kızlar ben bir işe başladım 2 hafta oldu bi mağazanın muhasebe bölümünde aynı zamanda okuyorum çalıştığım ofiste biri var sesini duyduğum andan itibaren etkilenmeye başladım :18:
ilk günler kendiliğinden yanıma geldi sedef bilgisayara çok umutsuz bakıyosun yardıma ihtiyacın var mı dedi var dedim geldi biraz anlattı falan
dikkat ediyorum bana baktığını görmedim öyle dikkatlice falan
2 gün öncede odada şefe abi ben aşık oldum aşağıdan bir kıza dedi aşağıdan derken ofis mağazanın üstünde mağazada çalışan bir kıza demek istiyor
şefte şu kız mı bu kız mı dedi o da yok daha başka bişey söylemem dedi
çok güzel çok aşık oldum dedi
o kız ben değilim işte
o kadar zamandan sonra heyecanlanmıştım odada dertli dertli şarkılar açıyor dalıp gidiyor ama bana bakmıyor yada umarım ben işe daldığımda bakıyordur o kız benimdir umarım :18:
boşa hayal kuruyorum dimi
ilk günler kendiliğinden yanıma geldi sedef bilgisayara çok umutsuz bakıyosun yardıma ihtiyacın var mı dedi var dedim geldi biraz anlattı falan
dikkat ediyorum bana baktığını görmedim öyle dikkatlice falan
2 gün öncede odada şefe abi ben aşık oldum aşağıdan bir kıza dedi aşağıdan derken ofis mağazanın üstünde mağazada çalışan bir kıza demek istiyor
şefte şu kız mı bu kız mı dedi o da yok daha başka bişey söylemem dedi
çok güzel çok aşık oldum dedi
o kız ben değilim işte

o kadar zamandan sonra heyecanlanmıştım odada dertli dertli şarkılar açıyor dalıp gidiyor ama bana bakmıyor yada umarım ben işe daldığımda bakıyordur o kız benimdir umarım :18:
boşa hayal kuruyorum dimi