kalca cikigi bebegimde

birbuyuktemmuzaski

Her nasip vaktine esirdir.
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2015
1.644
1.123
133
30
Kizlar bebegim 5 ay 4 gunluk. Sol tarafinda tip2 b kalca tanisi koyuldu. Doktor tübingen boncuklu cihaz verdi. Haftaya ultrsn cektrdk yani 2 hafta olmus olcak cihazi takali. Sonuca gore alciya alincak. Bu kdar gec cihaza takilip iyilesen varmi yada alciyla cok zorlanir mi. Ayaklarini hic hareket ettirmez onda degilmi?

Kizlar bebegim 5 ay 4 gunluk. Sol tarafinda tip2 b kalca tanisi koyuldu. Doktor tübingen boncuklu cihaz verdi. Haftaya ultrsn cektrdk yani 2 hafta olmus olcak cihazi takali. Sonuca gore alciya alincak. Bu kdar gec cihaza takilip iyilesen varmi yada alciyla cok zorlanir mi. Ayaklarini hic hareket ettirmez onda degilmi?
Canım hiç bir bilgim yok ama bebek olduğu için kemikleri yeni gelişiyor oyüzden geç olmayabilir...
Allah'ım acil şifalar versin canım bebişini..
Inşallah bir an önce iyileşir

Doğduğumda bende de varmış böyle bi cihaz kullanıp iyileşmişim aksi halde ameliyat olmam gerekecekmiş merak etmeyin düzelir ameliyattan iyidir

Iyilesim asamasini bilmiyorum ama tesadüf bir ameliyat olmuş alıcılı bebek görmüştüm olaki ameliyat olursa bacağın iç tarafındaki aralik yerlere pamuk koyun kaka yapınca oralara alçı ile bacak arasındaki boşluklara kaka giriyor.kadın bilememis kaka dolmuş oraları alçıda çıkmadığı için yara olmuş temizleyememis aklınızda bulunsun .insallah ameliyat siz düzelir .

gec degil korkma yuruyen bile biliyorum

Back
X