kalbim sızladıı

sedeffimm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2012
42
0
0
Ankara
kızlar ben bir işe başladım 2 hafta oldu bi mağazanın muhasebe bölümünde aynı zamanda okuyorum çalıştığım ofiste biri var sesini duyduğum andan itibaren etkilenmeye başladım :18:
ilk günler kendiliğinden yanıma geldi sedef bilgisayara çok umutsuz bakıyosun yardıma ihtiyacın var mı dedi var dedim geldi biraz anlattı falan
dikkat ediyorum bana baktığını görmedim öyle dikkatlice falan
2 gün öncede odada şefe abi ben aşık oldum aşağıdan bir kıza dedi aşağıdan derken ofis mağazanın üstünde mağazada çalışan bir kıza demek istiyor
şefte şu kız mı bu kız mı dedi o da yok daha başka bişey söylemem dedi
çok güzel çok aşık oldum dedi
o kız ben değilim işte :5: :5: :5:
o kadar zamandan sonra heyecanlanmıştım odada dertli dertli şarkılar açıyor dalıp gidiyor ama bana bakmıyor yada umarım ben işe daldığımda bakıyordur o kız benimdir umarım :18:
boşa hayal kuruyorum dimi :43:

oyy sedefcim seni anlayabiliyorum.

Bende aynı iş yerinde çalıştığım birinden hoşlanmıştım.

Uzaktan uzağa bakıyordum. Daha sonra tanıştık falan.

Sonra arkadaşlığımızı birlikteliğe dönüştü. Onunla çok iyi vakit geçirmeye başladık.

Gün içinde sürekli birlikteydik. Sabah, öğle, akşam. Eve gidince telde, nette sürekli görüşmeler.

Ama daha sonra yapamadık ve bir şekilde ayrıldık.

Ama aynı iş yerinde olduğumuz için sürekli karşılaşmalar falan oldu.

Ben birazda ona kırgındım, kızgındım. İş yeride küçük değil hani çok büyük bir yer.

Sürekli karşılaştığımızda yolumu değiştirmeye falan başladım.

İş konusu olduğunda başka arkadaşları gönderiyordum. Siz bakın falan diyordum.

Üzerinden baya zaman geçti. Biz hala aynı iş yerindeyiz.

Hala karşılaşıyoruz ama hiç bir şekilde birbirimize selam dahi vermiyoruz.

Hatta o şimdi bi başkasıyla evlendi. Evlendiği kişi de aynı iş yerinde ve benden haberi yok.

Sana tavsiyem şu olabilir bu konuda; çok büyük konuşmıyım ama aynı iş yerinde çalıştığım kişi ile bir ilişki düşünmüyorum artık.

Tamam iyi yönleri var. Sürekli birliktesiniz falan ama ileride ayrılık olursa eğer durumu zorluyor.

Kıskançlıklar, onu bir başkasıyla görmek, bir başkasıyla konuştuğunu bilmek falan...

Seninki sadece bir hoşlantıda olabilir.

Bunları seni üzmek için yazmadım. Ben yaşadım ordan biliyorum.

Bende aşık olduğumu sanmıştım ama maalesef yanılmışım :34:

oyy sedefcim seni anlayabiliyorum.

Bende aynı iş yerinde çalıştığım birinden hoşlanmıştım.

Uzaktan uzağa bakıyordum. Daha sonra tanıştık falan.

Sonra arkadaşlığımızı birlikteliğe dönüştü. Onunla çok iyi vakit geçirmeye başladık.

Gün içinde sürekli birlikteydik. Sabah, öğle, akşam. Eve gidince telde, nette sürekli görüşmeler.

Ama daha sonra yapamadık ve bir şekilde ayrıldık.

Ama aynı iş yerinde olduğumuz için sürekli karşılaşmalar falan oldu.

Ben birazda ona kırgındım, kızgındım. İş yeride küçük değil hani çok büyük bir yer.

Sürekli karşılaştığımızda yolumu değiştirmeye falan başladım.

İş konusu olduğunda başka arkadaşları gönderiyordum. Siz bakın falan diyordum.

Üzerinden baya zaman geçti. Biz hala aynı iş yerindeyiz.

Hala karşılaşıyoruz ama hiç bir şekilde birbirimize selam dahi vermiyoruz.

Hatta o şimdi bi başkasıyla evlendi. Evlendiği kişi de aynı iş yerinde ve benden haberi yok.

Sana tavsiyem şu olabilir bu konuda; çok büyük konuşmıyım ama aynı iş yerinde çalıştığım kişi ile bir ilişki düşünmüyorum artık.

Tamam iyi yönleri var. Sürekli birliktesiniz falan ama ileride ayrılık olursa eğer durumu zorluyor.

Kıskançlıklar, onu bir başkasıyla görmek, bir başkasıyla konuştuğunu bilmek falan...

Seninki sadece bir hoşlantıda olabilir.

Bunları seni üzmek için yazmadım. Ben yaşadım ordan biliyorum.

Bende aşık olduğumu sanmıştım ama maalesef yanılmışım :34:

hayırlısı neyse o olsun diyorum ben ama uzaktan uzağa aynı odada ondan hoşlanmak çok zor
konuşmaya başladığında yüzüne bakamıyorum kalp atışlarım hızlanıyor :43:

yani umutlandırmak istemem ama belkide sensindir isim vermemiş sonuçta....
senden sonra yeni başlayan oldumu yada senden önce yen, başlamış olan birileri...

Aşk konusunda umut hiç faydalı değildir, şimdi tatlı tatlı umut besler kendini oyalarsın, ama sonra hayal kırıklığıyla boğuşmak tam bir azap olur. Düşünmemeye çalış.

olabilirsinde olmayabilirsin de ama aynı işyerinde bir ilişki pek sağlıklı olmayabilir eğer sen isen de artılarını ve eskilerini düşünmeni tavsiye ederim. hakkınızda hayırlısı

Ben sen değilsin
Sen olsaydın senin göreceğini bile bile öyle melankoliye bağlamazdı
Senden hemen önce veya sonra giren birileri varsa onlarıda gözlemle

Back
X