- 7 Ocak 2016
- 245
- 71
- 18
Bosanmak uzereyiz onun yuzunden evlendigimiz ilk gunden beridr sorumsz calismadi 4 kere evden atildik babamin evindeyim simdi 3 aydir.bosanalim diyor surekli bi kizimiz var 7 aylik .
Az once aciz gibi msj attim kesle atmasaydim cvp bile vermedi cok acizim
Attigim msj: Ufuk mesela hic korkmuyomusun biri senin kizinin hayatina girecek yalanlar soyleyip onunla evlenecek kizinin kizligini alacak kizina ilk dokunan o olacak sonra adam kizini biktiracak kizin ondan mecburen bosanacak sonra kizina sirf artik kiz degil diye herkes teklifler gonderecek belki kizin yine ayni hatayi bidaha isleyecek sirf pis teklifler almasn diye mesela ya hic korkmuyomusun SENIN KIZIN
Kuzulup yerin dibine girseydim
Az once aciz gibi msj attim kesle atmasaydim cvp bile vermedi cok acizim
Attigim msj: Ufuk mesela hic korkmuyomusun biri senin kizinin hayatina girecek yalanlar soyleyip onunla evlenecek kizinin kizligini alacak kizina ilk dokunan o olacak sonra adam kizini biktiracak kizin ondan mecburen bosanacak sonra kizina sirf artik kiz degil diye herkes teklifler gonderecek belki kizin yine ayni hatayi bidaha isleyecek sirf pis teklifler almasn diye mesela ya hic korkmuyomusun SENIN KIZIN
Kuzulup yerin dibine girseydim