kalbim yeni bir ilişki için atmıyor :((

Balans

.
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
945
8
116
zor dönemlerden geçtim sevmiştim olmadı yıkıldım. kalbim hala acıyor ama onunda mutlu olmasını istemiyorum ve o tekrar gelse onuda istemiyorum. çünkü denedik denedik olmadı hep ben kaybettim o ruhsuz olduğundan canı acımadı... dedimki kendime önüme bakacağım karşıma çıkanlara şans vereceğim ama o kadar zor ki. şuan bir arkadaşım vesilesiyle başka şehirden polis birisiyle görüşmeye başladım daha dün aradı o tlf da konuşurken için sıkıldı telefonu kapatmak için bahane aradım. bugün tekrar aradı dışarıda işim var çıkmak üzereyim ben seni sonra ararım dedim ve aramadım. konuşması bana kaba geldi tipi falan normal ama içim atrmadı. yüzyüze görüşmeden bu işler elbette zor o kişide çıkıp gelirim yaşadığın yere tanışmaya dedi. ama ne bileyim gelse bile benim içimden tık yok gibi. şu aptal kalbimi anlayamıyorum. belki hayatım boyunca karşıma çıkanlardan en iyisi yaşamadan bilinmez ama yaşayasımda yok. offfffffffffff

illa biri olmak zorunda degil. Eger kendinizi yeni bi iliski icin hazir hissetmiyorsaniz acele etmeyin..

Biraz zaman tanı kendine, sonra her şey kendiliğinden çözülür. Isınamadıysan mecbur değilsin sonuçta. Hem belki biraz yalnız kalmak sana iyi gelir. Hayat illa ki aşk meşk ilişki değildir.

Çünkü ilişki istemiyorsun aslında..
Mesela biri senin peşinden koşsun güzel sözleriyle hayatında olsun
Sana değer versin ama ilişki halinde olmayın bu iyi gelir belki ama
Yorulmuş ve bıkmışsın bir insanı yeni baştan tanıyacak gücün,sabrın tükenmiş..
O yüzden kalbini dinlendirmeni öneriyorum kısa süre için :)

evet zamana ihtiyacım var ama inanılmaz çevre baskısı altındayım hem ben hem de ailem. diğer akrabalarımızın bitmek tükenmek bilmeyen lafları kırıcı sözleri bizi yıprattı. geldin 30 yaşına evlenmiyorsun kaç kişi talip oldu hiçbirini beğenmiyorsun evde kaldınız annen baban hasta yarın ölseler sizin mürüvetini görmediklerinden üzülürsün ukalasınız öcbesiniz. nedemek sana talip olan biriyle konuşmayı istemek millet konuşmadan danışmadan evleniyor mutlu size ne oluyor............lanet olsun ya herkesten nefret eder oldum. cevap versen dahada büyük laflar duyuyorsun küsüyorlar annemi babamı üzüyorlar. eyy büyük allahım bugünlerde kalbimizi acıtanları sana havale ediyorum. kafana takma diyen arkadaşlar olmuyor takıyorsun onları hayatın dan çıkarımıyorsun aramasan ararlar ailenin başını ağrıtırlar daha neler neler

Geç olsun en güzeli olsun yahu erken evlenmek marifet mi?
Hayırlı değilse hiç evlenmemiş olmayı tercih ederdim doğrusu..
aynen böyle tersleyin bence susmayı öğrenirler..
Size ne bile de hiç evlenmiycem var mı diyeceğin tasası sizi mi sardı de
Kırıcı ol gerekiyosa çekinme herkes haddini bilsin yahu:ssz:

ahh ahh seni okadar cok iyi anlıyorumki aynı durumdayım yeni bi ilişkiden cıktım onuda ıstemıyorum cok kırgınım ama bi yanımda keske gelse dıyor yapmam gereken onu unutmak ama baskası olmadanda unutumazmısım gibi geliyor ama baska hiç kimseyide istemiyorum nasıl cıkılır bu durumdan bilemiyorum arkadasım ama yalnız değilsin bundan emin olabilirsin :/

Ben de aynı durumdayım..Üstelik bekleyecek kadar genç de değilim..

O halde niçin kendini bir ilişki içine girme mecburiyetinde hissediyorsun?
Bir ilişki için hazır değilsen değilsindir...
Bunun için üzülmeye gerek yok ki:31:

Kendine zaman ver... bu zamanda kendi iç sesini dinle, kendin için birşeyler yap ve sonunda artık yeni bir ilişkiye hazırım dediğin an, başlarsın.

Kim mutlu edebilirki seni, sen hazir degilsen? Nietsche.

Konuyu okuyunca akliam geldi.
Sen daha ilk iliskinin izlerini derin yasiyorsun,
yeni bir iliski icin hazir olmadigin icin boylesin..

bence sorun yeni bir ilişkiye hazır olmaman değil.şu an konuştuğun kişiyle frekansının tutmaması.
seni anlayabiliyorum.
ben de bir arkadaş vasıtasıyla uzaktan biriyle konuşmaya başlamıştım.bir ay kadar konuştuk ama sesi çok itici geliyordu.açtığı mevzular çok ezbere ve sıkıcıydı.
kısaca açmadı beni çocuk.bulunduğum şehire gelecekti kesinlikle istemedim.en ufak görüşme isteğim yoktu.
oluyor bazen böyle, başka birileri çıkar karşına kendini kasma insanların lafına bakma boşver:34:

evet birde bu var karşı tarafın senin ilgini çekecek tarzda olmaması. konuşurken falan biraz kaba geldi konuşmsı bana öğretmenmiş atanamayınca polisliğe geçmiş. benle aynı memleketten ama ne bileyim bende şiveli konuşurum ama aile içinde olur toplum içinde normal türkçe ile konuşurum. heeee falan diye konuşuyor ona gıcık oldum:((birde telefonla olan muhabbetleri inanın sevmiyorum oturup karşılıklı konuşlmak elektrik almak lazım bence ama yok faceden eklesen tlf dan konuşanda elektirik hatlardan sana geçmiyor sonuçta.

Back
X