Canim ben sari ombre yaptirmistim 6 ay dayandi lastik gibi oldu simdi cekinuyorum ama bi degisiklik olsun istiyorum ombre varken sacima nasil bakim yapacagimi da bilmiyodum dedigin kisiye bakicam sagol :)Ben farklı renkte ombre yaptırdım Cemil Gündoğdu'da ama mor da yapıyorlar instagram hesaplarında gördüm bi bakın isterseniz.ben çok memnun kaldım saçımdan
Kahve rengi saça nasıl bi gri gider
Kestirdim zaten saclarimi lastik gibi olduktan sonra su anda omzum da duz renkte sevmiyorum gonderdigin resimler de o kizil griler beni benden alfi cok guzel duruyolar:) ama gel gor ki tekrar yipranmasin dan korkuyorumSaçların lastik gibi olduysa bence biraz toparlanmasını bekle. Bc bonacure acil kurtarma setini kullanabilirsin. biraz zor ama 15 gün düzenli kullanınca baya topluyor. Ya da kendin maske yapabilirsin. Eczaneden ampül va alıp. İnternette baya maske tarifi var. Hazır marketlerdeki maskelerden de işe yarayan güzel ürünler var.
Kendim yaptırmadım ama patlıcan moru gibi tonlar güzel olabilir kozılda öyle ancak işte daha sonra küllü tonlar istersen kızıldan dönmesi zor ve saçı daha da yıpratır. Mm.. Gri en güzeli bence ancak kahverengiyle nasıl olur bilemedim. Yani kendi saçına da cila yaparsan küllendirirsen güzel olabilir.
Cok guzel uyuyo internette model var ayri bi fresh hava katiyo bu ombreKahve rengi saça nasıl bi gri gider
bayildim bunaSaçların lastik gibi olduysa bence biraz toparlanmasını bekle. Bc bonacure acil kurtarma setini kullanabilirsin. biraz zor ama 15 gün düzenli kullanınca baya topluyor. Ya da kendin maske yapabilirsin. Eczaneden ampül va alıp. İnternette baya maske tarifi var. Hazır marketlerdeki maskelerden de işe yarayan güzel ürünler var.
Kendim yaptırmadım ama patlıcan moru gibi tonlar güzel olabilir kozılda öyle ancak işte daha sonra küllü tonlar istersen kızıldan dönmesi zor ve saçı daha da yıpratır. Mm.. Gri en güzeli bence ancak kahverengiyle nasıl olur bilemedim. Yani kendi saçına da cila yaparsan küllendirirsen güzel olabilir.
Ama benim saç tonum açıkCok guzel uyuyo internette model var ayri bi fresh hava katiyo bu ombre
Hangi renkAma benim saç tonum açık
Kestirdim zaten saclarimi lastik gibi olduktan sonra su anda omzum da duz renkte sevmiyorum gonderdigin resimler de o kizil griler beni benden alfi cok guzel duruyolar:) ama gel gor ki tekrar yipranmasin dan korkuyorum
Bencede bu saça gri yakışmaz aslında o kadar turuncu değil de niye böyle çıktı anlamadımHmm.. O zaman özel geliştirilmiş saç yıpratmadan açan ürünlerle işlem yaptırmalısın ya da yapmalısın. :)
Olaplex gibi..
Önceden yoktu ama şimdi yeni gelmiş schwaskopf un Blonde Me serisi var biraz araştırırsanız dshs sz yıpratarak açıyor saçı kendim kullanmadım ama geldiğine sevindim ve kullanmayı düşünüyorum.
Bunun uçlarını açıp gri sürersen yakışmaz bence. Ancak uçlarını ombre gibi açtırıp tüm saça gri sürersen üst kısımın turunculukları azalır ve o zamna yakışabilir.
Yokmu koskoca kk da ombre yaptiran
Canim ben sari ombre yaptirmistim 6 ay dayandi lastik gibi oldu simdi cekinuyorum ama bi degisiklik olsun istiyorum ombre varken sacima nasil bakim yapacagimi da bilmiyodum dedigin kisiye bakicam sagol :)
Sacinin rengi benimkinin hafif acigi canim gri ombre hayet guzel durur
Saclarim biraz daha uzasin dedigin urune bakicam kuaforlere guven olmuyo belli bir yer beyensem gerisini dusunmem:)Hmm.. O zaman özel geliştirilmiş saç yıpratmadan açan ürünlerle işlem yaptırmalısın ya da yapmalısın. :)
Olaplex gibi..
Önceden yoktu ama şimdi yeni gelmiş schwaskopf un Blonde Me serisi var biraz araştırırsanız dshs sz yıpratarak açıyor saçı kendim kullanmadım ama geldiğine sevindim ve kullanmayı düşünüyorum.
Bunun uçlarını açıp gri sürersen yakışmaz bence. Ancak uçlarını ombre gibi açtırıp tüm saça gri sürersen üst kısımın turunculukları azalır ve o zamna yakışabilir.
Bakarim hayatim bakim sart zaten bi saca evde yap yap nereye kadar faydasi oluyouolmuyo muanlamiyorum bileMerhaba
burda çok güzel bakımda yapıyorlar istersen bi bak derim :) rica ederiö
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?