Kalbindeki kişi için dua edememek. Ne kadar çaresizce...

Canim ya üzüldüm adina nefret ediyorm bu tip erkeklerden ayricada anlamiyorumKiz arkadasin var madem ne diye bakiyosun .buna benzer bise yasadim zor dua et ama hakkinda hayirlisi olmasi icin baska bise elden gelmz cnku bakma fotolarnada snra takinti haline geliyo kendimden biliyorum allah iylerle karsilastrsin hepimizidevir garip erkekler daha bi garip

Sen cok yanlis gelmissin kardes. Az sonra vurun kahpeye baslar, ne ahlaksizligin kalir, ne ikinci kadinligin. Terk edilen de , ustune kuma gelen de sevgilisini elinden alan senmissin gibi taslari yapistirirlar, bu konuyu kapattir bence.

Bence adamın sana karşılık falan verdiği yokmuş sana öyle geliyormuş,görende türlü vaatlerle seni kandırdı aşkını ilan etti
de sevgilisi olduğu ortaya çıktı sanır.

Amin canım. Çok teşekkür ederim. Kendi kendime eleştiri yapabiliyorum. Ben çok mu abartıyorum? diye kaç defa sorguladım ama değil. Onun bakışları, arkadaşlarının hareketleri. İnsan hoşlanınca umut da ediyor tabi. Sonra böyle hop diye düşüverdim bulutlardan.

Bu erkeklerin cinsi ne?? Bakiyosun umut veriyosun masum bi kiza sonrası koca bi hic. Bu kizin ne gunahi var simdi ? Onun hoşuna giden şey bakışmak olmuş hani gizemlidir biraz güzeldir ya .. Macera aramis.. Sen kendin için duani et seni uzeni de Allaha havale et üzme kendini neler cikar karsina

Sen cok yanlis gelmissin kardes. Az sonra vurun kahpeye baslar, ne ahlaksizligin kalir, ne ikinci kadinligin. Terk edilen de , ustune kuma gelen de sevgilisini elinden alan senmissin gibi taslari yapistirirlar, bu konuyu kapattir bence.

Haklınız. Olacağı o tabi. Ama ben nasıl onu elde ederim? Ne yapmalıyım? demiyorum ki. İçimi dökmek istedim. Yaptığım bir şey de yoktu. Zaten öğrendikten sonra tesadüf etmedikçe bakmadım bile ona.

Vallahi basina gelenin daha da garipi arkadasima oldu. Bir adam bunun pesinden 1 yil kostu, cicekler , gelip kapisinda yatmalar, ustune bir de evlenme teklif etmis........adam evliymis

Bence adamın sana karşılık falan verdiği yokmuş sana öyle geliyormuş,görende türlü vaatlerle seni kandırdı aşkını ilan etti
de sevgilisi olduğu ortaya çıktı sanır.

Bunu yalnız ben söylesem hak verirdim size ama ben fark etmediğimde bile arkadaşlarım diyordu. Gerçekçi bir insanım. Her şeyi çift yönlü düşünürüm. Kendim kurduğumu düşünmüyorum.

Teşekkür ederim canım. Evet sanırım dediğin gibi o macera aramış kendine. Kurbanı da ben olmuşum. Amin canım inşAllah.

Vallahi basina gelenin daha da garipi arkadasima oldu. Bir adam bunun pesinden 1 yil kostu, cicekler , gelip kapisinda yatmalar, ustune bir de evlenme teklif etmis........adam evliymis

Allah korusun. O çok daha kötü bir durum. Allah ıslah etsin böylelerini. Arkadaşınız da bir şeyler hissettiyse sonra çok kötü olmuştur.

[QUOTEppyAndHopeful, post: 37008434, member: 620110"]Amin canım. Çok teşekkür ederim. Kendi kendime eleştiri yapabiliyorum. Ben çok mu abartıyorum? diye kaç defa sorguladım ama değil. Onun bakışları, arkadaşlarının hareketleri. İnsan hoşlanınca umut da ediyor tabi. Sonra böyle hop diye düşüverdim bulutlardan.[/QUOTE]
Canim bnim tabiki hoslaninca insan umut ediyo bilmemmiii bn bu durumu yasadim diyorumya niye abartasnki baskasi icin niye demedin sonucta ama iste gunumuz erkekleri iste onlar icin farketmez herkese umut verebilir onlar istedikleriyle istedigi gibi konusup sonra kenari cekilip sen bni yanlis anlamssin derler ustune alisip kabullenmemiz lazim sanirim bu durumu allah iy niyetlilerle karsilastrsin

iyi de o size umut verecek pek bişey yapmamış ki. sadece bakışlarınıza karşılık vermiş, gülümsemiş. bunu erkeklerin %90 ı yapıyor zaten. biz çok fazla anlam yüklüyoruz maalesef..

Hemen sosyal medyadan adamin sevgilisine ulasip "Sein sevgilin var yaa bir yil boyunca bana bakti haberin olsun kiziim" denilir ve kizin asilce adami terkedip gitmesi beklenir. Bundan sonrasi kolaydir. Zaten bakisilan cocuk yalnizligin da verdigi psikolojik etkiyle 'yeni sevgili' sifatina sokulur.
(Dizi tipi tavsiyedir lutfen dikkate almayin).
Boyle yapmayip, sevgilisi oldugunu ogrendiginde kendine hakim oldugun icin tebrik ediyorum.
Allah hayirli kismeti hayirli zamanda cikarsin karsina insaAllah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…