- 21 Ağustos 2014
- 249
- 97
- 38
- Konu Sahibi TelsizGitar
-
Canim ya üzüldüm adina nefret ediyorm bu tip erkeklerden ayricada anlamiyorumKiz arkadasin var madem ne diye bakiyosun .buna benzer bise yasadim zor dua et ama hakkinda hayirlisi olmasi icin baska bise elden gelmz cnku bakma fotolarnada snra takinti haline geliyo kendimden biliyorum allah iylerle karsilastrsin hepimizidevir garip erkekler daha bi garip
Sen cok yanlis gelmissin kardes. Az sonra vurun kahpeye baslar, ne ahlaksizligin kalir, ne ikinci kadinligin. Terk edilen de , ustune kuma gelen de sevgilisini elinden alan senmissin gibi taslari yapistirirlar, bu konuyu kapattir bence.
Haklınız. Olacağı o tabi. Ama ben nasıl onu elde ederim? Ne yapmalıyım? demiyorum ki. İçimi dökmek istedim. Yaptığım bir şey de yoktu. Zaten öğrendikten sonra tesadüf etmedikçe bakmadım bile ona.
Bence adamın sana karşılık falan verdiği yokmuş sana öyle geliyormuş,görende türlü vaatlerle seni kandırdı aşkını ilan etti
de sevgilisi olduğu ortaya çıktı sanır.
Bu erkeklerin cinsi ne?? Bakiyosun umut veriyosun masum bi kiza sonrası koca bi hic. Bu kizin ne gunahi var simdi ? Onun hoşuna giden şey bakışmak olmuş hani gizemlidir biraz güzeldir ya .. Macera aramis.. Sen kendin için duani et seni uzeni de Allaha havale et üzme kendini neler cikar karsina
Vallahi basina gelenin daha da garipi arkadasima oldu. Bir adam bunun pesinden 1 yil kostu, cicekler , gelip kapisinda yatmalar, ustune bir de evlenme teklif etmis........adam evliymis
o sana baktı,sen ona baktın..adı aşk oldu!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?