Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hatırlatsana. Ben eşime her günü özel teker teker hatırlatıp istediğim hediyeyi aldırıyorum. Onlara kalsa ohoooooo...Bugün 4.evlilik yıldönümümüz ve eşim hatırlamadıhatta o kadar ki şuan bi arkadaşıyla beraber yemekte ... Çok kırgınım tek kelime etmedim. İnsan böyle bir günü nasıl unutur
( çok üzgünüm ...
Bugün 4.evlilik yıldönümümüz ve eşim hatırlamadıhatta o kadar ki şuan bi arkadaşıyla beraber yemekte ... Çok kırgınım tek kelime etmedim. İnsan böyle bir günü nasıl unutur
( çok üzgünüm ...
Çok şanslısınız saat 12 oldu nerdeyse hala ses Yok tatil olmasına rağmen tüm gün evde bebeğimle bi başımızaydık ..Artık eskidik mı diyorki:))
Benim eşim de bı tek evlilik yıldönümümüzü hatırlar
Doğum günü
Tanışma günü
Nişan günü
Ben tutar kolundan hediye aldırmaya gideriz:))
Bide dır dır ederim ki sorma
Belki de gerçekten kafasından çıktı bilemeyiz ki yada sürpriz de yapabilir
Ama bende doğum günümde bekliyorumÇok şanslısınız saat 12 oldu nerdeyse hala ses Yok tatil olmasına rağmen tüm gün evde bebeğimle bi başımızaydık ..
Sabahtan beri yüzüm ister istemez üzgün ve sessizim hiç mi farketmedi o kadar Facebook var o bile hatırlatır dimi kaldıki elinden düşürmeyen birisi.. arkadaşı yemek ve içki ısmarlayacakmış sabahtan beri onunla vakit geçiriyor bu saat oldu hala gelmedi bende bu sinirle uyuyamıyorum bileCanım kırılmak da çok haklısın ama insanlık hali unutmuştur, kafası işle ilgili birşeye takılmıştır. Bu sizi sevmediği değer vermediği anlamına gelmez ki. Geldiğinde kırgın olduğunuzu belli edin eminim çok üzülecek unuttuguna.
Sabahtan beri yüzüm ister istemez üzgün ve sessizim hiç mi farketmedi o kadar Facebook var o bile hatırlatır dimi kaldıki elinden düşürmeyen birisi.. arkadaşı yemek ve içki ısmarlayacakmış sabahtan beri onunla vakit geçiriyor bu saat oldu hala gelmedi bende bu sinirle uyuyamıyorum bile![]()
Sabahtan beri yüzüm ister istemez üzgün ve sessizim hiç mi farketmedi o kadar Facebook var o bile hatırlatır dimi kaldıki elinden düşürmeyen birisi.. arkadaşı yemek ve içki ısmarlayacakmış sabahtan beri onunla vakit geçiriyor bu saat oldu hala gelmedi bende bu sinirle uyuyamıyorum bile![]()
Aynen valla bende öyle sıralamaya göre bende hep hatırlatırım ne üzülürüm ne üzerim :)Hatırlatsana. Ben eşime her günü özel teker teker hatırlatıp istediğim hediyeyi aldırıyorum. Onlara kalsa ohoooooo...