• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalbim sancıyo

forestnight

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2014
464
106
103
32
Yaklaşık 1 senedir çıkıyorduk. O istanbul da ben tekirdag da. Bana göre güzel bi ilişkimiz vardı. Çok emek verdim. Çok sevdim. Anlatamam. O hep sinirli bi adamdı. Sevgisini belli etmez rahat maco bi adamdı. Geçen hafta face yüzünden kavga ettik artık sabrım taşmıştı. Bana ilgisizliği soğukluğu zaten cabası. Ağır konuştum. Bıktım artık dedim tamam sen bilirsin dedi. Ayrılık muhabbeti uzadı sonra ben yapamıyorum dedi gitti. Ertesi günü aradım geri dön diye bağırdı çağırdı istemiyorum dedi kapattı. 1 hafta dayanabildim ıstanbul a geldim onu görmeye. Gelince aradım çağırdım geldi ama o kadar katiydiki ona yaklasmama bile izin vermedi. Sevmeyi denedim olmuyo dedi. Ben ilişki yapamıyorum dedi. İstemiyorum dedi Ben gururumu hiçe saydım yalvardım yakardim dönmedi. Kimse bana senin kadar değer vermedi annem bile dedi. Ama olmuyo bizim geleceğimiz yok dedi. Evlilik hayali kurduk dedim evet sana umut verdim Allah beni kahretsin dedi. Beni kiskandirsaydin belki ben gelirdim dedi. Ben ağladım ağlama git artık dedi. Peşinden bile kostum kendimi kaybettim. Olmadı dönmedi canım çok yaniyo benim için swarm kullanmazdi dün bi baktım çoktan başlamış kullanmaya beğenme dediğim kızların fotolarini beğenmiş. Kendime bişey yapmiyim diye eve gidersen 1 saatliğine hafta sonu gelirim yanına dedi. Aradı o akşam geldim eve dedim. Sonrası bu ışte çok acı çekiyorum dayanamıyorum ben aşkımn peşinden gittim ama gördüm ki bomboş.. Nolur ezmeyib beni daha çok ama bana yardım edin çok dua ettim rabbime dönsün diye olmadı.

neden kendine bukadar eziyet ediyorsun..belliki o seni çoktan unutmuş...lütfen dünyada birtek o varmış gibi davranma...toparla kendini..sakın gelmesinede müsade etme..arama ve o arasada açma...

Demek ki istemiyor adam.
Ne yapabilirsin ki bu durum da vazgeçmek dışında ?
Aşık olsa zaten sevgili olduğunuz sure içerisinde olurdu.

neden kendine bukadar eziyet ediyorsun..belliki o seni çoktan unutmuş...lütfen dünyada birtek o varmış gibi davranma...toparla kendini..sakın gelmesinede müsade etme..arama ve o arasada açma...
Mantıklı bu sözler ama size nasıl acı çektiğimi anlatamam hayaller kurdurdu umut verdi1 senemi çaldı ben nasıl unutacagim dün biraz daha iyiydim ama bugün gene kalbim sıkışmaya başladı

Bacım benim ilk konuma bak, sonra en sondaki actigim konuya bak.. Unutuluyor yanı, çünkü insan unutmaya mahkumdur bunu unutma.
Ki en ağır takıntılı, obsesif biri olan ben bile.

Mantıklı bu sözler ama size nasıl acı çektiğimi anlatamam hayaller kurdurdu umut verdi1 senemi çaldı ben nasıl unutacagim dün biraz daha iyiydim ama bugün gene kalbim sıkışmaya başladı

insanlar 5-10 yıl evli kalıp boşanıyor ve unutuyor sen 1 senelik ilişyimi unutamıcaksın..emin ol zaman herşeyin ilacı..sadece kendine yardım et unutmak için geresini hayat halleder...

bence bu kişi için lütfen kendinizi daha fazla incitmeyin ..netice de dünya bu adamın etrafında dönmüyor!!şuan ona bağlılık hissettiğinizden acınızı anlarım fakat o size bu saatten sonra pişman olsa dönse bile dönmeyin.ZATEN seven ADAM bırakmaz sevdiğine sahip çıkar

Ya canım 1 sene altı üstü, burada konulara bak lütfen.6-7 yıl birliktelikten sonra ayrılanlar var.
Şu verdiğin tepkiye bakınca dünyada ki son erkek o, insanlığın soyu da sizin evliliğinize bağlı sanki.

Kendine değer ver. Niye yalvarıyorsun elalemin adamına?

insanlar 5-10 yıl evli kalıp boşanıyor ve unutuyor sen 1 senelik ilişyimi unutamıcaksın..emin ol zaman herşeyin ilacı..sadece kendine yardım et unutmak için geresini hayat halleder...
İnstagram açtım dün kendime o izin vermiyordu. Yeni swaem açtım.ama Faceden silemiyorum bi türlü yapamıyorum whatsaptn engelleyemiyorum hiç bişey yapamıyorum

bence bu kişi için lütfen kendinizi daha fazla incitmeyin ..netice de dünya bu adamın etrafında dönmüyor!!şuan ona bağlılık hissettiğinizden acınızı anlarım fakat o size bu saatten sonra pişman olsa dönse bile dönmeyin.ZATEN seven ADAM bırakmaz sevdiğine sahip çıkar
Çok sevmisim ne yapayım çok değer vermişim

Ya canım 1 sene altı üstü, burada konulara bak lütfen.6-7 yıl birliktelikten sonra ayrılanlar var.
Şu verdiğin tepkiye bakınca dünyada ki son erkek o, insanlığın soyu da sizin evliliğinize bağlı sanki.

