• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahverengi uzayan akıntı yerleşme kanaması olabilir mi

SevgiSevgi38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2023
1.368
141
53
Adet gecikmemin 5.günündeyim. ve bugün gün içinde 3 kere peçeteyle silince ince sümüksü uzayan yapıda kahverengi akıntı geldi ip gibi. Hamilelik belirtisi olabilir mi. İnternette adet gecikmesinden 1 hafta sonra test yapın diyor. Bu durumu yaşayanlar var mı merak ettim çünkü çocuk istiyorum da inşallah hamilelik belirtisidir normalde adet olacağım zaman alt karnım ağrır belirti de yok göğsümde dolgunluk ve yüzümde sivilce var sadece bu arada adet dönemim de sivilce çıkardı

Adet gecikmemin 5.günündeyim. ve bugün gün içinde 3 kere peçeteyle silince ince sümüksü uzayan yapıda kahverengi akıntı geldi ip gibi. Hamilelik belirtisi olabilir mi. İnternette adet gecikmesinden 1 hafta sonra test yapın diyor. Bu durumu yaşayanlar var mı merak ettim çünkü çocuk istiyorum da inşallah hamilelik belirtisidir normalde adet olacağım zaman alt karnım ağrır belirti de yok göğsümde dolgunluk ve yüzümde sivilce var sadece bu arada adet dönemim de sivilce çıkardı
Test yaptınız mı daha önce gecikme 5.gün olmuşsa testte şuan belirgin çizgi görürsünüz

Test yaptınız mı daha önce gecikme 5.gün olmuşsa testte şuan belirgin çizgi görürsünüz
Yok yaa her ay negatif görüyorum her hamilelik te testte gözükmeyebilir mis bir de geç döllenme durumlarında falan o yüzden 1 hafta bekleyeceğim test için sadece bu şekilde akıntısı olup hamile olduğunu öğrenen var mı onu merak ettim sanırım destek istiyorum umitlenmek için

aynı durumu yaşıyorum canım bende bekliyorum test için. 😊 inşallah ikimizde de vardır
İnşallahhhhh rabbim gönlümüze göre sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin. İsteyen herkesin kucağını doldursun inşallah. Bu ay o kadar dua ettim ki 🥹 hayırlısı

Bendede ayni durum var adet gecikmesinin 2 gunu eski kan gibi leke geldi kahverengi

Back
X