Kalbi durdurgu icin bebegini kaybedenler

yellowdaisyy

Guru
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2008
4.118
18
318
Merhaba Hanimlar
Bugun 7 haftalik bebegimi kalp atisi durdugu icin kaybettim aslinda 2 gun once durmus. kurtaj olmak zorunda kaldim
Taktiri ilahi diyorum. tum heveslerim kursagimda kaldi.
Allah kimseye yasatmasin bu yil 2 kez kurtaj oldum maalesef
yarin kontrolum var Dr a sorucam ne zaman cocuk yapabiliriz diye. tekrar hamile kalmayi cok istiyorum.
Ins bu sefer kaybetmem.

2012 temmuz annesi topiğini ziyaret etmiştim bi ihtimal hamile olursam bakınmak istedim ama değildim paylasımlarınızı okumustum cok ama cok üzüldüm :( Allahım inşallah yeniden nasipp eder en kısa sürede.... Geçmiş olsun.

Merhaba Hanimlar
Bugun 7 haftalik bebegimi kalp atisi durdugu icin kaybettim aslinda 2 gun once durmus. kurtaj olmak zorunda kaldim
Taktiri ilahi diyorum. tum heveslerim kursagimda kaldi.
Allah kimseye yasatmasin bu yil 2 kez kurtaj oldum maalesef
yarin kontrolum var Dr a sorucam ne zaman cocuk yapabiliriz diye. tekrar hamile kalmayi cok istiyorum.
Ins bu sefer kaybetmem.

slm çok geçmiş olsun aynı durumu bende yaşadım çok isteyerek hamile kaldım ve 9 haftalık onu kaybettim şu an tam 15 ay oldu hala gebelik yok :(

slm çok geçmiş olsun aynı durumu bende yaşadım çok isteyerek hamile kaldım ve 9 haftalık onu kaybettim şu an tam 15 ay oldu hala gebelik yok :(
Dr a bugun sordum 3 ay korunma verdi
sonra baslicam calismalara. 15 ay baya olmus Dr ne diyor olmamasina. kurtajdan sonra olumsuz seyler olabiliyormus kontrollerine gittin dimi?
bir muayene ol canim . belki ufak bir mudahaleyle tekrar hamile kalirsin.

2012 temmuz annesi topiğini ziyaret etmiştim bi ihtimal hamile olursam bakınmak istedim ama değildim paylasımlarınızı okumustum cok ama cok üzüldüm :( Allahım inşallah yeniden nasipp eder en kısa sürede.... Geçmiş olsun.
sagol canim. nasip olmadi maalesef canim. 6 ay arayla kurtaj oldum sansa bak.
Allah hayirliini nasip etsin.

canım Allah sabır versin.
aynı acıyı ben de yaşadım galiba aynı zamanda olmuş. mayıstaydı benimki de. ve şu an yine hamileyim ama iyi gitmiyor. düşük riskim var.seni temmuz annelerinden hatılıyorum.
kızına sarıl canım. maşallah. Alah ona uzun ömür versin.
benim hiç yok. 2.5 yıldır uğraşıyoz.
inşallah tekrar hamile kalırsın.

canım Allah sabır versin.
aynı acıyı ben de yaşadım galiba aynı zamanda olmuş. mayıstaydı benimki de. ve şu an yine hamileyim ama iyi gitmiyor. düşük riskim var.seni temmuz annelerinden hatılıyorum.
kızına sarıl canım. maşallah. Alah ona uzun ömür versin.
benim hiç yok. 2.5 yıldır uğraşıyoz.
inşallah tekrar hamile kalırsın.

sagol canim. ins bebegin sana tutunur , bu tur seyleri ustuste yasamak insani cok yipratiyor.
kaderde neyse yasiyoruz iste, Allah kalana saglik uzun onur versin.
ins seninde kucagin dolar canim bebegin basarir sana tutunmayi.

çok geçmiş olsun arkadaşım bende geçöen sene 11 haftalık bebeğimi aynı sebepten kaybettim bu ay tam bi sene oldu ve ben yine hamileyim tekrar hamile kalmamanız için bi sebep yok sadece üzülmeyin sabırlı olun ve yine aynı şekilde çok ağır geçiyor hamileliğim mide bulantıları baş ağrısı halsizlik hat safhada içimde hep bi korku var bilmiyorum artık Allahıma sığındım bekliyorum

merhaba kızlar.bende temmuzda 2 aylık bebegmi kaybettim benin bebegiminde kalbi durmuştu.kürtajla aldılar.ama şimdi bebegim olmuyor tutmuyor birtürlü :50:

