kalbm aklim dilim hep farkli konusuo npcam :/

nayso

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
43
4
13
28
Arkdaslar en son cok ktu seylr yasdgm bi iliskm oldu kirildm yaptgm her fedakrlk bosa gtti ailemi kaybttm ....uzun zamndr acsni yasadm ve smdi biri var sevdgni syleyn ....bu gn konstu bnle elleri titriodu heycndan ....guvenm kalmdi eksk hissdyrm ama ...fzla gelrm sanki ona..hyr demmeme ragmn rica etti brz dha dsn die bekliycm seni ddi ....sdce konusup brbrmzi taniyalm ddi ...napmalym kzlar (............

Son düzenleme:
Valla yazinizdan anladigim kadariyla sizin ona fazla geliceginizi dusunuyorsunuz..ayrica hayir demissiniz..zoraki bi iliski olmuyor!!olmazda..istemiyorsaniz hic girmeyin yeni bi maceraya...

Millet de masallah bos zamanlarinda turk dil kurumunda calisio o yazi gayet anlasilir kendiniz tamamlasaniz bide kiz yazio yazio altina hicbisi anlamadim yazan var okuyamiosan anlamadiysan yorum yapma
Ben bi tani derim

Valla yazinizdan anladigim kadariyla sizin ona fazla geliceginizi dusunuyorsunuz..ayrica hayir demissiniz..zoraki bi iliski olmuyor!!olmazda..istemiyorsaniz hic girmeyin yeni bi maceraya...
Evet hyr ddm ama israrla dusnmemi istedi

Millet de masallah bos zamanlarinda turk dil kurumunda calisio o yazi gayet anlasilir kendiniz tamamlasaniz bide kiz yazio yazio altina hicbisi anlamadim yazan var okuyamiosan anlamadiysan yorum yapma
Ben bi tani derim
Incelgn icn sagl ...gercktn kafam karsk

Eğer kendini hazır hissediyosan yeni bir ilişkiye başla çünkü yeni bir kalp kırıklığı seni daha çok yorar. ona fazlayım sanki derken hangi konuda oldugunu bilmem ama eğer seni mutlu edecekse boşver sen fazla gel.

Eksik kalmaktansa fazla gelmek iyidir ... Sonuçta çok istekli olmadığını biliyor o da, tanı bakalım arkadaşça konuş belki ısınırsın iyi olur her şey,hani olmazsa da zaten olmama ihtimalini söylemişsin. Yazından anladığım kadarıyla karşındaki utangaç biri iyi bir şey bu

Türkçeyi katletmişiniz önce tebrik ederim.

Okumadım-okunmuyor anlaşılmıyor.... yorum yapmıyorum.

Ben bi tani derim

Kısa msj konuşmuyor burda.Konu açmış anlatıyor ve bu yazı tipine alışkınsanız okuyabilirsiniz. Sesli harfler Türkçe de vardır değil mi neden kullanılmıyor. Harf israfı mı diye yazmıyor... yazınız net olursa anlaşılabilir.

Bnde dsndm ve kndm icn bnu ypmk istdm ve cok mtlym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…