kahverengi pıhtlar

karagull

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2011
118
0
46
Afyon
slm arkadsaşlar. ben 2 aralıkta regl oldum. 14,16,17 ve 20 aralıkta eşimle birlikte olduk. bu pazar (23 aralık ) acayip karın ve bacak ağrılarım vardı sanki adet olacakmışım gibi. bacak ağrıları hala devam ediyor. pazartesi akşamı küçük küçük pıhtlar geldi.salı günü sabah ( 25 aralık ) tuvalette 2 - 3 damla kan geldi pembe idi peçetede. sonra bşey yok. Bu gün eve geldim . ve yine birkaç küçük kahverengi pıhtılar geliyor. sol kasığım ağrıyor.karnım yanıyor.caba adet olacağım da şimdiden mi başlıyor.? bilgisi olan var mı ? lütfeeeennnnnnn

mrb cnm yumurtlama günlerini değerlendirmişsin anladıgım kadarıyla yerleşme kanaması nasıl oluyo bilmiyorum buda olabilir ama kahverengi pıhtıları devam ettikçe iyi diye duymadım doktora gitsen diyorum ben bebiş varsa allah korusun düşmesin(çünkü bu kahverengi parçacıkları düşük sebebi die duydum)inş öyle değildir..acaba adetmi olacagım demişsin daha önce oluyor muydu?

ya geçen ay da kahverengi şekilde gelmişti başta. ama hiç pembe kan şeklinde bişi olmamıştı. dün yine kahverengi akıntı oldu. ağrılar hala devam. korktum açıkçası. pazar günü adet olacağım. ve doktora gideceğim olunca.. iiyice baksın köşe bucak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…