Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
kızlar bebegım 8 aylık ve 1 aydır gunde 4.5 kez maşallah kakasını yapıor ama benım sorum bu degıl yogunlugu affedersınız ama cok yogun yapıor herkeste boylemı bayagı bayagı bezı tasıor vallahı prımanın 5 no.sunu kullanıorum ben kılosu 9.500 ... bez 11. kılodan baslıor ama kucuk oluncada sızma yapıor buyuk oluncada kafam karıstı 6 noyu bıle aldım
çok mu sıvı yoksa miktar olarak mı fazla..
mıktar fazla ve yogun ..sıvı değill
<Canımsın Oğlumm>
Kayıtlı Üye
Bence bezin numarası çok büyük,
benim oğlum 18 aylık, zayıf da değil ama ben bile prima 4+ kullanıyorum.
bebeğinin kilosuna bakılırsa 4 numara uygun olur diye düşünüyorum.
birde öyle dene istersen. :79:
benim kızımın ilk 4 ay sürekli belinden kakası çıkıyordu sürekli atlet değişmek zorunda kalıyordum bide beyazların lekesi çıkmadığı için çamaşır suyuyla önce yıkamak zorunda kalıyodum şimdi maşallah düzeldi sanki artık belinden çıkmıyor 5 aylık şu an kilosu 8,100 4 numara prima kullanıyoruz. uyu ve oyna bile aldım 2 kat emici diye ama o bile işe yaramıyodu her seferinde üstten yiyip alttan çıkardımı eywah çıkıcak demeye kalmadan tulumun arkasında kocamaaan bi leke beliriyodu

yedigi miktar fazla ise kakasi da cok olur :79:
diş çıkarıyorsa ondan kaynaklanabilir.. 4 numaralı bez kullanmalısın bence..