kahveye giden sevgili

Nayro

☕️
Pro Üye
Anneler Kulübü
8 Temmuz 2012
1.434
966
323
Kızlar merhabaa benimde bi sorunum var erkek arkadaşımla 2 yıldır birlikteyiz öylesine bir beraberlik değil neyse konuya geçeyim kendisinn yaşı 26 her gece kahvede takılır 4 arkadaşıyla bi tutturmuşlar okey bazen kahvede sabahladığını bilirim kahvedeyken tlfnlara cevap vermez hatta bi keresinde kız kardeşi sabah 6.30 da bni arayıp abimden habein var mı dedi neyse zor bela ulaşmıştım neymiş bağımlılık yapmış ki parasına oynar öyle az buz da deği yanii her akşam gider ne yapcam bilmem bende aileside çok şikayetçiyiz bu konuda

Kızlar merhabaa benimde bi sorunum var erkek arkadaşımla 2 yıldır birlikteyiz öylesine bir beraberlik değil neyse konuya geçeyim kendisinn yaşı 26 her gece kahvede takılır 4 arkadaşıyla bi tutturmuşlar okey bazen kahvede sabahladığını bilirim kahvedeyken tlfnlara cevap vermez hatta bi keresinde kız kardeşi sabah 6.30 da bni arayıp abimden habein var mı dedi neyse zor bela ulaşmıştım neymiş bağımlılık yapmış ki parasına oynar öyle az buz da deği yanii her akşam gider ne yapcam bilmem bende aileside çok şikayetçiyiz bu konuda

bu alışkanlıktan vazgeçmesi çok ama çok zor

1000 kere iyi düşün derim :50:

bnmle ayı durumda olan var mı

bu alışkanlıktan vazgeçmesi çok ama çok zor

1000 kere iyi düşün derim :50:

öyle mi dersin bu ilerde de devam eder mi yani ben onu çok sıkarım normalde evliyken olacağını sanmamm eve niye gtmiyosun dediğimde sıkılıyorum ailesi de çok üstüne düştüğünden kahveye gdiyo hepp napcam benn yaaa çok ta seviyorum

yani severek ayrılmak da zordur mutlaka

ama evlilik gerçekten bekarken sanıldığı gibi bişey değil

istisnalar da olabilir ama nadir

bi arkadaşımın eşi bekarken de gidermiş evlendiler 5 yıl fln oldu

yalansız her akşam eve gelip yemeğini hızlıca yer ve kahveye gider

gece de gelmek bilmez arada da içer sapıtır kız çok dertli yani

ne bileyim yaa

peki konuştun mu evlenince dışarıya gitme konusunda fikirleri ne :26:

yani severek ayrılmak da zordur mutlaka

ama evlilik gerçekten bekarken sanıldığı gibi bişey değil

istisnalar da olabilir ama nadir

bi arkadaşımın eşi bekarken de gidermiş evlendiler 5 yıl fln oldu

yalansız her akşam eve gelip yemeğini hızlıca yer ve kahveye gider

gece de gelmek bilmez arada da içer sapıtır kız çok dertli yani

ne bileyim yaa

peki konuştun mu evlenince dışarıya gitme konusunda fikirleri ne :26:

bana dediği aşkım ilerde zaten gidemiycemm bırakında şimdi gideyim birazda şey var eve gitmek istemiyo başında bi abi var düşman başına evli çocuklu ama hala karışır hala karışır bu abide evin reisidir her ne nkadar kendi evi varsa da.eve gitmek istemeyip kahveye gitmeye başladı ve alışkanlık yaptı para kaybedip bi dah gitmiycem diyo ama tekrar gidiyo

bu adam senin rızkını çoluğunun çoçuğunun rızkını kumar masalarında harcayacak. bu hep boyle devam edecek. bu yaşta ne ise yaşlılıktada boyle olacak. eline para geçse gidip kumara yatıracak. çok iyi düşün ben biliyorum yaşayacaklarını. çok yakınımda yaşadım bunları. çok pişman olursun sonra

