Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba, benimde 3-4 gündür lekelenmem oldu hala devam ediyor. bugün doktora gittim progestan verdi. sanki daha çok arttı gibi kanamam.
canım benim tam adet olacağım gün başladı şuan 6+3 oldum 4. haftamdi başladı daha yeni yeni bitti diyebilirim progesteron felan kullanamadım yurt disindayim burada verilmiyor bol bol Dinlendim ve su içtim gerisi Allahın takdiri inşallah sagkucagimiza bebislerimizi
5 gun uzun bir zman bence biran once doktoruna git Can'ım.bende de olmustu telefonla aradım hemen Progestan kullan devam ederse gel demişti cok şükür devam etmedi ben yinede doktora gidip ultrasonla bakmıştım.bence sende ilk fırsatta git ve bol bol uzan hiç bir is yapma.gecmis olsunBendede beşgündür var. Neden oluyor bu lekelenme anlamadım.progestan alıyorum sabah akşam ve işten gelince yatıyorum. Ama bitmiyor . Az az geliyor . Siz ne alemdesiniz ?
merhaba, benimde 3-4 gündür lekelenmem oldu hala devam ediyor. bugün doktora gittim progestan verdi. sanki daha çok arttı gibi kanamam.
Bendede beşgündür var. Neden oluyor bu lekelenme anlamadım.progestan alıyorum sabah akşam ve işten gelince yatıyorum. Ama bitmiyor . Az az geliyor . Siz ne alemdesiniz ?