Kahverengi ve pembe akıntı. Şiddetli bel ağrısı

Deniz_Yigit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2019
6
0
36
30
Kızlar merhaba. 6 aylık evliyim. Adetim 12 gün varken kahverengi akıntı gelmeye başladı peçeteye. Ve adetime 8 gün var daha damla damla geliyor. Bel ağrım var 2 gündür de. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu aranızda? Cevap yazın pleaseee 😕

Üşütmüş olsam başka Bi ağrı sızı veya ne bileyim ateş vs olması gerek 🙄 ilk defa böyle birşey yaşıyorum

En son 3 subatta adet oldum benimde adetime 10 gün vardı kahve rengi akintı oldu gebelik istemiyorum acaba yerleşme kanımı yoksa vücutta bir kistmi var diyorum ama 2 ay önce doktora gittim doktor böyle bişeyden hic bahsatmedi.o yüzden sizinkinide merak ettim ne oldu diye

En son 3 subatta adet oldum benimde adetime 10 gün vardı kahve rengi akintı oldu gebelik istemiyorum acaba yerleşme kanımı yoksa vücutta bir kistmi var diyorum ama 2 ay önce doktora gittim doktor böyle bişeyden hic bahsatmedi.o

En son 3 subatta adet oldum benimde adetime 10 gün vardı kahve rengi akintı oldu gebelik istemiyorum acaba yerleşme kanımı yoksa vücutta bir kistmi var diyorum ama 2 ay önce doktora gittim doktor böyle bişeyden hic bahsatmedi.o yüzden sizinkinide merak ettim ne oldu diye
Canım yoğun bir protein kaçağı varmış muhtemelen ondan oluyo dedi doktor. Böbrek için gitmiştim ben aslında ama o çıktı. İhmale kesinlikle gelmiyor

Back
X