Kahverengi ve kanlı akıntı?

darwinthebitch

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2025
1
0
1
Merhabalar. 24 yaşında bir bakireyim. Dün kahverengi bir akıntı geldi ve kan da vardı. Bir tık fazlaydı kahverengi. Adetime ise 12 gün falan var uygulamadan takip ediyorum. Kasıklarımda ağrı falan da oluyor ama adet ağrısı değil farklı. Buqünde biraz kahverengi akıntı vardı ama dünki gibi değil. Oramı peçeteye sildiğimde sanki çok silik kan da gördüm ama emin değilim. En son adetimi 15-20 nisan tarihlerinde oldum. Ovülasyon yani yumurtalama dönemimden sonraki 2.gün bu akıntı geldi. Tabi şimdi uygulama bu sonuçta hesaplıyor ve insan vücudu farklı çalışabiliyor. Ağır bir grip geçirdim, iburamin cold vs kullandım. Acaba gripten strese mi girdim yoksa kist falan oalbilir mi? Randevu aldım doktora fakat 14 qün var daha. Biraz korkak biriyim ve anneme sorduğumda bir şeyin yok diye bağırıyor kızıyor hep bende buraya geldim. Daha önce baktıklarında kist vardı ama küçüktü ve çok dikkate almadım. Bir kaç sene önceydi bu. Acaba büyümüş olabilirler mi? Bile varsa yazarsa çok sevinirim.

Son düzenleme:
Merhabalar. 24 yaşında bir bakireyim. Dün kahverengi bir akıntı geldi ve kan da vardı. Bir tık fazlaydı kahverengi. Adetime ise 12 gün falan var uygulamadan takip ediyorum. Kasıklarımda ağrı falan da oluyor ama adet ağrısı değil farklı. Bugünde biraz kahverengi akıntı vardı ama dünki gibi değil. Oramı peçeteye sildiğimde sanki çok silik kan da gördüm ama emin değilim. En son adetimi 15-20 nisan tarihlerinde oldum. Ovülasyon yani yumurtalama dönemimden sonraki 2.gün bu akıntı geldi. Tabi şimdi uygulama bu sonuçta hesaplıyor ve insan vücudu farklı çalışabiliyor. Ağır bir grip geçirdim, iburamin cold vs kullandım. Acaba gripten strese mi girdim yoksa kist falan oalbilir mi? Randevu aldım doktora fakat 14 gün var daha. Biraz korkak biriyim ve anneme sorduğumda bir şeyin yok diye bağırıyor kızıyor hep bende buraya geldim. Daha önce baktıklarında kist vardı ama küçüktü ve çok dikkate almadım. Bir kaç sene önceydi bu. Acaba büyümüş olabilirler mi? Bile varsa yazarsa çok sevinirim.
Takvime göre baktığında ovülasyon net tarih olarak çıkmıyor tahmini olarak o tarihler ama aslında o lekelenmeyi yaşadığın gün yumurtlamışsındir misal benim 29 unda yumurtlamam olması gerekiyordu takvime göre ama bu ay hamile kalmak için ovulasyon testi kullandım ve yumurtlamayı dün gördüm. Yani bundan ötürü bazen yumurtlama kanaması dedikleri bu olay olabiliyor. Korkulacak bişey olduğunu sanmıyorum muhtemelen yumurtlama kanamasıydı

Takvime göre baktığında ovülasyon net tarih olarak çıkmıyor tahmini olarak o tarihler ama aslında o lekelenmeyi yaşadığın gün yumurtlamışsındir misal benim 29 unda yumurtlamam olması gerekiyordu takvime göre ama bu ay hamile kalmak için ovulasyon testi kullandım ve yumurtlamayı dün gördüm. Yani bundan ötürü bazen yumurtlama kanaması dedikleri bu olay olabiliyor. Korkulacak bişey olduğunu sanmıyorum muhtemelen yumurtlama kanamasıydı
gebelik varmi kan vermelimiyim sizce

Eklentiler

• 20250502_141647.webp
    20250502_141647.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 32
Back
X