• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kahverengi lekelenme

__ecrin__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2010
287
12
118
İstanbul
Arkadaslar, benim tam yumurtlama gunumde cinsel birliktelik oldu. Aradan 3 gun gectikten sonra kasik agrilari ile birlikte kahverengi lekelenme yasadim. Yerlesme kanamasi yasamis olabilir miyim

Arkadaslar, benim tam yumurtlama gunumde cinsel birliktelik oldu. Aradan 3 gun gectikten sonra kasik agrilari ile birlikte kahverengi lekelenme yasadim. Yerlesme kanamasi yasamis olabilir miyim

Mrb canim benimde ayni sikintim var yumurtlama gunlerinde 2 kere ikiskim oldu aradan 4 gun gecti sag kasigimda agri artt ve 3 gundur gunde 2 3 damla lekelenmem ve bugunde 1 kac damla kan oldu. Dr a gittm kist falan degil dedi, stresten olabilir dedi, bende yerlesme kanamasi olmasini o kadar cok istiyorumki adetime 12 gun var.

Beklemek o kadar zor ki. 10 gun gozumde buyudukce buyuyor. Bizim gibi olan biri yok mu acaba?

Son düzenleme:
Bu arada ben de kendimi hamile gibi hissediyorum. Acaba psikolojik mi diyorum. Su erken gebelik testi mi alsam acaba? Ise yariyo mu?

bu arada bir sitede okudum burdan sizle de paylaşayım dedim. yerleşme kanaması döllenmeden 5-6 gün sonra olurmuş.

"Döllenmeden 5-6 gün sonra implantasyon yani rahim içine yerleşme başlar. Blastokist zona pellucida’yı yırtarak çıkar. Buna Hatching adı verilir. Bu esnada trafoblastlar bir enzim salgılayarak rahim içindeki hücre yapısını değiştirir ve blastokist için bir implantasyon alanı sağlar. Aynı anda trofoblastlardan hCG hormonu da salgılanmaya başlar."

Son düzenleme:
Back
X