Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar adetime 2 gün var ama bugün kahverengi, peçeteye silince gelen, pıhtıya benzeyen lekeler geliyor ara ara. Adetim çok düzenlidir ve ilk kez bununla karşılaştım. 8 aydır bebek istiyoruz. Yerleşme kanaması olma ihtimali var mı?
Belimde hiç ağrı yok. Kasıklarımda hafif sızlıyor arada batma oluyor. Bir de göğüs uçlarım açıyor. Normalde adet dönemi çok ağrı çeken biri değilimdir. Ama adetim gelince hemen kırmızı ve çok gelir. Bugün bikaç damlayı geçmedi ve kahverengi olması hiç normal değil.
Ben de bu ay 2-3gün normal adet sonra siyaha yajın pıhtı geldi ve ondan beri karnım ağrıyo midem bulanıyo yrn dr gidicem kist deildir umarım berbat bşey geçen ay da adet olamamıştım sdce siyaha yakın ama kist yok demişti
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben de bu ay 2-3gün normal adet sonra siyaha yajın pıhtı geldi ve ondan beri karnım ağrıyo midem bulanıyo yrn dr gidicem kist deildir umarım berbat bşey geçen ay da adet olamamıştım sdce siyaha yakın ama kist yok demişti
Gecmiş olsun canım sana da. Gecen ay siyaha yakın geldiğinde doktorun neden öyle geldiğini söylemedi mi peki? Ben de bugün doktora gitmeyi düşünüyorum. Nedenini öğrenmeliyim. İçim içimi yiyor. Bugün de kırmızıya dönmedi, koyu kahve pıhtılar her wcye gittiğimde peçeteye geliyor (