canım çok geçmiş olsun Allah kızını sana bağışlasın
çok zor bende geçen sene Aralık ayında 4 aylık bebeğimi kalbi durduğu için normal doğum+kürtaj oldum.
benimde 5 yaşında bir kızım var. ama denemeye korkuyorum hala
oğlum olacaktı yiğidim annesinin canı cennette beni bekliyor buna sığınıyorum
sen kaç yaşındasın ben 31 yaşındayım kızımda hamileliğim çok rahat geçmişti. normal doğumla dünyaya geldi. bunda kanamalarım oldu 2 aylıkkeb tam tehlikeli dönemi atlattım dedim bu sefer de aklıma gelmeyen başıma geldi kalbi durdu dr. bozulmuş gebelik dedi zaten ilkinde takip etmiyorlar ama senin ,iki adet olmuş. bence kromozom testi yaptır. Birde kan pıhtılaşma testi yaptır Takdiri İlahi yaradana Allaha sığınmak gerek ancak böyle güç bulabiliriz. Tekrar çok geçmiş olsun....
Allah cumlesiyle tum cocuklarimiza saglik mutluluk uzun omur nasip etsin insallah
ben 29 olmak uzereyim. ilk kaybim kalp durmasiyla olmadi spiralle gebe kalmistim ve bircok dr gittik
bebek spiralin yanindaydi ustunde olsa deneyebilridik ama konumu cok umut vermiyordu. sade spirali almak istedik ama oda olmadi
aldirmak zorunda kaldim onda saglikla ilgili problem yoktu sorun spiral olmasiydi ve cok riskli olmasiydi.
kan pihtilasmasi testini yaptirmak istiyorum. onu duydum. ama digerini bilmiyorum suan yurt disindayim ve Turkiyeye donunce kadin dogum uzmaniyla konusup digerinide yaptirabilirim. seninde basin sagolsun bebek kaybi insanin icine oturan yara hic gecmiyor
birde ust uste olunce cok daha zorlasiyor. ins saglikla alirsin bebegini kollarina canim. senin suren dolmustur dene korkma canim
Allah cok buyuktur testlerini yaptir ve takrar dene. kizin kardessiz kalmasin. Allah kollarini doldursun canim
cnm evt ilk basta zor oluyor hamis gormeye tahammul edemiyorsun ama zamanla inan alisiyor
zaman su gibi akip gitti bak dr 3 ay korun dedi hatta 2 ay bitince kontrele gittim yumurtam catlamak uzereydi ben denemek istyiorum dedigimde hayir dedi 1 ay daha sabret dedi
ancak toparlandim 4 ay bitti 5 e gidiyor olacak ins Rabbime guven O bizim icin herseyin en guzelini istiyor
guzelim ya sabir selamet iste Allah cc den
benim dusukten sonra iki hafta kanamam surdu 40 .gunde adet oldum ara ara kanamam oluyordu bir iki gun derken siklus 26 yada 28 gunde olmaya basladi duzene girmedi bende her adet oldugumda adacayi ictim icim temizlensin diye ole de oldu cok sukur simdi rahatim fakat gecen ay sende biliyorsun kimyasal gebelik oldu ins bu sefer olmaz cnm duacinim hepnize
Sabir evet canim. ins bu ay olur bebeigin. Ada cayini bende duymustum deniyim onu.
birde sogan suyu duydum ama onuda denesemmi bilmiyyorum.
gurbetgüzeli geçmiş olsun canım.ben seninle beraber 2012 şubat anneleri topiğindeydim senden sonra ben de düşük yaptım.bu ay da 2012 temmuz anneleri topiğinde sizi sessizz sakin takip ediyordum.satım 5 ekimdi ama yine olmadı.kimyasal gebelik geçirdim.
yeşimcim sana da çok geçmiş olsun.benim bu sonuncusuyla birlikte 6. düşüğüm oldu.henüz hiç çocuğum yok.inşallah hepimizin son kayıpları olur bunlar.Allah cümlemize hayırlı evlatlar nasip etsin.sağlıcakla kalın.
Sagol canim neden oldu canim senin dusuklerin sebepleri neler? test yaptirdinmi? dr un ne diyor bu duruma
ustute cok yipratmistir. ins saglikla dolar kucagin canim