Kalbim beni çok korkutuyor:(

duman91

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
6.732
3.835
248
Kızlar merhaba, kısa bir süre önce siteyi takip etmeye başladım, henüz yeni evliyim 34 gündür:) size sorum şu ki bugün öğle vakitlerinde işten öğle arası eve gelmiştim, yemeğimi yeyip bulaşıkları makineye yerleştirdikten sonra bana bir haller oldu, kalbim yerinden çıkacakmış gibi ayakta zor durdum, sonra tezgahın önünde yığıldım, gözyaşlarıma engel olamadım, ağladım ağladım ama hareket edemedim, konuşamadım öylece kalakaldım, tabi bu yaşananların öncesi de var, sabah kahvaltıda biraz eşimle tartışmıştık acaba bu yüzden mi böyle oldum, kalbim beni çok korkutuyor, sizinde başınıza böyle birşey geldi mi, sabahın etkisinden dolayı olmuş olabilir mi bilemedim kii... hala yazarken bile ellerim titriyor, bacaklarım tutmuyor, bana da yardım ederseniz sevinirim arkadaşlar, hepinize ayrı ayrı teşekkkür ederim şimdiden

sabahki tartışmanızn etkisinden olabilir.
tekrarlanırsa bi doktora gözükün. ciddi bişey olmasın

aslında bu bir ilk değil daha önce de nadirde olsa böyle olmuştum, ama bu sefer ki çok daha yoğun hissettirdi resmen:(

Bana ufak capli bir sinir krizi veya panik atak gecirmissiniz gibi geldi.saniyorum esinizle ysadiginiz tartismanin stresinden olmustur.sakin olmaya calisin, tekrarlarsa doktora gorunun.

Sinirleriniz boşalmış..
Bu kadar sıkmayın kendinizi..
Daha yeni evlisiniz , evliliğin tadını çıkarın

bende öyle tahmin ediyorum ama bilemedim kii, birazda fazla evhamlıyım sanırım:(

Ben öyle deyip çabaladıkça sanki tam tersi oluyor, teşekkür ederim yorumunuz için

Hemen doktora gidin.kalp ile ilgili de olabilir.olmayabilirde.ama erken tesis onemli...

Canım sakın ihmal etme büyük ihtimalle sinirlerin boşanmıştır korkulacak bir şey yoktur ama bence bi doktora görün

çarpıntı, tansiyon, panik atak gibi şeyler olabilir. doktora görünmelisiniz.

benimde başıma geliyo tabiki birikimlerin patlak vermesi bu durum gözün kararın korkar ve ağlarsın panik atak gibi ama kısa süreli. allah bilir sen gece dişlerinide gıcırdatıyorsundur.
doktora git ekg çeker holter takarlar hiç birşey çıkmazsa o zaman stres kaynaklı derler ve benim gibi tv izlerken bile kalbin patlayacak gibi atmaya devam eder :(

Kızlar merhaba, kısa bir süre önce siteyi takip etmeye başladım, henüz yeni evliyim 34 gündür:) size sorum şu ki bugün öğle vakitlerinde işten öğle arası eve gelmiştim, yemeğimi yeyip bulaşıkları makineye yerleştirdikten sonra bana bir haller oldu, kalbim yerinden çıkacakmış gibi ayakta zor durdum, sonra tezgahın önünde yığıldım, gözyaşlarıma engel olamadım, ağladım ağladım ama hareket edemedim, konuşamadım öylece kalakaldım, tabi bu yaşananların öncesi de var, sabah kahvaltıda biraz eşimle tartışmıştık acaba bu yüzden mi böyle oldum, kalbim beni çok korkutuyor, sizinde başınıza böyle birşey geldi mi, sabahın etkisinden dolayı olmuş olabilir mi bilemedim kii... hala yazarken bile ellerim titriyor, bacaklarım tutmuyor, bana da yardım ederseniz sevinirim arkadaşlar, hepinize ayrı ayrı teşekkkür ederim şimdiden

panik atağınız olabilir mi?

belki de arkadaşların yorumları ve yaptığım ufak çaplı araştırmalar bunu gösteriyor, tedavisi var mıdır acaba? gerçi doktora gitmek gerek ama :(

Aynen bazı durumlar benziyor ama diş gıcırdatma bilmiyorum kimse bu konuda uyarmadı beni :)

Ne zamandan beri bu var yani ara ara da olsa ne zamandan beri?

Şu anlattığın durum aksi ispatlanmadıkça çok ciddi bir şey biliyor musun?

Nörolojik bir şey bile olabilir Allah korusun.

Hiç ama hiç vakit kaybetmeden doktora git. Sağlık asla hafife alınmaz.

panik atak geçirmek o kadar hafif bişey değil ama belki başlangıcı olabilir. eğer öyleyse doktorun teşhisiyle erkenden tedavi olursunuz.

Anlattığın panik atak-kaygı bozukluğu gibi korkma canım bunların hepsini yaşadım 1.5 yıl antidepresan kullandım ve geçti..sırf sinirlerim yıprandı dıye olmustu vucudumda uyuşmalar seyırmeler kalp agrısı göz ağrısı kas yanma- agrıları..korkma canım senın pskılojın tetıklıyo..gecmıs olsun:KK66:

Teşekkür ederim sağolun ama açıkcası çok endişeliyim, en kısa zamanda iyi bi doktor bulmam lazım, yaşadığım yer çok küçük ve aynı zamanda doktor sıkıntısı da var :(

Back
X