kahverengi lekelenmesi olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi lansy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba, benimde 3-4 gündür lekelenmem oldu hala devam ediyor. bugün doktora gittim progestan verdi. sanki daha çok arttı gibi kanamam.

Benim bir kac gun once kahverengi lekelenmem oldu adetin son günü Nasıl gelir o yoğunlukta hemen dr. Aradım Progestan 100 mg tablet kullan gunde 3 defa dedi hemen ona başladım dayanamadım ertesi gun ultrasonla bakmak istedim cok şükür kesede herhangi bir kanama yok ama progestankullanmaya devam ediyorum. Yorgunluğa bağlı strese bağlı olabilir canim. Ben is yerinde cok yorduğum icin kendimi rapor verdi doktorun sürekli yatıyorum zaten ilac da uyku yapıyor :/ uyuyorum bol bol..sende dinlen sakin yorma kendini is falan yapma bir de moralini hep yüksek tut.gecmis olsun

canım benim tam adet olacağım gün başladı şuan 6+3 oldum 4. haftamdi başladı daha yeni yeni bitti diyebilirim progesteron felan kullanamadım yurt disindayim burada verilmiyor bol bol Dinlendim ve su içtim gerisi Allahın takdiri inşallah saglicakla alırız kucagimiza bebislerimizi

canım benim tam adet olacağım gün başladı şuan 6+3 oldum 4. haftamdi başladı daha yeni yeni bitti diyebilirim progesteron felan kullanamadım yurt disindayim burada verilmiyor bol bol Dinlendim ve su içtim gerisi Allahın takdiri inşallah sagkucagimiza bebislerimizi

Amin inş. Benimde aynı senin gibi adet olcagim günden beri lekelenme var özellikle gündüzleri isteyen. Akşam evde Dinleniyorum o zaman hiç gelmiyor. Bende geçeceğini umuyorum.

Ah ah bana hiç demeyin o lekelenmeyi cuma ctsi ve bugün sabah lavaboda peceteye geldi.dr onemsemedi ama ben biraz stres yaptim.inşallah kötü bir şey olmazz.

Olmaz ınsallah canm stres yapmayın onlem alın takdır Allahın

Benim perşembe yaptırdığı kan tahlili sonu 1422 çıktı. Doktor az buldu. Kahverengi lekelenme için progestan verdi ama lekenlemeiki gundur yok. Yarin tekrar test yaptircam.

Bendede beşgündür var. Neden oluyor bu lekelenme anlamadım.progestan alıyorum sabah akşam ve işten gelince yatıyorum. Ama bitmiyor . Az az geliyor . Siz ne alemdesiniz ?

Bendede beşgündür var. Neden oluyor bu lekelenme anlamadım.progestan alıyorum sabah akşam ve işten gelince yatıyorum. Ama bitmiyor . Az az geliyor . Siz ne alemdesiniz ?
5 gun uzun bir zman bence biran once doktoruna git Can'ım.bende de olmustu telefonla aradım hemen Progestan kullan devam ederse gel demişti cok şükür devam etmedi ben yinede doktora gidip ultrasonla bakmıştım.bence sende ilk fırsatta git ve bol bol uzan hiç bir is yapma.gecmis olsun

merhaba, benimde 3-4 gündür lekelenmem oldu hala devam ediyor. bugün doktora gittim progestan verdi. sanki daha çok arttı gibi kanamam.

ben de progestan hap kullanıyordum lekelenmem daha da arttı sonra iğne verdi doktor yine kanamam oldu.. anladım ki progestan vajinal kuruluk yapıyor aynı ellerimizin çatlaması gibi çatlıyor rahmimizin dokusu da ... şimdi vajinal jel kullanıyorum çok iyi geldi cumadan beri lekelenmem yok çok şükür.. normal şartlarda akıntımızın olması lazım çünkü bebek olduğu için rahmin kendini sürekli temizlemesi lazım ama kuruluk yapıyor temizlenmiyor... jel çok iyi.. doktorunuza danışın illa kullanacaksanız.. bi de mutlaka başka doktorlara da gidin gözükün..

bende de pazar gununden berı kahverengi lekelenme var cok hafıf ama korkutuyo benı yıne de koyu renklı akıntı....

Back
X