kalbim acıyor

mutemadiyenuzgun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
1.808
1.223
133
2 yillik iliskim bitti kendimi o kadar kotu hissediyorum ki kalbim aciyo sanki can veriyorum diyorum once neyi vardi ayinin tekiydi her dk bagirirdi kufreferdi sonra aklima onunla uyuyusum operek uyandırmasi gezmelerimiz geliyo hayallerim geliyo kahroluyorum ailemle tanistirdim soz yapicaktik bana yine bagirdi ayrildim bu sefer dayanamadim ama kendimi yspayalniz kimsesiz hissediyorum

Kendinizde demişsiniz 'ayının tekiydi' neyini özlüyorsunuz size kötü davranmasını mı. İlerde evlendiğinizde pişman olmaktansa şimdi bitmesi iyi olmuş.

aynı anda kaç kişiden hoşlanıyosunuz kaç kişi için acı çekiyosunuz anlamadım
gündüz de komşunun oğlundan hoşlanıyordunuz :işsiz:

Gercekten ayiymis yalnız.
Sizi yine öperek uyandıracak sevecek birini bulursunuz elbet. Dönmeyi düşmeyin bile.

2 yillik iliskim bitti kendimi o kadar kotu hissediyorum ki kalbim aciyo sanki can veriyorum diyorum once neyi vardi ayinin tekiydi her dk bagirirdi kufreferdi sonra aklima onunla uyuyusum operek uyandırmasi gezmelerimiz geliyo hayallerim geliyo kahroluyorum ailemle tanistirdim soz yapicaktik bana yine bagirdi ayrildim bu sefer dayanamadim ama kendimi yspayalniz kimsesiz hissediyorum[/QUO
2 yillik iliskim bitti kendimi o kadar kotu hissediyorum ki kalbim aciyo sanki can veriyorum diyorum once neyi vardi ayinin tekiydi her dk bagirirdi kufreferdi sonra aklima onunla uyuyusum operek uyandırmasi gezmelerimiz geliyo hayallerim geliyo kahroluyorum ailemle tanistirdim soz yapicaktik bana yine bagirdi ayrildim bu sefer dayanamadim ama kendimi yspayalniz kimsesiz hissediyorum
Biz kadinlar hep yanliş erkeklere aşik oluyoruz :işsiz:

Cok normal boyle hissetmen cunku kendine aciyorsun suan.. Biz ne desek bos zaman gosterecek neyinne oldugunu san

Sana küfreden bi adamımı özlüyorsun ben bu kadınları gerçekten anlamıyorum artık. Size gurur eklenmemiş herhalde yapım aşamasında beni aşağılayan hakaret eden Ada'mla ne işim olur ya ağzından çıktığı an hayatımdan çıkar küstahlığa tahammülünüze hayranım gerçekten üzülme yeni bi hanzo bulursun kendine özlediğim küfürleri günleri onunla yaşarsın

Abi dediğin hoşlantın mesaj atınca, yıllardır çektiğin öküze rest çekmişsin gaza gelip. Şimdi avuçta kimse kalmayınca ağrıdı kalbin muhtemelen...

Back
X