kalbim çok aciyor neden hiç hayat beni guldurmedi

detii

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2016
245
71
18
Bosanmak uzereyiz onun yuzunden evlendigimiz ilk gunden beridr sorumsz calismadi 4 kere evden atildik babamin evindeyim simdi 3 aydir.bosanalim diyor surekli bi kizimiz var 7 aylik .

Az once aciz gibi msj attim kesle atmasaydim cvp bile vermedi cok acizim

Attigim msj: Ufuk mesela hic korkmuyomusun biri senin kizinin hayatina girecek yalanlar soyleyip onunla evlenecek kizinin kizligini alacak kizina ilk dokunan o olacak sonra adam kizini biktiracak kizin ondan mecburen bosanacak sonra kizina sirf artik kiz degil diye herkes teklifler gonderecek belki kizin yine ayni hatayi bidaha isleyecek sirf pis teklifler almasn diye mesela ya hic korkmuyomusun SENIN KIZIN

Kuzulup yerin dibine girseydim :(

kizinin kizligini alacak kizina ilk dokunan o olacak
Bundan sonrasını okumadım. Sorumsuz bir adam için de fazla küçülmüş arabeske bağlamışsın kusura bakma
Edit: Keşke devamını da okumasaymışım bu ne biçim mesaj allah aşkına ne yiyip ne içiyorsunuz?

İşi vardı da evlendiğiniz ilk gün mü işten atıldı ve çalışmadı?
Ama attığınız mesaj da çok garip değil mi?
Kendi sorununuzu kendi içinizde halledin,çocuğunuzdan neden dem vuruyorsunuz.
Böyle bir adamla da sanırım kurtulmak yerine evliliği sürdürmek istiyorsunuz,bırakın bakın kendi hayatınıza.
Dert adamı değiştirmek değil sanki,ayrılmasın diye yalvarmaya dönmüş.

Attigim msj: Ufuk mesela hic korkmuyomusun biri senin kizinin hayatina girecek yalanlar soyleyip onunla evlenecek kizinin kizligini alacak kizina ilk dokunan o olacak sonra adam kizini biktiracak kizin ondan mecburen bosanacak sonra kizina sirf artik kiz degil diye herkes teklifler gonderecek belki kizin yine ayni hatayi bidaha isleyecek sirf pis teklifler almasn diye mesela ya hic korkmuyomusun SENIN KIZIN

Gercekten aciz bir annesin. Kizin hakkinda nasil bunlari yazabiliyorsun .

Bosan ve ruh sagligini bir an once iyilestir. Bir uzmana gorunmeni tavsiye ederim.

Yani eşinle durumun ne olur bilemiyorum ama kızının büyüdüğünde ayakları yere sağlam basan, mantıklı güçlü bir kız olması içn elinden geleni yap ki, babası gibi birini tercih etmesin. Bunu da ona doğru örnek olarak yapabilirsin tabii... Bu yüzden lütfen yaşadığın durum her ne olursa olsun silkelen ve ayağa kalk.

Bosanmak uzereyiz onun yuzunden evlendigimiz ilk gunden beridr sorumsz calismadi 4 kere evden atildik babamin evindeyim simdi 3 aydir.bosanalim diyor surekli bi kizimiz var 7 aylik .

KuzulKuzul

Ya nasil bu kadar acimasiz olabiliyoraunuz ne yasadigimi bilmeden nasil kullanildigimi bilmeden kizima kurban olurum benim msjda anlatmak istedigim bi kadina yasattigin seyler kizinin basina gelse hosuna gidermi .acimasiz olmayin ve farkindaysaniz kendime nasil boyle bi msj yazdim diye kiziyorum nasil bu kadr duserim diyorum .Acimasiz olmayin basiniza gelmeden bilemezsiniz yasadiklarimi

Kuzulup yerin dibine girseydim :KK43:
Benc3de yerin dibine girseydin . çocuğu kullanıp msj yazıyorsun.ve iğrenç bir msj.kendini acindırmak için çocuğu kullanma.
Çalışmayan adama niye yalvarıyorsun.kizligini bozdu diye oldurmediya seni.sonucta esiydin.tecavuz etmedi ya.ayaklarinin üstünde dur.cocuguna bak.

Back
X