kahvrengi lekelenme düşük riski...

Zeynep28 maras

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2009
2.507
19
358
merhaba kızlar
3 yaşında bir kızım var..ilk hamileliğimde düşük riskim erken dogum riskim ve plesenta kireçlenmem oldu..şimdi ise 6 haftalık hamileyim fakat 1 haftadır kahverengi lekelenme oluyor progestan kullanıyorum ama hala devam ediyor...kızıma hamileykende aynı durumları yaşadım ama lekelenme hala devam ediyor bu durumda bilgisi olan varmı? ne zaman bitmesi gerekiyor bu durumun?

canım ben 20 haftalık bebeğimi kaybettim düşükte kahverengi lekelenme olmuyor bariz taze kan oluyor ve sancı çok fazla. o yüzden yerleşme kanaması olabilir seninkisi dert etme doktoruna görün hemen.

sorma canım her hafta dr dayım zaten progestan verdi kullanıyorum... ama kesilmiyo o lekelenme hatta bazen kahverengiden çok daha koyu oluyo lekelenme...ama içimi rahatlattın biraz çok tşk ederim canım...
en azından taze kan değill çok şükür...
inş bebeğime bişey olmaz..

bende senın gıbı 5 .haftamda kıahverengı lekelenme gördum.o zman progestan verdı doktorum.dınlen dedı ama ben calıştıgım ıcın dınlenemdım malesef.şimdi 9.haftaya gırdınm ve dun bariz bi şekilde kanamam oldu.doktor kesen rahım ağzına dogru uzamış dedı.ıyıce yat dınlen deı.bıde ıgne veri.proluten depol.bu sefer cok kokrtum ama hıc kalkmadan yatıcam sureklı.sende öyle yap.hıcbısey oı korkuyo yasamaya benzemıyo gercekten.

artıkk çok geç canımm...bebeğimi kaybettim ben kalbi dayanamadı daha fazla ve kalbi durdu 5 gün oldu onu kaybedeli....
Allah bebeğini sana bağışlasın..

7haftalık hamileyim aşılamayla hamile kaldım 2 gündür kahverengi lekeler oluyor dr gittim progestan verdi.düşük tehlikesi varmiş sürekli yatmam gerekirmiş.hala leke devam ediyor çok korkuyorum lütven böyle sorunu olan varsa yazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…