Kalbi yavaş atıyor

Meteorid

Believe in yourself
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2015
2.482
2.375
53
arkadaşlar kimsenin bilgisi yokmu? Buraya acıyorum konuyu daha fazla okuyan olur diye, bebeğimin kalbi cok yavaş atıyor 7 haftalık ve de yavaş gelişiyor. Bunu yasayan var mı aranızda. Doktor pek ümitli konuşmadı. Yıkık hayatım daha da yıkılıyor.

ben 2 defa yaşadım. pıhtılaşma çıktı canım. ama kalbi durdu malesef. ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. hemen eczaneye git ve .... al. hemen iç. Gerisi allaha kalmış. vede kan pıhtılaşması topiğine gel. madem dr. ümitsiz en azından önlem almış olursun. genelde altında pıhtılşam çıkıyor bu olayın. coraspirin sana zarar vermez bebeğede aynı şekilde. dediğim gibi ben iğnesini bile kullanıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Acilen başka bir doktora danışın.
Riske atılacak bir durum değil.
İlla ki kötü bir durumu önlemeye yönelik tedavi mevcuttur, böyle böyle deyip muayene bitirmek olmaz.

İlla ki kötü bir durumu önlemeye yönelik tedavi mevcuttur, böyle böyle deyip muayene bitirmek olmaz.

böyle olmuıyor malesef. dr. lar hiç bişi yapmıyor bu durumda. sebebini bilmiyoruz diyorlar ya da zaten bu bebek sakat olur diyorlar sonra malum son :( dedim ya 2 defa yaşadım bunu ama hiç bir önlem alınmadı. özeldi dr. larım. kendim peşinde koştum. kan pıhtılaşması olan arkadaşlar var 100 lerce benim gibi 3-4 defa bu sebeple düşük yapan. malesef zor durum.

böyle olmuıyor malesef. dr. lar hiç bişi yapmıyor bu durumda. sebebini bilmiyoruz diyorlar ya da zaten bu bebek sakat olur diyorlar sonra malum son :KK43: dedim ya 2 defa yaşadım bunu ama hiç bir önlem alınmadı. özeldi dr. larım. kendim peşinde koştum. kan pıhtılaşması olan arkadaşlar var 100 lerce benim gibi 3-4 defa bu sebeple düşük yapan. malesef zor durum.
İyi de düşük riski olan gebeliklere hormon takviyesi, operasyon, bebeğin gelişimi geriden olan durumda da gelişim hızlandırıcı iğneler falan veriliyor diye biliyorum.
Çok şaşırdım bu yazdıklarınıza, takdir Allah'ın takdiri tabiki ama elin kolun bağlanması çok kötü bir şey.

İyi de düşük riski olan gebeliklere hormon takviyesi, operasyon, bebeğin gelişimi geriden olan durumda da gelişim hızlandırıcı iğneler falan veriliyor diye biliyorum.
Çok şaşırdım bu yazdıklarınıza, takdir Allah'ın tabiki ama elin kolun bağlanması çok kötü bir şey.
inanması güç ama dedim ya pıhtılaşma topiği var. burada bu konudan 3-4 defa göz göre düşük yapmış bir sürü anne var. çünkü bu test milyarlık bir test ve bu iğneleri pek vermek istemiyor dr. lar. aslında gelişim geriliği olan bebeğe herhangi bir iğne tedaviside yok. sadece düşük önleyici progestan iğnesi var. dr. lar düşmesi gereken bebek zaten düşer diyor. işin içinden çıkıyor. ama sonuç genelde aynı. 3. defa bu iğnelerle buraya kadar geldim bin şükür. keşke biri bana söyleseydi, o minicik yavaş atan kalbine kendimce önlem alırdım.