Kendine değer ver. Niye yalvarıyorsun elalemin adamına?
Kendime engel olamadım çok özledim dayanamadım çok çaresiz hissediyorum kendimi ben kimseyi istemiyorum ondan başka yapamam sevemem zaten ondan önceki iliskimde çok yaralamisti beni Allah a isyan etmiyorum ama çok yoruldum Allah affetsin ama ilk kez intiharı düşündüm

tmm işte şuan yaptıklarını görüyorsun bunları yaparak güçlen kendine gel değeri hakedene ver
Yapamıyorum niye bu kadar acizim bilmiyorum çok gucsuzum ona muhtaç gibiyim çok sevmisim kendimi alamıyorum

Şuan canın çok yanıyor emınım ama bu kadar kendıne eziyet ettiğin ve oda gereksız ınsanın gözunde değersizleştirdiğin yeter.
Kaçan kovalanır bırak zamana.. Eger bır gun dönersede kabul etme adam olmaz ondan

Yapamıyorum niye bu kadar acizim bilmiyorum çok gucsuzum ona muhtaç gibiyim çok sevmisim kendimi alamıyorum

Öncelikle Allahtan başka kimseye muhtaç olunmaz onu söyleyim o kim ki aciz bir kul..kendinize farklı uğraşlar edinin olmadı yardım alın değmeyeceğini anlayacaksınız !!

Kendime engel olamadım çok özledim dayanamadım çok çaresiz hissediyorum kendimi ben kimseyi istemiyorum ondan başka yapamam sevemem zaten ondan önceki iliskimde çok yaralamisti beni Allah a isyan etmiyorum ama çok yoruldum Allah affetsin ama ilk kez intiharı düşündüm
Canım sen iyi misin ? Alt tarafı 1 sene. Sevmeye sevmeye seninle birlikte olsa daha mı mutlu olacaktın ? Tamam anlıyorum acı çekiyorsun ama intihar ne demek ya ? Bu kadar mı acizsin ? Gururu harcamissin zaten onu boşver de bu kadar aciz durma. Belki döner ama nasıl biliyo musun güçlü durursan. Umrunda değilmiş gibi yaparsan. Zor biliyorum ama öyle olman gerekiyor canım. Toparlan lütfen. Çık,gez,dolaş. 1 hafta sonra alışmış olacaksın. 1 hafta oyala kendini.

intihar etmek nedr?seni istemeyen bi erkek icin hmde..sen pesinden gittikce kendni bsey sanmis..oldugundan cok deger vermiceksn kmseye..bi dusun bak;adam baglarindan kopmus gbi senn istemedgn seyleri ypmaya bslamis hmde ertesi gün..sen bunun icin üzülüyosun..gecicek.bi sure snra nesini sevmisim kendmi ne hale dusurmusm diceksin.zaman......

Canım sen iyi misin ? Alt tarafı 1 sene. Sevmeye sevmeye seninle birlikte olsa daha mı mutlu olacaktın ? Tamam anlıyorum acı çekiyorsun ama intihar ne demek ya ? Bu kadar mı acizsin ? Gururu harcamissin zaten onu boşver de bu kadar aciz durma. Belki döner ama nasıl biliyo musun güçlü durursan. Umrunda değilmiş gibi yaparsan. Zor biliyorum ama öyle olman gerekiyor canım. Toparlan lütfen. Çık,gez,dolaş. 1 hafta sonra alışmış olacaksın. 1 hafta oyala kendini.
Inan denedim yapabileceğim sandım tam 1 hafta dayanabildim ptesi sabahı ağlayarak uyandım bütün gün ağladım donmicek bana biliyorum hiç umut yokmu dedim hayır dedi daha fazla oyalayamam seni dedi bundan sonra hayatıma kimse girmicek dedi ona son bi kez sarilmama bile izin vermedi dün iyiyidim bugün gene fenalasmaya başladım çok yaniyo canım

Adam sana boynuzlardan fal tutmuş bence ama sen hala peşinde koş.
İlk fırsatta başka şeye yönelen birine neden böyle yapışmak.
Sevgi değil bu
.

intihar etmek nedr?seni istemeyen bi erkek icin hmde..sen pesinden gittikce kendni bsey sanmis..oldugundan cok deger vermiceksn kmseye..bi dusun bak;adam baglarindan kopmus gbi senn istemedgn seyleri ypmaya bslamis hmde ertesi gün..sen bunun icin üzülüyosun..gecicek.bi sure snra nesini sevmisim kendmi ne hale dusurmusm diceksin.zaman......
Uyku ilaçları içiyorum uyiyim aglamiyim diye ama artık onlarda kar etmiyo gözüm hep onu ariyo herşey onu hatırlatıyo eşyaları resimleri...nasıl dayanacağım canım cikiyo bu acı cikmiyo icimden

Back
X