Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kwşke bende vajinal isteseydim6+4 ye vajinal duymuştu canım, hayırlı olsun bebeğin sağlıklı hamilelikler dilerim
Bnde cok kastım bugun kendımı7+1 de duydum. Sıkıntı etmeyin ben çok endişe etmiştim. Herşey eninde sonunda olacağına varıyor.
:) Hayırlı bir hamilelik olsun hepimiz için inşallah. Ben de 12 sinde gittim(Cuma günü) İlk defa orda bebeğe benzetebildim çok şükür. Ultrasonda hareket ederken elleri ayaklarını gördüm resmen.Bnde cok kastım bugun kendımı
Kesem barbunyaya benzıyor tümör falan sandım![]()
Benimkini kist sanmıştım ben yükselen hcg ye rağmen :))) doktor ne telaşlı bi tip olduğumu bildiğinden vajinal bakalım demişti, hatta kalp sesini duyunca ohh kist değilmiş demişimBnde cok kastım bugun kendımı
Kesem barbunyaya benzıyor tümör falan sandım![]()
Ben 6.haftmda duydum karindanKızlar 6+2 yim
Kesem 17 mm
Ama kalbi duyamadı henüz doktor
24 ocakta tekrar beklıyor 7+4 gibi duyulur mu sizce
Bu arada kese karnımdan görüldü
Haftaya vajinal bakabilirmiş
Ay canım bana umut oldun şu anda ben 6 + 5 haftalik hamileyim dr geç döllenme olabilir dedi cuma günü gittiğim dr vajinal ultrasonda gördüm Gs 0.48 cm yazıyor usg kagidinda galiba kese ölçüsü bu acaba ben bu cuma tekrar gitsem duyabilirmiyim7. Haftada usg de gördük 8.haftada şükürler olsun atımı duyduk
Bende 6+2'de pazartesi günü duydum kalbi karından baktı. Şunu anladım herkesinki farklı ama inşallah haftaya duyarsınız.Kızlar 6+2 yim
Kesem 17 mm
Canım ben her gece yatmadan okuyorum meryem ve inşirah suresıKızlar aramızda hamile adayları ve hanileler için Meryem suresi okuyor ve okutturuyoruz katılmak isteyenler var mıdır
Kızlar 6+2 yim
Kesem 17 mm