inanması güç ama dedim ya pıhtılaşma topiği var. burada bu konudan 3-4 defa göz göre düşük yapmış bir sürü anne var. çünkü bu test milyarlık bir test ve bu iğneleri pek vermek istemiyor dr. lar. aslında gelişim geriliği olan bebeğe herhangi bir iğne tedaviside yok. sadece düşük önleyici progestan iğnesi var. dr. lar düşmesi gereken bebek zaten düşer diyor. işin içinden çıkıyor. ama sonuç genelde aynı. 3. defa bu iğnelerle buraya kadar geldim bin şükür. keşke biri bana söyleseydi, o minicik yavaş atan kalbine kendimce önlem alırdım.
Hastalıklı gen taşıdığında bebekler 3. aya kadar düşüyormuş diye bir şey ben de biliyorum fakat o zaman niye gebelik takibi diye bir şey var?
Düşerse düşer mantığıyla ne bir kanamada ne başka bir durumda önlem alınmasın, kısmet artık mı diyelim?
Hayretler içerisindeyim, kemik iliğinden sperm üretilen dünyada düşük kalp atışına mı çare yok?
Çok üzücü bir durum.
Allah yaşayan herkese acil şifalar, güç, kudret ve sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.

ben 2 defa yaşadım. pıhtılaşma çıktı canım. ama kalbi durdu malesef. ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. hemen eczaneye git ve coraspirin al. hemen iç. Gerisi allaha kalmış. vede kan pıhtılaşması topiğine gel. madem dr. ümitsiz en azından önlem almış olursun. genelde altında pıhtılşam çıkıyor bu olayın. coraspirin sana zarar vermez bebeğede aynı şekilde. dediğim gibi ben iğnesini bile kullanıyorum
Herşey normal çıkmıştı aslında bunu da soracağım teşekkürler

böyle olmuıyor malesef. dr. lar hiç bişi yapmıyor bu durumda. sebebini bilmiyoruz diyorlar ya da zaten bu bebek sakat olur diyorlar sonra malum son :KK43: dedim ya 2 defa yaşadım bunu ama hiç bir önlem alınmadı. özeldi dr. larım. kendim peşinde koştum. kan pıhtılaşması olan arkadaşlar var 100 lerce benim gibi 3-4 defa bu sebeple düşük yapan. malesef zor durum.
Merhaba tecrübelisin diye sormak istedim dr pıhtılaşma yok deyince hiç araştırmadım. 2014 eylülde boş gebelikten kürtaj oldum faktör2 ve faktör5 e bakıldı pıhtılaşma yok denildi. Ocak 2015te kimyasal gebelikten düşük yaptım. Sonra tam 1 yıl hamile kalamadım bu aralıkta çift çizgiyi gördüm dün 6+3tüm kese 1,5mm yolk sac net değil fetus 0,3mm kalp atışı yok %80 gebelik sonlanacak dedi. 3 haftadır günde 1 coraspin kullanıyorum. Dr faktör 2 ve faktör 5 yeterli değil dedi başka testller yapmamız gerek dedi. Gerçekten ben 3 bebeğimide pıhtılaşmadan kaybetmiş olabilir miyim yani. Hamileliği öğrendiğimde başka bi dr hibor3500 kullan göbekten günde bir dedi eşimin kuzenide dr o da gerek yok dedi. Neticede kullanmadim. Öğrenmek istediğim benim pıhtılaşma ihtimalim var mı?

Zaten tekrar randevu cerdi ve D vitamini verdi baska doktora da gidecegim

Progestan ifnesinde vuruldum beklemek ten baska çarem yok şimdilik

Pek ümitli degilim. Dedi bu gibi durumlarda genelde duruyor derdi :KK43: persembe yine gidecegim durursa kürtaj olacağım
allahım bebeğini sana bağışlasın ümitsizleşme hamilesin hamilelerin duası kabulolur bol bol dua et olur mu canım

Lütfen buradaki ilaç önerilerini dikkate alıp ilaç filan kullanmayın. Kulaktan dolma ilaç alıp kullanılmaz, hele de kan ilaçları. Kib'ledim ilaç öneren yorumu. Biraz düşünceli olalım lütfen.
Dualarım bebeğinizle.

Back
X