Kalbim kırık uyuyamıyorum :((

Mazlumm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2017
70
22
3
36
Bugün 4.evlilik yıldönümümüz ve eşim hatırlamadı :( hatta o kadar ki şuan bi arkadaşıyla beraber yemekte ... Çok kırgınım tek kelime etmedim. İnsan böyle bir günü nasıl unutur :(( çok üzgünüm ...

Bugün 4.evlilik yıldönümümüz ve eşim hatırlamadı :KK43: hatta o kadar ki şuan bi arkadaşıyla beraber yemekte ... Çok kırgınım tek kelime etmedim. İnsan böyle bir günü nasıl unutur :KK43:( çok üzgünüm ...
Hatırlatsana. Ben eşime her günü özel teker teker hatırlatıp istediğim hediyeyi aldırıyorum. Onlara kalsa ohoooooo...

Siz hatırlatsaydınız.Sonuçta onunda evlilik yıldönümü
Belki siz hatırlamadınız diye trip atıp arkadaşıyla yemeğe gitti :p

Az beklenti çok mutluluk ;)

Bu Ayın başında latifeyle hatırlatıp bişeyler beklerim demiştim de daha sonra hiç söz etmedim ... Hadi geçtim kutlamayı hediyeyi filan gönlünden de mi geçmemiş hiç bugünün anıları :(((

Artık eskidik mı diyorki:))
Benim eşim de bı tek evlilik yıldönümümüzü hatırlar
Doğum günü
Tanışma günü
Nişan günü
Ben tutar kolundan hediye aldırmaya gideriz:))
Bide dır dır ederim ki sorma

Belki de gerçekten kafasından çıktı bilemeyiz ki yada sürpriz de yapabilir

Bugün 4.evlilik yıldönümümüz ve eşim hatırlamadı :KK43: hatta o kadar ki şuan bi arkadaşıyla beraber yemekte ... Çok kırgınım tek kelime etmedim. İnsan böyle bir günü nasıl unutur :KK43:( çok üzgünüm ...

Gecenlerde bende unuttum olabilir bukadarda olmaz sabahtan hatırlatsaydınız

Hiç hatırlatmayın. Sizin özel gününüz de onun değil mi ? Erkekler unutur erkekler böyledir deyip erkeklerin üstünden önemsediğimiz konuları alıyoruz. Hayır efendim, günler öncesinden hatırlatmayın biz kadınlar ne kadar önemsiyorsak onlar da önemseyecek. Hatırlatma yapmaya gerek yok. Gelince bıyık altından yarım ağız bir kutlama yapın geçin odanıza.

Artık eskidik mı diyorki:))
Benim eşim de bı tek evlilik yıldönümümüzü hatırlar
Doğum günü
Tanışma günü
Nişan günü
Ben tutar kolundan hediye aldırmaya gideriz:))
Bide dır dır ederim ki sorma

Belki de gerçekten kafasından çıktı bilemeyiz ki yada sürpriz de yapabilir
Çok şanslısınız saat 12 oldu nerdeyse hala ses Yok tatil olmasına rağmen tüm gün evde bebeğimle bi başımızaydık ..

Çok şanslısınız saat 12 oldu nerdeyse hala ses Yok tatil olmasına rağmen tüm gün evde bebeğimle bi başımızaydık ..
Ama bende doğum günümde bekliyorum
Sonra da vay efendim nasıl unutursun diye başını yiyorum::))
Diğer günlerde nasıl aranız??

Valla ben çok onemserim ama eşim önemsemez çoğu özel günü
Çok takılmayın derim

Canım kırılmak da çok haklısın ama insanlık hali unutmuştur, kafası işle ilgili birşeye takılmıştır. Bu sizi sevmediği değer vermediği anlamına gelmez ki. Geldiğinde kırgın olduğunuzu belli edin eminim çok üzülecek unuttuguna.

Canım kırılmak da çok haklısın ama insanlık hali unutmuştur, kafası işle ilgili birşeye takılmıştır. Bu sizi sevmediği değer vermediği anlamına gelmez ki. Geldiğinde kırgın olduğunuzu belli edin eminim çok üzülecek unuttuguna.
Sabahtan beri yüzüm ister istemez üzgün ve sessizim hiç mi farketmedi o kadar Facebook var o bile hatırlatır dimi kaldıki elinden düşürmeyen birisi.. arkadaşı yemek ve içki ısmarlayacakmış sabahtan beri onunla vakit geçiriyor bu saat oldu hala gelmedi bende bu sinirle uyuyamıyorum bile :(

Sabahtan beri yüzüm ister istemez üzgün ve sessizim hiç mi farketmedi o kadar Facebook var o bile hatırlatır dimi kaldıki elinden düşürmeyen birisi.. arkadaşı yemek ve içki ısmarlayacakmış sabahtan beri onunla vakit geçiriyor bu saat oldu hala gelmedi bende bu sinirle uyuyamıyorum bile :KK43:

Mesaj atın , kızarak değilde hafif kırgın olarak.

" Bugünü unuttun :( " gibi olabilir.
Gelincede kavga etmeyin lütfen.
Kötü bir anı olarak kalır yoksa.

:KK43:Gece gece başınızı şişirdim hakkınızı helal edin kızlar iyi geceler :KK61:

Sabahtan beri yüzüm ister istemez üzgün ve sessizim hiç mi farketmedi o kadar Facebook var o bile hatırlatır dimi kaldıki elinden düşürmeyen birisi.. arkadaşı yemek ve içki ısmarlayacakmış sabahtan beri onunla vakit geçiriyor bu saat oldu hala gelmedi bende bu sinirle uyuyamıyorum bile :KK43:

Siz ne hazırladınız yıldönümü süprizi olarak? Madem pasif-agresif yapacaksiniz, çıkartın hediyenizi göreceği bir yere koyun, gidin yatın. Hiç kavga çıkarmayın ya da sitem moduna geçmeyin, bir süre ilgisiz davranın sadece.

Ablam ne tutosun içinde ben onu anlamadm.Bekledin bi kutlama gelmediyse ben olsam az ve öz ama içine tam oturacak bi mesaj yazar yatar uyurdum sonrada..Gerisini o düşünsün:cry:

Evlilik yıldönümümüzü unutan bir öküzle evliyim ama neyseki sen çok ince nazik ve sevgi dolu bir kadınla evlendin diye bir mesaj at yarında kendine hediye al hem yıldönümü hediyesi hem gecikme faizi hemde hatırlatmanın hatrını ver :KK49:

Back
X