Kahveringi akinti ve kramplar?

Merve667

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2019
44
10
88
28
Merhaba hamisler!
Turkcemin kusuruna bakmayin simdiden.
6 hafta hamileyim clearblue ile test yaptim 6 hafta gogosteyto ve goguslerim cok hassas. Ama bulantim felan yok cok sukur herkezde olmuyomus ondan korkmuyorum ama cok sancim kramplarim var ve kahveringi akintim var 2 haftadir kan felan yok tuvalet kagdindafa kan yok ama cok korkuyorum kramplar cok kotu giriyo

Merhaba hamisler!
6 hafta hamileyim clearblue ile test yaptim 6 hafta gogosteyto ve goguslerim cok hassas. Ama bulantim felan yok cok sukur herkezde olmuyomus ondan korkmuyorum ama cok sancim kramplarim var ve kahveringi akintim var 2 haftadir kan felan yok tuvalet kagdindafa kan yok ama cok korkuyorum kramplar cok kotu giriyo
6 haftaysa ultrasonda bebiş gorunur tatlım. Neden doktora gitmiyorsun? Belki düşük tehlıken var. Ters gıden bıseyler vaar demekki

6 haftaysa ultrasonda bebiş gorunur tatlım. Neden doktora gitmiyorsun? Belki düşük tehlıken var. Ters gıden bıseyler vaar demekki
Doktoru aradim canim ama kirmizi olmadikca kan kotu bisey yok dedi kramplarin cogularsa ara dedi pazartesi arimi? Neolur nolmaz korkuyorum. Annem dedi belki bakteri bisey vardir intihap baksinlar diye ama bilmiyprum sence dusukmudur

Merhaba hamisler!
Merhaba bence bir doktora görünün benimde hamileliğimin 4. Haftasında kahverengi lekelenmem oldu düşük tehlikem vardı progestan ve kan sulandırıcı kullandım hala kullanıyorum eylül ayında kahve rengi akıntıyla baslayan bi düşük yapmıstım kimyasal gebelik dediler çok şükür şimdi atlattım riskimi bence mutlaka gidin bir baktırın 6.haftadaysanız zaten bebeğin kesesi de gözükür

Bende şu an aynı şeyleri yaşıyorum merak ettim siz ne durumdasınız bulantınız başladı mı yoksa halen yokmu

Back
X