çok geçmiş olsun arkadaşım bende geçöen sene 11 haftalık bebeğimi aynı sebepten kaybettim bu ay tam bi sene oldu ve ben yine hamileyim tekrar hamile kalmamanız için bi sebep yok sadece üzülmeyin sabırlı olun ve yine aynı şekilde çok ağır geçiyor hamileliğim mide bulantıları baş ağrısı halsizlik hat safhada içimde hep bi korku var bilmiyorum artık Allahıma sığındım bekliyorum
Insallah saglikla alirsin canim bebegini kucagina Allah buyuktur. mide bulantilarin icin sukret onlar bebegin saglikli oldugunu gosteriyor
bende hic bulanti olmamisti , sabredicez beklicez. ins zamani gelince bende 2. kez anne olabilirim
merhaba kızlar.bende temmuzda 2 aylık bebegmi kaybettim benin bebegiminde kalbi durmuştu.kürtajla aldılar.ama şimdi bebegim olmuyor tutmuyor birtürlü :50:

canim zaten normalde korunma suresi veriyorlar sen o sureyi anca gecirmissin bence riske girme
4. ayin sanirim. bal tarcin corekotu yersen onlar yumurtayi kaliteli hale getiriyormus. bir dene derim sabah aksam 1 tatli kasigi
adet baslangiyla 10 gun yapicaksin

canım ben gittim doktora 3 ay önce nyapcaz bir yıl oldu dedim kontrol etti sonra hormonlarına bakalım dedi baktı herşey normal çıktı ama gebelik bir türlü yok işte bu arada benım bir kızım var 12 yaşında kardeşini bekliyor :((((

canım ben gittim doktora 3 ay önce nyapcaz bir yıl oldu dedim kontrol etti sonra hormonlarına bakalım dedi baktı herşey normal çıktı ama gebelik bir türlü yok işte bu arada benım bir kızım var 12 yaşında kardeşini bekliyor :((((

canim insallah olur benimde 3 yasinda kizim
bitkisel kurler denesen? ben korunma sureci boyunca birkac sey yapmayi dusunuyorum acikcasi.
mesela folik asite devam ediyorum kan hapida aliyorum cunku bende kansizlikta var
adetim ne zaman olucak bilmiyorum ama olunca bal corekotu tarcin karisiminida denicem

canim insallah olur benimde 3 yasinda kizim
bitkisel kurler denesen? ben korunma sureci boyunca birkac sey yapmayi dusunuyorum acikcasi.
mesela folik asite devam ediyorum kan hapida aliyorum cunku bende kansizlikta var
adetim ne zaman olucak bilmiyorum ama olunca bal corekotu tarcin karisiminida denicem

bende denedim bitkisel kürler hatta kürtajdan sonra folik asit kullandım en sonunda bıraktım artık .. hatta doktorumdan ilaç falan istedim daha kolay gebe kalmak adına ama hıç bir ilaç vermedi gerek görmüyorum sonuçta geçirilmiş iki gebeliğin var dedi beklemek çok zor umudumu yitirmek istemiyorum Allah inşallah en kısa zamanda tüm bekleyenlere nasip eder...

bende denedim bitkisel kürler hatta kürtajdan sonra folik asit kullandım en sonunda bıraktım artık .. hatta doktorumdan ilaç falan istedim daha kolay gebe kalmak adına ama hıç bir ilaç vermedi gerek görmüyorum sonuçta geçirilmiş iki gebeliğin var dedi beklemek çok zor umudumu yitirmek istemiyorum Allah inşallah en kısa zamanda tüm bekleyenlere nasip eder...

streste etkiliyor canim elde degil tabi ama o en kotu sey bizim icin
ben yumurtlama takibi yaptiranlari duymustum sende oyle yaptirabilirsin klomen ve catlatma ignesi oluyorlarmis
1 yil gectiyse bence beklemenin anlami yok sana bu sekilde yardimmci olucak bir doktor bulmalisin,
zaten sure 1 yil derler hep o zamanda olmazsa tedaviye baslanir.

7 temmuzda 10 gebelikte normal kontrole gittigimde kalb atisinin durdugunu ogrendim
4 ay oldu kurtaj yapilmadi ilacla dusuruldu zaten 5,5 yil once dogumdan sonra iceride kalan plezanta parcalari yuzunden 3 sefer kurtaj oldum
drum bu kaybin ondan kaynakli olabilecegini soledi rahim ic duvari saglikli olmayabilirmis kurtajdan dolayi
gecen ay kimyasal gebelik gecirdim ve yine yola devam durmak yok
yumuta takibi yapiyorum evde bende
su siralar yumurtlama gunum ins yeniden o sevgiyi yasatir guzel Allhim saglicakla nasip etsin ins herkese uzulmeyin hersey bizim icin

