Kalbi ne zaman duydunuz

Gamzeeli

sueño de una mariposa
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
2.993
3.819
83
31
Kızlar 6+2 yim
Kesem 17 mm
Ama kalbi duyamadı henüz doktor
24 ocakta tekrar beklıyor 7+4 gibi duyulur mu sizce
Bu arada kese karnımdan görüldü
Haftaya vajinal bakabilirmiş

Bnde cok kastım bugun kendımı
Kesem barbunyaya benzıyor tümör falan sandım :halay:
:) Hayırlı bir hamilelik olsun hepimiz için inşallah. Ben de 12 sinde gittim(Cuma günü) İlk defa orda bebeğe benzetebildim çok şükür. Ultrasonda hareket ederken elleri ayaklarını gördüm resmen.
Yalnız hamilelik hep stres onu anladım. Şimdi 6 şubat ikili testi bekliyorum. Hayırlısı ile.

Bnde cok kastım bugun kendımı
Kesem barbunyaya benzıyor tümör falan sandım :halay:
Benimkini kist sanmıştım ben yükselen hcg ye rağmen :))) doktor ne telaşlı bi tip olduğumu bildiğinden vajinal bakalım demişti, hatta kalp sesini duyunca ohh kist değilmiş demişim :eek: hormonlar, hamilelik heyecanı vs. İnsan her şeyden ürküyor, serin kanlı ol canım, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim herkese :anne:

6+3 de vajinadan duyduk canim saniyelik dinletti zararli diye. Bugunde 7+1 iz devlete gittim bazi testleri yaptirmaya karindan bakti kalp atisi var dedi ama bana duyurtmadi

cnm benimde 6+3 de hem embriyo gorundu hem kalp atisi duyuldu yalniz ben gttigimde 7+3 biliyodum ondan once gittigimde duyulmadi diye cok telas yapmistim meger gec dollenmeymis icim rahatladi

Bunu ben de merak ediyorum ben geçen hafta 6. Hafta gittim dr kese vajinal ultrasonda görüldü boyutu usg kağıdında yazıyor mu bilmiyorum sağ üst köşede 7 0cm yazıyor bana 15 20 gün sonra gel dedi kalp atışı icin bat 2 aralık ben 18 inde yumurtladım 19 20 sinde çatladı galiba bu durumda normal mi acaba:işsiz:

7. Haftada usg de gördük 8.haftada şükürler olsun atımı duyduk
Ay canım bana umut oldun şu anda ben 6 + 5 haftalik hamileyim dr geç döllenme olabilir dedi cuma günü gittiğim dr vajinal ultrasonda gördüm Gs 0.48 cm yazıyor usg kagidinda galiba kese ölçüsü bu acaba ben bu cuma tekrar gitsem duyabilirmiyim

Kızlar 6+2 yim
Kesem 17 mm
Ama kalbi duyamadı henüz doktor
24 ocakta tekrar beklıyor 7+4 gibi duyulur mu sizce
Bu arada kese karnımdan görüldü
Haftaya vajinal bakabilirmiş
Bende 6+2'de pazartesi günü duydum kalbi karından baktı. Şunu anladım herkesinki farklı ama inşallah haftaya duyarsınız.

Kızlar aramızda hamile adayları ve hanileler için Meryem suresi okuyor ve okutturuyoruz katılmak isteyenler var mıdır

Kızlar aramızda hamile adayları ve hanileler için Meryem suresi okuyor ve okutturuyoruz katılmak isteyenler var mıdır
Canım ben her gece yatmadan okuyorum meryem ve inşirah suresı
Sizin içinde okurum

Back
X