Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
13 hAftalık hamileyim bel ağrılarım oluyodu 1 aydır şimdi kalçama indi şiddetli ağrı hissediyorum tek tarafta benim gibi bu durumu yaşayanlar nasıl çare buldu??
13 hAftalık hamileyim bel ağrılarım oluyodu 1 aydır şimdi kalçama indi şiddetli ağrı hissediyorum tek tarafta benim gibi bu durumu yaşayanlar nasıl çare buldu??
o haftalarda bende de olmuştu canım ..kalçamda ayrıca belime keskin sancılar giriyordu hareket edemeyecek durumdaydım..maalesef yapacak bir şey yok..günlerce çektim kendisi geçmeyince geçirmek imkansız..sıcak uygulamak istedim ama sıcağın bebeğime zarar verebileceği düşündüm ve uygulamadım .çünkü internette bir yerde sıcağın zararlı olacağını okumuştum
o haftalarda bende de olmuştu canım ..kalçamda ayrıca belime keskin sancılar giriyordu hareket edemeyecek durumdaydım..maalesef yapacak bir şey yok..günlerce çektim kendisi geçmeyince geçirmek imkansız..sıcak uygulamak istedim ama sıcağın bebeğime zarar verebileceği düşündüm ve uygulamadım .çünkü internette bir yerde sıcağın zararlı olacağını okumuştum
Rahim buyudugu çocuk hareketlendirir için oluyor, bende de vardı geçti, doktora sordum normal dedi ama kalsiyum magnezyum takviyesi verdi, ara ara ondan iciyorum
Bendede erken donemden beri devam ediyor. Afedersiniz bazen vajina ici bile agriyor biraz bakindim cati agrisi oluyomus bu sanirim.. Zaten bulantilarimda hala devam. Sanirim doguma kadar devam boyle
Kızlar o kalça ağrısı bende eşim yüzünden olmuştu. İzine giderken yolda hiç durmadı çok kötüyüm dediğim halde sonra memlekete geldik artık yürüyemez hale gelmistim. Bizim burda öyle ağrılara kengi denir kengim kalktığı için bi kadın benim kalçalarına hafif cokturerek geçirdi o agriyi tabi o hareketi sadece bilen birisi yapabilir. Öyle bir ağrı vardı ki artık kalcami ve o taraftaki bacagimi hissetmiyordum bile
Bendede erken donemden beri devam ediyor. Afedersiniz bazen vajina ici bile agriyor biraz bakindim cati agrisi oluyomus bu sanirim.. Zaten bulantilarimda hala devam. Sanirim doguma kadar devam boyle