Kahverengiye dönük akıntı

Bikupakahve

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2022
536
802
33
31
Arkadaşlar merhaba,
Benim normalde ara ara gelen sarı-yeşil akıntım vardı. Dr um bu hususu değerlendirdi . Sorunun idrar yolu enfeksiyonu, böbrek problemleri ve kadın hastalığından kaynaklanmış olabileceğini söyledi. Şimdilik endişe etmememi gelecek kontrollerde tekrar değerlendirme yapacaklarını söyledi.
Bugün benim sarıdan kahverengiye dönen akıntım var. 10 haftalık hamileyim. Çok endişe ettim. Yarın dr a gitmeli miyim?
Dr kan görmediğim sürece korkmamı da söylemişti ama ben sizlere de tanışmak istedim.
Teşekkürler

Bence gitmelisin HCGni de ölçtür sorun olup olmadığı oradan da anlaşılır

Arkadaşlar merhaba,
Benim normalde ara ara gelen sarı-yeşil akıntım vardı. Dr um bu hususu değerlendirdi . Sorunun idrar yolu enfeksiyonu, böbrek problemleri ve kadın hastalığından kaynaklanmış olabileceğini söyledi. Şimdilik endişe etmememi gelecek kontrollerde tekrar değerlendirme yapacaklarını söyledi.
Bugün benim sarıdan kahverengiye dönen akıntım var. 10 haftalık hamileyim. Çok endişe ettim. Yarın dr a gitmeli miyim?
Dr kan görmediğim sürece korkmamı da söylemişti ama ben sizlere de tanışmak istedim.
Teşekkürler
Merhaba ben de 12 haftalık hamileyim ara ara kahve rengi akıntı benden de geliyor peçetedr görüyorum doktora gittiğimde alttan baktı ufak bir kanaman var yerleşme kanaması olabiliyor ilk haftalarda bebekte bir sıkıntı gözükmüyor bol bol yat ve dinlen dedi yani siz tabii ki doktorunuza danışın aklınızda kalmasın ama sanırım bir çok hamilede oluyor bu kahverengi akıntı ( aslında yerleşme kanamasıymış )

Merhaba ben de 12 haftalık hamileyim ara ara kahve rengi akıntı benden de geliyor peçetedr görüyorum doktora gittiğimde alttan baktı ufak bir kanaman var yerleşme kanaması olabiliyor ilk haftalarda bebekte bir sıkıntı gözükmüyor bol bol yat ve dinlen dedi yani siz tabii ki doktorunuza danışın aklınızda kalmasın ama sanırım bir çok hamilede oluyor bu kahverengi akıntı ( aslında yerleşme kanamasıymış )
Teşekkür ederim, içimi rahatlattınız💐

Kızlar merhaba adetime 2 gün var erken gebelik testi yatım çok ufak bi gölge çizgi oluştuğunu düşünüyorum işaretlrfiğim yerde bakabilir misiniz yumurtlama gününü değerlendirmiştik hamilelik olabilir mi çok erken
39A0C365-1E77-45AE-B41D-C93EE1F25431.webp

Kızlar merhaba adetime 2 gün var erken gebelik testi yatım çok ufak bi gölge çizgi oluştuğunu düşünüyorum işaretlrfiğim yerde bakabilir misiniz yumurtlama gününü değerlendirmiştik hamilelik olabilir mi çok erken Eki Görüntüle 3201721
Merhabalar,
Ben silik çizgi göremedim ama ablam çok silik çizgi ile hamile kaldığını öğrenmişti.
Sizin de gönlünüzce olsun💐

Back
X