Saç Rengi ve Saç Boyama Kahverengi saca ombre

pirimses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2016
154
46
98
27
Merhaba kizlar

Benim bi arkadasim sacina ombre yaptirmayi dusunuyor aslinda ilk ombre sari renk yapti yakisti da sonra kestir di simdi uzadigi icin tekrar ombre yaptirmak istiyo aslinda bende istiyorum beraber de yaptirabiliriz orasina karar veremedik benim sizden istedigim dusunceniz benim istedigim ombre renkleri
Kahve gri
Kahve kizil
Kahve patlican moru ombre
Yaptiran var mi yakisir mi sari ombre cok yakismisti gri ile mor baskin bana yaptiran var mi bu ombrelerden yakistimi size ve ya etrafiniz dakilere simdiden tesekkurler

Ben farklı renkte ombre yaptırdım Cemil Gündoğdu'da ama mor da yapıyorlar instagram hesaplarında gördüm bi bakın isterseniz.ben çok memnun kaldım saçımdan

Ben farklı renkte ombre yaptırdım Cemil Gündoğdu'da ama mor da yapıyorlar instagram hesaplarında gördüm bi bakın isterseniz.ben çok memnun kaldım saçımdan
Canim ben sari ombre yaptirmistim 6 ay dayandi lastik gibi oldu simdi cekinuyorum ama bi degisiklik olsun istiyorum ombre varken sacima nasil bakim yapacagimi da bilmiyodum dedigin kisiye bakicam sagol :)

Saçların lastik gibi olduysa bence biraz toparlanmasını bekle. Bc bonacure acil kurtarma setini kullanabilirsin. biraz zor ama 15 gün düzenli kullanınca baya topluyor. Ya da kendin maske yapabilirsin. Eczaneden ampül va alıp. İnternette baya maske tarifi var. Hazır marketlerdeki maskelerden de işe yarayan güzel ürünler var.

Kendim yaptırmadım ama patlıcan moru gibi tonlar güzel olabilir kozılda öyle ancak işte daha sonra küllü tonlar istersen kızıldan dönmesi zor ve saçı daha da yıpratır. Mm.. Gri en güzeli bence ancak kahverengiyle nasıl olur bilemedim. Yani kendi saçına da cila yaparsan küllendirirsen güzel olabilir.

Kahve rengi saça nasıl bi gri gider

Höm gri değil de gümüş ama hafif sarımsı bir gümüş. Direk sert bir gri olursa kahveyle tezatlık oluşturabilir siyahın açık tonu olduğu için.

Eklentiler

• image.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 1.642
  • image.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 829
Kestirdim zaten saclarimi lastik gibi olduktan sonra su anda omzum da duz renkte sevmiyorum gonderdigin resimler de o kizil griler beni benden alfi cok guzel duruyolar:) ama gel gor ki tekrar yipranmasin dan korkuyorum

bayildim buna

Eklentiler

• kış-trend-saç-renkleri-2016-18.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 119
Kestirdim zaten saclarimi lastik gibi olduktan sonra su anda omzum da duz renkte sevmiyorum gonderdigin resimler de o kizil griler beni benden alfi cok guzel duruyolar:) ama gel gor ki tekrar yipranmasin dan korkuyorum

Hmm.. O zaman özel geliştirilmiş saç yıpratmadan açan ürünlerle işlem yaptırmalısın ya da yapmalısın. :)
Olaplex gibi..
Önceden yoktu ama şimdi yeni gelmiş schwaskopf un Blonde Me serisi var biraz araştırırsanız dshs sz yıpratarak açıyor saçı kendim kullanmadım ama geldiğine sevindim ve kullanmayı düşünüyorum.

Bunun uçlarını açıp gri sürersen yakışmaz bence. Ancak uçlarını ombre gibi açtırıp tüm saça gri sürersen üst kısımın turunculukları azalır ve o zamna yakışabilir.

Bencede bu saça gri yakışmaz aslında o kadar turuncu değil de niye böyle çıktı anlamadım
Bu arada boya değil doğal saç...güneşi tam altında çemiştim ondan galiba çünkü normalde daha küllü kumrala çalıyor
daha doğrusu dore ve küllü karışık yansımalı bir saçım var ama dorelik daha ön planda

Yokmu koskoca kk da ombre yaptiran

Merhaba
Canim ben sari ombre yaptirmistim 6 ay dayandi lastik gibi oldu simdi cekinuyorum ama bi degisiklik olsun istiyorum ombre varken sacima nasil bakim yapacagimi da bilmiyodum dedigin kisiye bakicam sagol :)

burda çok güzel bakımda yapıyorlar istersen bi bak derim :) rica ederiö

Saclarim biraz daha uzasin dedigin urune bakicam kuaforlere guven olmuyo belli bir yer beyensem gerisini dusunmem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…