bana dediği aşkım ilerde zaten gidemiycemm bırakında şimdi gideyim birazda şey var eve gitmek istemiyo başında bi abi var düşman başına evli çocuklu ama hala karışır hala karışır bu abide evin reisidir her ne nkadar kendi evi varsa da.eve gitmek istemeyip kahveye gitmeye başladı ve alışkanlık yaptı para kaybedip bi dah gitmiycem diyo ama tekrar gidiyo

bu bidaha yapmiicam deyip de tekrarlamaların ardı kesilmez gibi geliyo bana :50:

bu adam senin rızkını çoluğunun çoçuğunun rızkını kumar masalarında harcayacak. bu hep boyle devam edecek. bu yaşta ne ise yaşlılıktada boyle olacak. eline para geçse gidip kumara yatıracak. çok iyi düşün ben biliyorum yaşayacaklarını. çok yakınımda yaşadım bunları. çok pişman olursun sonra

bikonuşmayı deneyim bakalım duruma göre herkes yoluna baksınn.. abisi var 33 yaşında adamdan nefret ediyorum çok karışıyo bize diye adama söylesem kumar oynadığını çeker alır onu ordan ama bu sefer abisiyle kötü olur ve emnmki bu bana yansırrrrr...

bikonuşmayı deneyim bakalım duruma göre herkes yoluna baksınn.. abisi var 33 yaşında adamdan nefret ediyorum çok karışıyo bize diye adama söylesem kumar oynadığını çeker alır onu ordan ama bu sefer abisiyle kötü olur ve emnmki bu bana yansırrrrr...

eğer ciddi ciddi evliliği düşünüyorsanız ciddi ciddi konuşulmasu gereken bi konu bu

kesinlikle gözardı edilmemesi gerek

mesela evliliğe alışma yolunda ilk adımı kahveden biraz uzaklaşarak atmasını isteyebilirsiniz

her akşam değil de ilk etapta haftannın 4 günü gitsin

sonra bu sayıyı gittikçe azaltmasını;azaltmadığı takdirde evlilik konusundaki endişelerinin artacağını

ve bunun da kararını etkileyeceğini söyleyebilirsin :34:

eğer ciddi ciddi evliliği düşünüyorsanız ciddi ciddi konuşulmasu gereken bi konu bu

kesinlikle gözardı edilmemesi gerek

mesela evliliğe alışma yolunda ilk adımı kahveden biraz uzaklaşarak atmasını isteyebilirsiniz

her akşam değil de ilk etapta haftannın 4 günü gitsin

sonra bu sayıyı gittikçe azaltmasını;azaltmadığı takdirde evlilik konusundaki endişelerinin artacağını

ve bunun da kararını etkileyeceğini söyleyebilirsin :34:

evlilik bnm için çok erken ben 3 seneden önce düşünmem tabi düşünürsem evleneceğim kişi o olur şimdiden taktıkda kafaya onu yaşı tmm da ben daha 19 yaşındayım :)

benim erkek arkımda sık sık gidiyordu...
hatta sevgili olmadan önceki dönemde çok daha sık...
farklı şehirlerdeyiz sonuçta çokta müdahale edemiyorsun...
eskiden eve gelirmiş 2 saat uyurmuş işe gidermiş o derece nerdeyse seninkiyle aynı:9: paraylada oynadığı çoktur ben biliyorum...
şimdi miii???
ilk başladığımızda da nerdeyse her gün çıkardı dışarı tabi o çıktığı için bende arkadaşlarımla canlı müziğe filan giderdim ki anlasın diye yanlışı :9:
bayağı çatışma oldu ilk 1-2 ay:) ikimizde bekar hayatı yaşıyor gibiydik sonra dank etti paşama dediki bu böyle olmaz biz bir yola girdik ikimizde kendimize çeki düzen verelim diye :)
ben geceleri dışarı çıkmamaya başladım o da baktı ben fedakarlık ediyorum önde 3 güne indirdi haftada ama oyunu bıraktı :16: şimdide 2 haftada 1 cumartesileri çıkar ki çoğu zaman ben git derim kötü yenge olmak istemiyorum arkadaşlarını da görmesi gerek diye düşünüp:16:
ben kısasa kısas ile kazandım valla:9::9: darısı başınaa:16:

benim erkek arkımda sık sık gidiyordu...
hatta sevgili olmadan önceki dönemde çok daha sık...
farklı şehirlerdeyiz sonuçta çokta müdahale edemiyorsun...
eskiden eve gelirmiş 2 saat uyurmuş işe gidermiş o derece nerdeyse seninkiyle aynı:9: paraylada oynadığı çoktur ben biliyorum...
şimdi miii???
ilk başladığımızda da nerdeyse her gün çıkardı dışarı tabi o çıktığı için bende arkadaşlarımla canlı müziğe filan giderdim ki anlasın diye yanlışı :9:
bayağı çatışma oldu ilk 1-2 ay:) ikimizde bekar hayatı yaşıyor gibiydik sonra dank etti paşama dediki bu böyle olmaz biz bir yola girdik ikimizde kendimize çeki düzen verelim diye :)
ben geceleri dışarı çıkmamaya başladım o da baktı ben fedakarlık ediyorum önde 3 güne indirdi haftada ama oyunu bıraktı :16: şimdide 2 haftada 1 cumartesileri çıkar ki çoğu zaman ben git derim kötü yenge olmak istemiyorum arkadaşlarını da görmesi gerek diye düşünüp:16:
ben kısasa kısas ile kazandım valla:9::9: darısı başınaa:16:

iyiymiş ama bnm kısasa kısas yapma gibi bi durumum yok doğulu adam sıkıyosa yap der yani hemde çıkacak kadar rahat değilim gece ne yapsam da gitmese vazgeçirsemm

bence yol ver gitsin böyle şeylerle mücadele etmek zordur ve sen yorulursun.kahveye gitmeyeni var bunların canım:)yanlış anlama ama bayanları böyle yıpratıyorlar ve ben çok kızıyorum

bence yol ver gitsin böyle şeylerle mücadele etmek zordur ve sen yorulursun.kahveye gitmeyeni var bunların canım:)yanlış anlama ama bayanları böyle yıpratıyorlar ve ben çok kızıyorum

Ah iste vazgeçilse bı an düşünmem inanın ama yok Mudur bı çözümü yani ben ona su ana kadar hiç kahveye gitme demedim yani şey düşünüyorum şimdi daha ortada bişey yok ken bu kadar karışmayım diyorum varsa bı çözümü uygulamak isterim

çok abartmışlar ..
parasına oynanan oyun ve sabahlamalar vazgeçmesi zor..
benimkide ara sıra gider okey oynar döner.. normal olan bu
ama arkadaşın baya abartmış vazgeçir biranönce postayı koy:ssz:

birde şunu söylim sözlenmeden önce daha sık çıkıyordu sözlüm arkadaşlarıyla beraber,
sözlendıkten sonra binde bir görüşür oldu..
inşallah vazgeçer:51:

Sabaha kadar kahvedeyse ne ara işe gidiyor ?
Geçecek bir alışkanlık olduğunu sanmıyorum.
Çünkü kumarda bir hastalık.
Evlenme kararı almadan önce çok iyi düşün bence de.

Sabaha kadar kahvedeyse ne ara işe gidiyor ?
Geçecek bir alışkanlık olduğunu sanmıyorum.
Çünkü kumarda bir hastalık.
Evlenme kararı almadan önce çok iyi düşün bence de.

Zaten evde olsa da sabah 5 te yatıp öğlen 2 gibi gider bazen hiç yatmaz sbah 8 de gider kendi ısı. Dediğim gibi şimdiden bu kadar karışmak istemediğim için henüz konusunu acmadım ona ailesi biliyo hep kahveye gittiğini ama engelleyemiyolar sadece abisi yapabilir o da kumar oynadığını bilmiyo bilse mahveder onu arkadasım 26 yasında ama Abi'sinin etkisi fazla üstünde. Ya bı gece mesela kahvede sabahlarken hayata bakmaz telefonlarına ailesi sabaha kadr olmuş meraktan annesi aratmış kız kardeşini bana abimi çok merak ediyoruz diye saat sabah 6 aradım ilk aramam da açtı ( korkar biraz benden ) farklı bişey düşünmeyim diye kahvede olduğunu söyledi ve inandırdi ailesine söyledim de öyle içleri rahat ett. Evlilik için erken benim için ama iliskimiz ciddi 3 sene var daha evliliğe inşallah bikarda gitmez

Back
X