kahverengi lekelenme

Nickimnick

Sağlıkla gel bebeğim.
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
5.712
6.135
448
Slm kızlar benim adetim 3 aydır duzenli günü gününe geliyor cok sükür yarın adet gunum 2 gundur rahmim yerinden cıkacak gibi kahverengi lekelenmeler oldu ...
devamı gelmedi sizce bu ne böyle olup hamile kalan varmı? Lutfen cevablarınızı beklıyorum ...

Kimsecikler yok valla sinirlndm bdv kusuna acarım haa orda hmn cvb verenler olur..

Canım hamilesin sanırım hayırlı olsun çok sevindim.
Bu arada benimde derdim var yardimci olabilecek var mı?
Kızlar bu ay klomen tedavisi gördüm 10 eylülde çatlama iğnesi vuruldu.
Perşembe günü regl gecikmesi ile doktora gittim kist vs yok hatta kanda betahcg 0.59 çıktı negatif ama bu sabah regl oldum gibi oldu hala sokulmedim ilk kez böyle oluo kahve rengi akıntı şeklinde kanama yok :/

Cok tesekkur ederim cnm şükren ...
Bugun ögrendim ...
allah sizede tattırsın ..
soruna gelelim canım hamile degilsin buyuk ihtimalle ...
bnm kahverengi akıntım adetten 2 gun önceydi ...

Cok tesekkur ederim cnm şükren ...
Bugun ögrendim ...
allah sizede tattırsın ..
soruna gelelim canım hamile degilsin buyuk ihtimalle ...
bnm kahverengi akıntım adetten 2 gun önceydi ...

Hamile Değilim biliyorum ama sokulemedim agrida yok ben normalde ölürüm agridan acillik olurum ama allah allah saskinim

Cnm bn 3 yıldr bklyrdm neler aklım gecti adetliyken dest ypmışlıgım var ama tutunca hepsi geciyor kafanı rahatlat ...

Inşallah en kisa zamanda bende o duyguyu tadarim Rabbim olmayanlara nasip eder.
Ne mutlu size.. ♡
Rabbim seni ve onu korusun allaha emanet olun birtanem

Inşallah en kisa zamanda bende o duyguyu tadarim Rabbim olmayanlara nasip eder.
Ne mutlu size.. ♡
Rabbim seni ve onu korusun allaha emanet olun birtanem
Ayyy cok saol allah razı olsun bu guzel duan icin rabbim sana ve senin gibi olanlara aratmasın hemencecik versin ben neler yasadım neler ama smdi hicbirını htrlmyrm mutluluktan hala soktayım ...
Dualarımdasınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…