kalbi ile dili arasında fark olanlar

elfce92

Ol dedi Oluverdi. Elhamdulillah :)
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2011
1.953
701
163
mrb kızlar. :3: bir şeyi çok merak ediyorum. konunun başlığından da anlayacağınız gibi sizin de kalbinizle diliniz arasında fark var mı.?
ya da söyle söyleyeyim örnek verecek olursak. diyelim birini çok seviyorsunuz ama ona inatla sevdiğinizi söylemiyorsunuz,
kırılmasını istemıyorsunuz ama kırıyorsunuz ya da birine kırıldınız ama kırılmadığınızı söylüyorsunuz. ya da kalbinizden birşeyi yapmak istiyorsunuz ama yapmıyorsunuz gibi gibi işte. :32:

11 yıllık dostum bana senin dedi kalbinle dilin çok farklı. bunca yıldır hala tanıyamıyorum seni dedi.
siz de böyle misiniz.?

ben de öyleyim ya

kırmak istemedğim halde söyledğm şeyler insanları kırabiliyor.
yda bazen sırf karşımdaki kırılmasın için kendi kırgınlıklarımı içime atabiliyorum

ben de öyleyim ya

kırmak istemedğim halde söyledğm şeyler insanları kırabiliyor.
yda bazen sırf karşımdaki kırılmasın için kendi kırgınlıklarımı içime atabiliyorum

aynen. mesela yine arkadaşımın bana dediği bir lafınla insanı yerin dibinede sokuyorsun ardından öyle bir şey söylüyorsun ki o kişiyi yerin dibinden çıkartıyorsun diyor :10:

Son düzenleme:
aynen. mesela yine arkadaşımın bana dediği bir lafınla insanı yerin dibinede sokuyorsun ardından öyle bir şey söylüyorsun ki o kişiyi yerin dibinden çıkartıyorsun diyor :10:

buna benzer bşiyi bnm bi tanıdığmda bana söyledii :D :D yükseklere çıkarp çıkarp pat dye yere düşürüyosun dedi :D :D

Back
X