- 3 Aralık 2014
- 464
- 106
- 103
- 32
- Konu Sahibi forestnight
Yaklaşık 1 senedir çıkıyorduk. O istanbul da ben tekirdag da. Bana göre güzel bi ilişkimiz vardı. Çok emek verdim. Çok sevdim. Anlatamam. O hep sinirli bi adamdı. Sevgisini belli etmez rahat maco bi adamdı. Geçen hafta face yüzünden kavga ettik artık sabrım taşmıştı. Bana ilgisizliği soğukluğu zaten cabası. Ağır konuştum. Bıktım artık dedim tamam sen bilirsin dedi. Ayrılık muhabbeti uzadı sonra ben yapamıyorum dedi gitti. Ertesi günü aradım geri dön diye bağırdı çağırdı istemiyorum dedi kapattı. 1 hafta dayanabildim ıstanbul a geldim onu görmeye. Gelince aradım çağırdım geldi ama o kadar katiydiki ona yaklasmama bile izin vermedi. Sevmeyi denedim olmuyo dedi. Ben ilişki yapamıyorum dedi. İstemiyorum dedi Ben gururumu hiçe saydım yalvardım yakardim dönmedi. Kimse bana senin kadar değer vermedi annem bile dedi. Ama olmuyo bizim geleceğimiz yok dedi. Evlilik hayali kurduk dedim evet sana umut verdim Allah beni kahretsin dedi. Beni kiskandirsaydin belki ben gelirdim dedi. Ben ağladım ağlama git artık dedi. Peşinden bile kostum kendimi kaybettim. Olmadı dönmedi canım çok yaniyo benim için swarm kullanmazdi dün bi baktım çoktan başlamış kullanmaya beğenme dediğim kızların fotolarini beğenmiş. Kendime bişey yapmiyim diye eve gidersen 1 saatliğine hafta sonu gelirim yanına dedi. Aradı o akşam geldim eve dedim. Sonrası bu ışte çok acı çekiyorum dayanamıyorum ben aşkımn peşinden gittim ama gördüm ki bomboş.. Nolur ezmeyib beni daha çok ama bana yardım edin çok dua ettim rabbime dönsün diye olmadı.