- 4 Kasım 2022
- 793
- 181
- 23
- 23
Evet canımAaa aynıyızz benimde 19 eylül son adet ve hamileyim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canımAaa aynıyızz benimde 19 eylül son adet ve hamileyim![]()
Gittiniz mi doktoraAaa aynıyızz benimde 19 eylül son adet ve hamileyim![]()
Benimde ilk gebeliğimde 2600lerde keseyi ve bebeği görmüştüm minnacıktı. Tabi o kürtajla alındı kalbi durduğu için. Şimdi gebeliğimi erken öğrendim ya sanki hiç göremicekmişim gibi geliyor Allah korusun.Benim 2781 çıktığında keseyi net gorduyduk. İnşallah duyarsınız bize de haber verin bende çok heyecanlıyım acaba duyabilir miyiz diye siz bizden bir gün önce gideceksiniz. Mide bulantınız falan var mı. Ben kokulara karşı çok duyarlı oldum bugün midem kötü oldu. Bende kesemi atacaktım ama buradan atamıyorum niyeyse![]()
Karından baktı doktorum.Benimde bugün 5+1 kese boyunuz kaç benim 5.4 mm karından mi alttan mi göründü
Hadı hayırlısıKarından baktı doktorum.
Bu yuvarlak olan minnacık büyük ihtimal kese dedi cuma günü gel daha net görürüz dedi.Eki Görüntüle 3323086 görürüz dedi.
Canım bende bundan önce üç aylık hamileydim kalp atışını falan duymuştum hala neden düşük yaptığımı bilmiyorum kürtaj oldum patoloji sonucundan da birşey çıkmadı. Benim korkularimda o yüzden Allah'ım korktugumuzdan korusunBenimde ilk gebeliğimde 2600lerde keseyi ve bebeği görmüştüm minnacıktı. Tabi o kürtajla alındı kalbi durduğu için. Şimdi gebeliğimi erken öğrendim ya sanki hiç göremicekmişim gibi geliyor Allah korusun.
Yaa koku hassasiyetim benim normalde zaten var şimdi daha çok var. Göğüslerim acıyor hele uçları alev atıyor sanki.
Amin AminCanım bende bundan önce üç aylık hamileydim kalp atışını falan duymuştum hala neden düşük yaptığımı bilmiyorum kürtaj oldum patoloji sonucundan da birşey çıkmadı. Benim korkularimda o yüzden Allah'ım korktugumuzdan korusun
Dün gidebildiniz mi doktora ?Karından baktı doktorum.
Bu yuvarlak olan minnacık büyük ihtimal kese dedi cuma günü gel daha net görürüz dedi.Eki Görüntüle 3323086 görürüz dedi.
evet gittim doktor bebeği gördü çok minnacık hadi hayırlı uğurlu olsun dedi. Hatta şuandada kalp atışı var ama ben sana hem bebeği hemde kalp atışını duyman için 2 hafta sonra gel dediDün gidebildiniz mi doktora ?
Sizz naptınız acbaaevet gittim doktor bebeği gördü çok minnacık hadi hayırlı uğurlu olsun dedi. Hatta şuandada kalp atışı var ama ben sana hem bebeği hemde kalp atışını duyman için 2 hafta sonra gel dedi![]()
Bizde dün gittik canım.. kesem ilkine göre baya büyümüş kalp atışı da oluşmuş ama çok derindendi haftaya gelin tekrar net sekilde bakalım dediSizz naptınız acbaa
Yaa sevindimmBizde dün gittik canım.. kesem ilkine göre baya büyümüş kalp atışı da oluşmuş ama çok derindendi haftaya gelin tekrar net sekilde bakalım dedikan verdim bir haftaya çıkacakmış o da hem onun sonucu için hem bebiş için haftaya bir daha gideceğiz
Resmen aynı şeyleri yaşıyoruz.. bende bugün çok midem bulandı. Sonrasında wc ye gittiğimde iç camasirima geçmeyen ama pecetede farkettigim bir lekelenme oldu. Progestanı fitil olarak alacagım normalde ilaç olarak alıyordum istirahat raporu aldım 10 gün ama yarın kendi doktoruma da gideceğim bakalım o ne diyecek normalde özelde bir doktora gidiyorum devletin acilindeki doktor bu şekilde söyledi kanama alanın oluşmuş diyeYaa sevindimm
Benim dün lekelenmem oldu tekrar 2 hafta sonra ve akşam kendimi yıkarken sadece elime kan geldi bir dahada gelmedi öyle idrarımda kan felan yok ama çok korktum. Başka doktora gittim kanama alanı oluşmuş ama korkmana gerek yok dedi iğne vuralım dedi kabul etmedim. Kendi doktorumun kliniğine gittim yoktu kendisi ama aradılar nöbetçi doktorun bakmasına izin verdi o da ben kanama felan görmüyorum dedi. Anlamadım kime güveneceğimi yarın kendi doktoruma görünmeden içim rahat etmicek. Progestan fitil kullanıyorum zaten.
Yaa Allahım bize bu süreçte yardım etsin gerçekten çok zor o kadar stresliyim mi anlatamam size işe gidiyorum geliyorum nasıl bir daha izin alıcam diyorum ee bir yandan gebeliğimi düşünüyorum valla napıcağımı bilemedim. En son 1 hafta önce test vermiştim 4.535 çıkmıştı bugün doktor bta istedi ya 25.384 çıktı.Resmen aynı şeyleri yaşıyoruz.. bende bugün çok midem bulandı. Sonrasında wc ye gittiğimde iç camasirima geçmeyen ama pecetede farkettigim bir lekelenme oldu. Progestanı fitil olarak alacagım normalde ilaç olarak alıyordum istirahat raporu aldım 10 gün ama yarın kendi doktoruma da gideceğim bakalım o ne diyecek
Özelde mi çalışıyorsun canım ? Allah'ım yardımcın olsun valla şuan çok korkuyorum önceden yaşadığım şeyleri yaşamaktan korkuyorum evet her hamilelik farklı ama elimde değil.. ben hiç bir daha kan testi vermedim işte en son 6. Haftada bir kan alıyorlarmış bebekte bir sorun var mı diye işte o da haftaya belli olacak bir hafta sonra çıkıyormuş sonucu Allah'ım korktugumuzdan korusun sağlıcakla almayı nasıp etsin Allah'ımYaa Allahım bize bu süreçte yardım etsin gerçekten çok zor o kadar stresliyim mi anlatamam size işe gidiyorum geliyorum nasıl bir daha izin alıcam diyorum ee bir yandan gebeliğimi düşünüyorum valla napıcağımı bilemedim. En son 1 hafta önce test vermiştim 4.535 çıkmıştı bugün doktor bta istedi ya 25.384 çıktı.
Aynı işte bende mart ayında yaşadığım şeyi yaşamaktan korkuyorum. Şuan ilaç ve iğne ile hamile kaldım bir çaba var İnşallah herşey güzel olur.Özelde mi çalışıyorsun canım ? Allah'ım yardımcın olsun valla şuan çok korkuyorum önceden yaşadığım şeyleri yaşamaktan korkuyorum evet her hamilelik farklı ama elimde değil.. ben hiç bir daha kan testi vermedim işte en son 6. Haftada bir kan alıyorlarmış bebekte bir sorun var mı diye işte o da haftaya belli olacak bir hafta sonra çıkıyormuş sonucu Allah'ım korktugumuzdan korusun sağlıcakla almayı nasıp etsin Allah'ım