- 21 Şubat 2016
- 2.975
- 7.494
- 158
Öğretmeni düzgün seçerseniz sorun yaşamazsınız.Slm kızlar,oğlum eylülde 1.sınıfa başlayacak ve sınıfta öğrenci 30-35 kişi olacakmış,çok çok fazla değil mi,tekli eğitim uygulanıyor bu arada 9-2 arası,bunun yerine ikili eğitim ile sınıf mevcutlarını ikiye bölseler daha iyi değil mi,cimere yazarsam sonuç alır mıyım..Başka bi okula gönderemem evime yakın adrese dayalı çıkan okul burası..Özel okula da bütçem yok
Oğlum Ana okulunda beceriksiz bir öğretmen yüzünden 14 kişilik bir sınıfta yok sayıldı. Sessiz bir çocuk olduğu için aktivite yaparken defalarca unutmuş öğretmen onu.
En son yılbaşı şapkasında çok heveslenmiş, yine unutulunca ağlayarak öğretmen beni hep unutuyor diye anlatmıştı. Ben malesef çok geç öğrendiğim için oğlumu hemen okuldan alsam da o yaranın izlerini taşıyor.
İlkokula 32 kişilik bir sınıfta başladı ama öğretmeni çok araştırarak verdim. Oğlum yine sessiz sedasız ama öğretmen her öğrencisine eşit davranıyor. Hayatımda gördüğüm en adil ve vicdanlı insanlardan biri. Her öğrencisini ayrı takip ediyor.
Oğlumun ilkokul son senesi bu yıl. Öğretmenimize minnettarım.
Kalabalığa yapacak bişey yok malesef, umarım vicdanlı bir insan okutur yavrunuzu.