Kalbinde vsd olup sağlıklı doğan bebekleriniz oldu mu?Lütfen yardım!!

tazeannecii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2016
267
67
98
35
Herkese merhaba 22 haftalık hamileyim ikinci bebeğim detaylı ultrasona girdim bebeğimin herşeyi heryeri normal ancak kalbinde vsd ve fazladan bir damarı varmış 3 tane prof. Dr gezdim üçüde direk amniyosentez dedi yarın amniyosentez yatırıcam ama çok korkuyorum bunu yaşayıp bebeği sağlıklı doğanlar oldu mu ne olur yardım edin fikir verin büyük oğlum kardeşi olucağı için çok heycanlı gün sayıyor kardeşi için kahroluyorum inşallah bebeğim sağlıklıdır:(

Vsd doktorlara göre kolay bi ameliyat. Bebiş doğduktan sonra durumuna göre direk ameliyata da alınabilir bu durumda belli bi sürede kuvezde kalır. Yada durumun aciliyeti yoksa biraz toparlanması beklenir. Arkadaşımın bebeği vsd vardı ama o erkende doğmuştu zaten kuvezdeydi çocuk ameliyatı da o ara yaptılar. Benim kızımda da asd var ameliyat diyorlar 2 yaşı bekliyor

vsd yüzde seksen kapanabilen deliklerdir ya anne karnıdna yada doğduktan sonra çoğu kişide olmuş ve kapnmış araştırmalarıma göre canım ama damarı bilmiyorum inşallah sağlıklıdır lütfen kötüyü düşnüüp bebeğini üzme amniyosentezin temiz gelicek inşallah

vsd yüzde seksen kapanabilen deliklerdir ya anne karnıdna yada doğduktan sonra çoğu kişide olmuş ve kapnmış araştırmalarıma göre canım ama damarı bilmiyorum inşallah sağlıklıdır lütfen kötüyü düşnüüp bebeğini üzme amniyosentezin temiz gelicek inşallah
İnşallah canım çok korkuyorum rabbim nerde iyi haber bekleyen kim varsa hepimize iyilikler versin bebeklerimize sağlıkla kavuşalım inşallah

Vsd doktorlara göre kolay bi ameliyat. Bebiş doğduktan sonra durumuna göre direk ameliyata da alınabilir bu durumda belli bi sürede kuvezde kalır. Yada durumun aciliyeti yoksa biraz toparlanması beklenir. Arkadaşımın bebeği vsd vardı ama o erkende doğmuştu zaten kuvezdeydi çocuk ameliyatı da o ara yaptılar. Benim kızımda da asd var ameliyat diyorlar 2 yaşı bekliyor
Down sendromundan şüphelenmemişlerdi o zaman

Back
X