1 ay 1günlük bebeğim kakasını çok güzel yaparken dünden beri azaldı bugün de hiç yapmadı gazını çok güzel çıkarıyor clinnikid ile masaj yapıyorum günde 3 kez fakat kaka yapamıyoruz zeytinyağı ile poposunu kulak çubuğuyla uyardım etki etmedi ne yapmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim
1 ay 1günlük bebeğim kakasını çok güzel yaparken dünden beri azaldı bugün de hiç yapmadı gazını çok güzel çıkarıyor clinnikid ile masaj yapıyorum günde 3 kez fakat kaka yapamıyoruz zeytinyağı ile poposunu kulak çubuğuyla uyardım etki etmedi ne yapmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim
Anne sütü alıyorsa on güne kadar yapmasa da müdahale etmiyor bazen Dr. Fakat bebeği rahatsız ediyorsa, bebek huzursuz ve ağlamaklı ise doktora götürün,onlar müdahale etsinler. Denediginiz yöntem masum gibi görünse de makat kanaması vs yapabilir dikkat edin.
Geçmiş olsun
Bebeklerin 10 güne kadar kaka yapmaması gayet normal. Benim bebeğim haftaya 5 aylık olacak ve ilk haftası hariç doğduğundan beri 5 günde bir kaka yapıyor. Yada en erken 3 günde bir yapıyor. Bu durum gayet normal, kendi doktorumuza da sordum 10 güne kadar yapmayabilir dedi problem değilmiş bu durum
Bebeklerin 10 güne kadar kaka yapmaması gayet normal. Benim bebeğim haftaya 5 aylık olacak ve ilk haftası hariç doğduğundan beri 5 günde bir kaka yapıyor. Yada en erken 3 günde bir yapıyor. Bu durum gayet normal, kendi doktorumuza da sordum 10 güne kadar yapmayabilir dedi problem değilmiş bu durum
Evet anne sütü alıyor şu anda bi anda kesilince korktum çünkü dün ve önceki gün 3 4 kez yapıyordu bir anda kesildi yapmaması o beni korkuttu teşekkür ederim için rahatladı birazdaha
anne sütü alıyor şu anda bi anda kesilince korktum çünkü dün ve önceki gün 3 4 kez yapıyordu bir anda kesildi yapmaması o beni korkuttu teşekkür ederim için rahatladı birazdaha