Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç haftalıktınızMerhaba şubat ayında sancıyla gittiğimiz hastanede benim isteğimle sezeryana alındım kakasını yutması sonucu ölü doğum oldu.gebelik diyabetim vardı diyetle kontrol altına aldım böyle bi durum yaşayan varmı acaba
Diyabet enfeksiyon tansiyon da geçerli sebeblerden sadece günü gecınce olmuyor galibaKaç haftalıktınız
Günü geçmiş bebekler kakasını yutuyor. Anlamadığım şey gününüz ilerlediği halde sezaryen neden sizin isteğinizle oldu
Neyi beklediler yani
Burada ihmal yok mu ?
Yaşadıklarınız için üzüldüm. Rabbim size hayırlı sağlıklı bir evlat daha nasip etsin inşaAllah sorunsuz kucağınıza alın![]()
Son 3 saatte olan bişey oldu hala şokundayım günüm geçmemişti 40 haftaya yeni girmiştimDiyabet enfeksiyon tansiyon da geçerli sebeblerden sadece günü gecınce olmuyor galiba
Evet olabiliyor o yüzden diyabet ve tansıyon hastalarını 10 günde bir kontrole alıyorlar geneldeSon 3 saatte olan bişey oldu hala şokundayım günüm geçmemişti 40 haftaya yeni girmiştim
Sadece son bir buçuk ay nst ye bağladılar gayet iyi dedilerEvet olabiliyor o yüzden diyabet ve tansıyon hastalarını 10 günde bir kontrole alıyorlar genelde
Şefaatçiniz olsun yavrunuz Rabbim size sabır versinSadece son bir buçuk ay nst ye bağladılar gayet iyi dediler
İnşallah teşekkür ederim. Sancıyla gittim alttan muayene ettiler açılman yok dediler eve göndermek bile istediler özel hastane ben sezeryan istedim gece oldu o şekilde 3 saat bekledim nst cihazına bağlamadılar bilmiyorum ben de ihmal diye düşünüyorum tabi ama bilemiyorumKaç haftalıktınız
Günü geçmiş bebekler kakasını yutuyor. Anlamadığım şey gününüz ilerlediği halde sezaryen neden sizin isteğinizle oldu
Neyi beklediler yani
Burada ihmal yok mu ?
Yaşadıklarınız için üzüldüm. Rabbim size hayırlı sağlıklı bir evlat daha nasip etsin inşaAllah sorunsuz kucağınıza alın![]()
Amin sağolunŞefaatçiniz olsun yavrunuz Rabbim size sabır versin![]()
Başınız sağolsun. Pislik yutan bebekler küvözde filan kalıp kurtulabiliyor da misal ben. Belki farklı bir durum olmuştur şekere
çok teşekkür ederim amin sizin de başınız sağolsunBaşınız sağolsun çok çok üzüldüm diyebilecek hiç bir şey bulamıyorum ben de 7 haftalıkken kaybettim 48 gün oldu. Her gün aklıma geldi ağladım. Sizin halinizi düşünemiyorum şu an. Allah sabırlar versin. Umarım cennet bahçelerinde bol bol hasret giderirsiniz.
Sağolun teşekkür ederim.İsterim tabi ki ama sezeryan oldum şu an doktora gitmek istemiyorum en azından yaşadığım şehirde başka şehre taşınıcaz belki o zaman olacağı varmış demekten başka bişey gelmiyor elimizdenAslında 38. Hafta bitince almaları lazımdı. Başınız sağolsun empati yapamıyorum çok zor bir şey. Kendinizi suçlamayın. Aklınızdan çıkmaması çok normal. Yavrunuz bağınız var. Yasınızı mutlaka yaşayın. İnşallah istiyorsanız eğer en yakın doğru zamanda kucağınıza bebek versin Allah. Benim annemin de şekeri varmış 42 haftalık 5,5 kilo doğmuşum kaka yemişim. Olacqğı varmış hiç belli olmuyor kader