- Konu Sahibi Ay sende gizli
Şu an var mıdır bilmiyorum ama bazı öğrenci yurtlarında geçici süreli yazın kalınabiliyordu, bir arkadaşım yüksek lisans için gelip giderken kalıyordu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimbak bu linkten bakip hepsini arayin size yakin olanlari.
belediyenin de varmış
Eğer devlet memuru olmadığınız İçin sıkıntı çıkarsa yarın özelden mesaj atın ben arayayım. Yada buraya yazın birileri arar. Yardımcı olur.bak bu linkten bakip hepsini arayin size yakin olanlari.
belediyenin de varmış
polis evlerinde sıkıntı çıkiyo sadece bildigim kadariyla ama bellide olmazEğer devlet memuru olmadığınız İçin sıkıntı çıkarsa yarın özelden mesaj atın ben arayayım. Yada buraya yazın birileri arar. Yardımcı olur.
Ogretmen evi tum ziyaretçilere acik. Otel gibi düşünün.Gercekten mi hemen sorayım
Birde bana güveniyorKonuş patronunla, durumunu anlat. Yardımcı olur bence eğer o kabul ederse neden para veresin başka yerlere, 15 günün ücreti az buz yapmıyor. Patron okey derse süper olur senin için. Şayet patron olsam, çalışanım bu durumda olsa kal derim ne var ki.
Ücretsiz mi ?Ogretmen evi tum ziyaretçilere acik. Otel gibi düşünün.
hayır, otellere göre daha uygun sadeceÜcretsiz mi ?
Hayir tabiki. Gecelik otel ücreti ödüyorsunuz. Piyasaya göre ücretleri daha makul düzeyde.Ücretsiz mi ?
Niye etik olmasın allah aşkına?İş yeri kendisine aitse bir sorun çıkmaz ama patrondan böyle bir şey rica etmek ne kadar etik orasını bilemedim
Gerek kalmadı şu an kalsığım yerde devam edeceğimKonu sahibi naptın buldunmu kalabilecegin bir yer?