Kahverengimsi sarımsı akıntı ne olur yardım edermisiniz

Ezgii2999

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2021
20
3
1
Screenshot_2022-01-14-11-48-51-58_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.webp
merhaba reglm bitti geçen hafta pazar günü. Arasıra böyle akıntım geliyor. Dr enfeksiyon olabilir dedi ama endişelendim. Sizinde böyle oldu mu ne yapmalıyım ne sor bu

B

Bende de enfeksiyon varken böyle geliyordu ayıptır söylemesi benimki kokuyorduda
Gittigim Dr enfeksiyon dedi fitil verdi. Diğer Dr yazdım yumurtlama problemi olabilir dedi ama değerlerim normaldi. Fitil i nasıl kullanmalıyım sizce bebek için. Enfeksiyon varken bebek olmaz dedi dr geçmez spermler dedi

Gittigim Dr enfeksiyon dedi fitil verdi. Diğer Dr yazdım yumurtlama problemi olabilir dedi ama değerlerim normaldi. Fitil i nasıl kullanmalıyım sizce bebek için. Enfeksiyon varken bebek olmaz dedi dr geçmez spermler dedi
Banada öyle dedi. Vallaha ben biraz şey yçntemle geçirdim😂 Süt kaynatım üzerine oturdum çok şükür dün doktara gittim ultrason baktı yok dedi birşeyim

Banada öyle dedi. Vallaha ben biraz şey yçntemle geçirdim😂 Süt kaynatım üzerine oturdum çok şükür dün doktara gittim ultrason baktı yok dedi birşeyim
Nasil yaniii 🙄 sadece sutmmu başka ne yaptın benm bugünler yumurtlama.gunleri ve binseuler yapmam lazım

Nasil yaniii 🙄 sadece sutmmu başka ne yaptın benm bugünler yumurtlama.gunleri ve binseuler yapmam lazım
Şimdi olmaz. Belki hamilesin belki birşey düşük yapıyo. Adetten çikinca 6 gün yapacaksın ve yaptıgın günler ilişkiye girmedim ben. Sütü maydanoz ile kaynattım üzerine çıplak oturdum.

Teşekkür ederim reglim pazar günü bitti hamile olamam diye düşündüm Dr bakti düşük de değil dedi ama enfeksiyon büyük ihtimalle o da yapar tutunamaz spermler dedi

Back
X