- 8 Temmuz 2012
- 1.430
- 960
- 323
Evet arkadaşlar kendimi tanıtayım 20 yaşında 160 boyunda 65 kiloyum ve yılbaşına kadar 53 kilo olmam gerekiyor hem erkek arkadaşımla hemde ablamla iddaya girdim. Eğer 53 kilo olursam erkek arkadaşım koluna adımı kalıcı dövmeyle yazdıracak, aynı zamanda baştan aşağıya sıfırdan gardrobumu yeniliycek. Ablamla olan iddada eğer kaybedersem namus sözü verdim dolabımdaki herşeyi çantadan çoraba kadar hepsini ona vericem yani kazanamazsam dımdızlak kalıcam kazanırsam ablam bi cumhuriyet altın vericek. Ama herşeyden önce kendim için kilo vericem, artık dar paça kot giymek istiyorum, dar tişörtler giymek istiyorum, large bedenden çıkmak artık medıum small giymek istiyorum o kadar iğrenç giyiniyorum basenlerimden dolayı hem üstü bol ve uzun şeyler giyiyorum.
Evet gelgelim ben son 2 senedir kilo aldım hep 55 kilo olan ben 65 oldum. Veremememin sebebide irade keainlikle bende yok her sabah başlıyorum diyete dayanamayıp yiyorum. Bide ben su içmiyorum hiç ama içmem lazım. Yeri geliyo günde yarım bardak suyla duruyorum. Ablalarım sizden yardım istiyorum.
Ya hırslanmam irademi kırmamam lazım bana kesin yöntemlerden bahsedin başka bişey istemiyorum. Lütfen
Evet gelgelim ben son 2 senedir kilo aldım hep 55 kilo olan ben 65 oldum. Veremememin sebebide irade keainlikle bende yok her sabah başlıyorum diyete dayanamayıp yiyorum. Bide ben su içmiyorum hiç ama içmem lazım. Yeri geliyo günde yarım bardak suyla duruyorum. Ablalarım sizden yardım istiyorum.
Ya hırslanmam irademi kırmamam lazım bana kesin yöntemlerden bahsedin başka bişey istemiyorum. Lütfen