• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaka saati belli mi?

inciboncuk

Guru
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2007
923
16
298
44
İstanbul
Arkadaşlar benim bebeğim sabah 6 buçuk 7 gibi kalkıp kaka yapıyor ve bu yaklaşık 1 aydır bu şekilde sizinkilerin de kaka saati belli mi?:emir_bebek:

benimkininde henüz belli degil bazen 2 gün yapmadigi sonra günde üc kez yaptigi oluyor yani degisiyor senin bebeginin aliskanligi güzelmis canim ....

benim bebişimde aynı. sabah saat 7 gibi kalkıyor ve kalkar kalkmaz kakasını yapıyor. bu hemen hemen 1 aydır böyle. sanki kurulmuş saat:roflol:

Valla benim kusum gunde 2 yada 3 kere yapiyo oda belli saatlerde degil kafasina gore takiliyo kizim :roflol:

benim oğlum 2 aylık iki günde bazen üç günde bir yapıyor doktorumuzla konuştum çok sıkıntı yaparsa poposuna kulak çöpüyle zeytin yağı sür sabah akşam çay kaşığıyla zeytin yağı içir bide sabah akşam emdikten sonra iki çay kaşığı su içir mideye baskı yapar daha kolay yapar dedi bende suya başladım faydası oldu gibi zaten havalar ısındı kendim çok severim suyu bebeğim susarmı acaba diye çok üzülüyordum ama emdiği için vermiyordum hatta rüyamda bile benden su istiyordu ama şimdi gönül rahatlığıyla veriyorum.bide geç yaparsa süt yarıyo derler eskiler ne derece doğru bilmiyorum yada kendimi kandırıyorum herhalde...

benim kızımda ilk aylarda düzenli saatlerde yapıyordu..büyüdükçe ek gıdalara geçtikçe kakasıda saatide deişiyor...

Back
X