Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ben shu anda bu durumu yasiyorum hamile olma ihtimaliniz varmi?Herkese merhaba. 48 günlük adet gecikmesi yaşıyorum. Yaklaşık 10 15 gündür her gün gelen kahve akıntı var. Ama kesinlikle adet kanaması gibi değil. Daha önce böyle bişey yaşayan var mı?
Hemen hemen aynı durum bendede var reglmden 4 gün önce kahverengi leke geldi regl olmam gereken gündede akıntımda açık pembe kan vardı ama devamı gelmedi. Reglm 5 gün gecikti ben düzenli adet görürüm normalde. Test yaptım ama negatif çıktı. Bu ay progesteron düşğklüğü çıktı o yüzden hamıle oldugumu dusunmuyorm ama yinede içimde bi umudum var. Psikolojikmidir bilmyorm ama tüm belirtileri yaşıyorum. Dediiiğiniz gibi çok zor beklemekBende tam yumurtlama zamanımda 2 gün kahverengi akıntı ama günlük ped doldu gibi neredeyse 1 günde hafif pembemsi kanama geçirdim. Şimdi 10unda adet olmam lazımdı 5 gün gecikmem var. 3 gün gecikince test yaptım ama negatif çıktı. Şimdi 5 gün oldu biraz daha bekliyim diyorum. Yine üzülmek istemiyorumAllah'ım isteyen herkese versin gerçekten böyle her ay beklemek insanı çok üzüyor. (40 günde adet olan ve polikistikover sendromu olan biriyim )
Allah'ım inşallah yüzünüzü güldürür bende öyle enteresan bı şekilde sol kolumla sol gogsumun arasında hafif bı agri karnimda şişlik midemde yanma böyle böyle belirtiler varHemen hemen aynı durum bendede var reglmden 4 gün önce kahverengi leke geldi regl olmam gereken gündede akıntımda açık pembe kan vardı ama devamı gelmedi. Reglm 5 gün gecikti ben düzenli adet görürüm normalde. Test yaptım ama negatif çıktı. Bu ay progesteron düşğklüğü çıktı o yüzden hamıle oldugumu dusunmuyorm ama yinede içimde bi umudum var. Psikolojikmidir bilmyorm ama tüm belirtileri yaşıyorum. Dediiiğiniz gibi çok zor beklemek
Testi tekrarlayın bence geç döllenme olmuş olabilirAllah'ım inşallah yüzünüzü güldürür bende öyle enteresan bı şekilde sol kolumla sol gogsumun arasında hafif bı agri karnimda şişlik midemde yanma böyle böyle belirtiler var
Defalarca test yaptım ama negatif. Lekelenme devam ediyor hala ama adet olmadım.Merhaba ben shu anda bu durumu yasiyorum hamile olma ihtimaliniz varmi?
Bende 1 hafta devam etdi ve bitdi test yapmadim buyuk ihtimal bu kahve rengi akinti adet sayiliyorDefalarca test yaptım ama negatif. Lekelenme devam ediyor hala ama adet olmadım.
Adet sayılır mı bilmiyorum ama benim ki bir aydır devam ediyor.Bende 1 hafta devam etdi ve bitdi test yapmadim buyuk ihtimal bu kahve rengi akinti adet sayiliyor![]()
kist olabilir doktora gidin lütfenAdet sayılır mı bilmiyorum ama benim ki bir aydır devam ediyor.
Bende 1 hafta devam etdi ve adet olamadim her hangi hamilelik gelirtiside yok,test yapmadim amaAdet sayılır mı bilmiyorum ama benim ki bir aydır devam ediyor.
Kist var zaten bende. Ama çok küçük zararsız dedi doktor.kist olabilir doktora gidin lütfen