Çocuk Hastalıkları Kalça çıkıklığı ile ilgili içimi rahatlatırmısınız ?? çok kötü durumdayım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

burcum85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2011
41
1
36
İstanbul
merhaba kızlar

kızım 1 aylıkken kalça çıkığı usg çektirdim. sol kalçası ileri derecede çıkıkmış. duyunca şok oldum hemen bahçelievlerde medıcal park ortapedist Doç. dr. Ahmet Doğan'a götürdüm. ( kalça çıkığı üzerinde çok iyi bir doktor olduğunu duymuştum ). pavlik bandajı takıldı. 3. haftamız şuanda bu haftasonu kontrole götürücem. moralim çok bozuk çok üzgünüm. bu şekilde olupta geçenler varmı arkadaşlar ? güzel şeyler duymaya ihtiyacım var. sürekli ağlıyorum ya geçmese diye erken teşhis olması güzel birşey ama bu şekilde olupta geçmeyenleri de okuyunca karalara bağladım. umarım kızım iyileşir. bu günleri atlatırız

canım hiç üzülme kalça çıkıklığının tedavisi mümkün yeterki erken farkedilsin ki seninki erken farkedilmiş...
benim eşimin abisinin kızında da vardı bacaklarını açık tutacak şekilde bi aparat taktılar bi süre öyle kaldı şimdi çıktı çocuk gayet iyi emeklemeye başladı hatta destekli ayaktada duruyo

canım inşallah geçer. okuduğum bazı yorumlar da beni korkuttu. pavlik bandajı bile işe yaramamış. umarım öyle birşey olmaz ve kızım iyileşir. işte insan kötüsünü düşünüyor ister istemez. teşekkür ederim canım

Bizde de vardı bu durum fakat ileri boyutta olmadığından bandaj kullanmadık.
Doktor çift bez takın demişti bize ve 1- 1.5 ay sonra tekrar bakıldı ve geçti.
O duyguyu çok iyi bilirim, doktorun odasında hüngür hüngür ağlamıştım ama geçti gitti işte. Şİmdi sapasağlam Allaha şükür.
İnşallah sizin de geçer.

canım bende aynı durumu yaşadım düzenli ve güzelce palvik bandajı kullandım ve tatattammmm 2 ayda kurtuldum sakın üzülme..

canım bide sana tavsiyem var pavlik bandajla beraber çift bez kullan hızlı iyileşiyor bandajdan kurtuluncada 2 hafta kadar daha bez kullan...

içini ferah tut canım,erken teşhiste kalça çıkığı genelde tedaviyeb olumlu cevap verir,üzülme