• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kalabalık çevre ve yalnızlık..

starbucks_

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2012
33
0
16
Konya
merhaba herkese..bu foruma yeni kayıt oldum ve burada hayatın içinden birçok sorunun cevabını bulabilecegimi gördüm..
size anlatmak istediğim daha dogrusu danışmak istediğim bir konu var..
Çalıştıgım yer ve sosyal çevre açısından çok renkli ve hareketli bi ortamda değilim ve kafama göre birini bulup bi ilişki yaşayamıyorum..görcü usulunden de inanılmaz yoruldum çünkü hep annesinin eteğinden tutup gelenler kendine güvensiz tiplerdi..sanki ben erkek de karşıdaki bayanmış gibi çekingen tipler...arkadaş ortamım da tamamı evli..internetten tanıştıgım adamların tümü başbelası çıktı..bu sebeple bile istanbula yerleşmeyi falan düşünüyorum ..görsel açıdan bi kusurum yada itici bi tarafım da yok ..yoksa burda ot gibi zamanım akıp gidecek..bi fikri olan var mı?

İnan bende benzer durumdayım. Sadece ben değil bir çok arkadaşım var doğru düzgün birini arayan. Ben yakın zamanda yeni bir şehre taşındım yeni insanlarla tanıştım güya ama hiç bir kıpırtı yok hala. Çirkin sayılmam dediğin gibi görücü üsulunde de hep saçma sapan tipler geliyor. Bilmiyorum yalnızlığa çare var mıdır? Bir bilen varsa lütfen anlatsın

cevabın için gerçekten teşekkür ederim..yeni bir şehir bi çare olur belki diyorum..belkide olmaz bilemiyorum..çalışma ortamı değişince yeni insanlar tanırım belki..gerçekten çok saçma sapan tiplerle uğraştım ..

istanbulda olmak insanın kısmetini değiştirmiyor maalesef...:31:
30 yıldır buradayım,istanbuldayım...ama yine gitti doğunun en uç noktasında
biriyle birleştirdi kader beni..:37: belki bakış açını şehir olarak değilde farklı bir
duruma göre değiştirmelisin..

esasen sen benim demek istediğim konuya tam da kendinden bir örnek vermişsin..istanbulda olmak yada şehre göre kısmetin açılması değil meselem..insanın ufkunun genişlemesi..yeni ve biçok kültürden insanla tanışması demek istedim..sosyal ortamın genişlemesi ve insan çeşidinin çoğalması demek istemiştim..istanbulda kaç kişi gerçekten istanbullu ki?yaşadıgım yer o kadar sıg ve dar gelmeye başladıki herşey inanınki tek tip..benim değil etrafımdakilerin bakış açılarından sıkıldım ve burdaki kafa tipinin kendi kafa tipime uymayışından yoruldum..

Back
X