7 temmuzda 10 gebelikte normal kontrole gittigimde kalb atisinin durdugunu ogrendim
4 ay oldu kurtaj yapilmadi ilacla dusuruldu zaten 5,5 yil once dogumdan sonra iceride kalan plezanta parcalari yuzunden 3 sefer kurtaj oldum
drum bu kaybin ondan kaynakli olabilecegini soledi rahim ic duvari saglikli olmayabilirmis kurtajdan dolayi
su siralar yumurtlama gunum ins yeniden o sevgiyi yasatir guzel Allhim saglicakla nasip etsin ins herkese uzulmeyin hersey bizim icin

seni hatirliyorum
temmuz annelerindeydin testini gordum ve hamilesin diye dusunmustum. kimyasala donusmus demekki
canim benim dr um dusurmdi bebegi direkt kurtaj oldum ertesi gunde ultrasonla kontrol etti 1 hfta sonra tekrar gidicem
parca filan kaldimi diye bakicak sanirim dr umdan o konuda bir supem yok cunku daha onceki kurtajimida o yapmist bir problem yasamadim.
simdi bekleme sureci okadar zor geliyor ki
bombos kaldim sanki ortada dun kurtaji oldum ama kanamam kesildi
simdi adetim ne zaman olucak benim ve duzene girmesi ne kadar suruyor
ilkinde cocugu dusunmedigim icin hic takip yapmamistim ama simdi 3 ay gecince tekrar denemek istiyorum

canım çok geçmiş olsun Allah kızını sana bağışlasın
çok zor bende geçen sene Aralık ayında 4 aylık bebeğimi kalbi durduğu için normal doğum+kürtaj oldum.
benimde 5 yaşında bir kızım var. ama denemeye korkuyorum hala
oğlum olacaktı yiğidim annesinin canı cennette beni bekliyor buna sığınıyorum
sen kaç yaşındasın ben 31 yaşındayım kızımda hamileliğim çok rahat geçmişti. normal doğumla dünyaya geldi. bunda kanamalarım oldu 2 aylıkkeb tam tehlikeli dönemi atlattım dedim bu sefer de aklıma gelmeyen başıma geldi kalbi durdu dr. bozulmuş gebelik dedi zaten ilkinde takip etmiyorlar ama senin ,iki adet olmuş. bence kromozom testi yaptır. Birde kan pıhtılaşma testi yaptır Takdiri İlahi yaradana Allaha sığınmak gerek ancak böyle güç bulabiliriz. Tekrar çok geçmiş olsun....

seni hatirliyorum
temmuz annelerindeydin testini gordum ve hamilesin diye dusunmustum. kimyasala donusmus demekki
canim benim dr um dusurmdi bebegi direkt kurtaj oldum ertesi gunde ultrasonla kontrol etti 1 hfta sonra tekrar gidicem
parca filan kaldimi diye bakicak sanirim dr umdan o konuda bir supem yok cunku daha onceki kurtajimida o yapmist bir problem yasamadim.
ilkinde cocugu dusunmedigim icin hic takip yapmamistim ama simdi 3 ay gecince tekrar denemek istiyorum

cnm evt ilk basta zor oluyor hamis gormeye tahammul edemiyorsun ama zamanla inan alisiyor
zaman su gibi akip gitti bak dr 3 ay korun dedi hatta 2 ay bitince kontrele gittim yumurtam catlamak uzereydi ben denemek istyiorum dedigimde hayir dedi 1 ay daha sabret dedi
ancak toparlandim 4 ay bitti 5 e gidiyor olacak ins Rabbime guven O bizim icin herseyin en guzelini istiyor
guzelim ya sabir selamet iste Allah cc den
benim dusukten sonra iki hafta kanamam surdu 40 .gunde adet oldum ara ara kanamam oluyordu bir iki gun derken siklus 26 yada 28 gunde olmaya basladi duzene girmedi bende her adet oldugumda adacayi ictim icim temizlensin diye ole de oldu cok sukur simdi rahatim fakat gecen ay sende biliyorsun kimyasal gebelik oldu ins bu sefer olmaz cnm duacinim hepnize

seni hatirliyorum

gurbetgüzeli geçmiş olsun canım.ben seninle beraber 2012 şubat anneleri topiğindeydim senden sonra ben de düşük yaptım.bu ay da 2012 temmuz anneleri topiğinde sizi sessizz sakin takip ediyordum.satım 5 ekimdi ama yine olmadı.kimyasal gebelik geçirdim.
yeşimcim sana da çok geçmiş olsun.benim bu sonuncusuyla birlikte 6. düşüğüm oldu.henüz hiç çocuğum yok.inşallah hepimizin son kayıpları olur bunlar.Allah cümlemize hayırlı evlatlar nasip etsin.sağlıcakla kalın.

Back
X