Kalbi durmus

Pamukprensali

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2016
3.758
2.084
133
Kizlar bebeğimin kalbi durmuş 7.haftada daha önce 2 düşük ve 26 haftalik erken doğumum vardi tup bebekle pgt yöntemi ile bir oglum var tup bebeğe gitmedim kendim deneyip gebe kaldim kalbi durmuş 26 haftalij bebegim ölünce tüm kromozom pıhtılaşma bağışıklık testleri yapılmıştı temiz denilmişti testler normal çıkıp kromozamal sıkıntı yaşanır mı salıya kadar beklemek istedim belki kendi düşer diye düşmez ise kürtaja alinicam cok bos hissediyorum

Kan sulandırıcı kullanıyormuydun bunda canım çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun. Ben de bir ay önce 23 haftalık erken doğum yaptım. Acınızı paylaşıyorum. Allah sabır versin. Sizin testlerde bir şey çıkmasa da bebekte bir anomali olma ihtimali var tabii
Yani bilmiyorum benimde 26 haftalik kaybettiğim bebegim var basiniz sagolsun

Benimde 8 haftalık kalbi durmuştu ekim sonun da şimdi iğne başladım rabbim yaşatmasın birdaha bende çok korkuyorum Dr un kapısında yatasım var o derece çok zor psikolojim izin vermiyor rahat olmamama
Canim hic sıkıntı yapma yicek ekmeği varsa gelecek doktorun kapısında yatsan da ekmeği yoksa bos o yüzden tevekkül et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…