GunhesH Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2006 3.433 10 0 Ankara 23 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi GunhesH #1 hep renkli lenslerden bahsediyoruz...peki kahverengi gözlü olup da kahverengi veya koyu renk lens kullananlar var mı hiç aramızda ?
hep renkli lenslerden bahsediyoruz...peki kahverengi gözlü olup da kahverengi veya koyu renk lens kullananlar var mı hiç aramızda ?
burcu84 Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Eylül 2008 728 0 96 40 Ankara 24 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi GunhesH #2 evet ben varım güneşcim en çok kullandığım lenslerden bi tanesi amazon hazel çok doğal çok memnunum
GunhesH Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2006 3.433 10 0 Ankara 27 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi GunhesH #3 burcu84 .!.: evet ben varım güneşcim en çok kullandığım lenslerden bi tanesi amazon hazel çok doğal çok memnunum Genişletmek için tıkla... sağol canım...amazonlar aylıktı değil mi ? diğer markaların hazel, dark hazel veya kahverengilerini hiç denedin mi peki ? freshlookun hareli kahvesi de güzel görünüyo nette gördüğüm kadarıyla..ama aylık olması çabuk yırtılması düşündürüyor...
burcu84 .!.: evet ben varım güneşcim en çok kullandığım lenslerden bi tanesi amazon hazel çok doğal çok memnunum Genişletmek için tıkla... sağol canım...amazonlar aylıktı değil mi ? diğer markaların hazel, dark hazel veya kahverengilerini hiç denedin mi peki ? freshlookun hareli kahvesi de güzel görünüyo nette gördüğüm kadarıyla..ama aylık olması çabuk yırtılması düşündürüyor...