kalça çıkığı lütfen yardim

Hayatveyasam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2014
160
29
48
32
Bebegimde sağ kalça tip 2 a çıktı sol kalça normal bir.ay sonra.tekrar ugs cekilmemizi önerdi ortapedi doktoru çift bez bagliyim mi dedim hic bir faydası yok beklicez dedi ama boyle bos beklemek içimi yiyor çift bez tutuyorum bende sizin başınıza geldimi tip 2 a kızlar nolur yardim edin :(

Bebegimde sağ kalça tip 2 a çıktı sol kalça normal bir.ay sonra.tekrar ugs cekilmemizi önerdi ortapedi doktoru çift bez bagliyim mi dedim hic bir faydası yok beklicez dedi ama boyle bos beklemek içimi yiyor çift bez tutuyorum bende sizin başınıza geldimi tip 2 a kızlar nolur yardim edin :KK43:

merhaba benim kızımda aynı durumda haftaya tekrar gidicez bakalım inşallah düzelmiştir..
bizimde sağ kalça tip2 :( çift bez kullan dedi doktor 2 defa gittik ikisindede aynı seyi söyledi
siz hangi şehirdesiniz

Cnm benim öncelikle geçmiş olsun. Simdi herşeyin tedavisi var üzme kendini. Bakindim biraz int.ten sunu buldum
Kalça çıkığının ilk 6 ayda teşhis edilmesi durumunda özel bir cihazla (Pavlik Bandajı) basitçe tedavisi mümkünken, ilerleyen dönemlerde tedavi giderek zorlaşmaktadır. Altıncı aydan sonra ise, genel anestezi altında kalçanın kapalı olarak yerine oturtulması ve alçı tedavisi gereklidir. Doğumdan sonra birinci yılda teşhis edilen kalça çıkığında ise açık cerrahi girişimlerin yapılması gerekmektedir.
Tekrar geçmiş olsun içini ferah tut yavrun sağlığına kavuşur insallh

30 yasımdayım dogdugumdan 1 2 ay sonra banada ayni teshis konmus ozamanin tedavisiyle bacaklarimi ikiye ayirip alcilsyacaklarmis ancak baska bir dr cok zayif oldugum icin oyle gorundugunu soylemis sonuc olarak hala bir cikigim yok simdiki teknolojiyi bilmiyorum bu konuda ama bir kac dr gorsun derim

Back
X