J jaleyvuz Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 4 Aralık 2014 12 0 1 29 8 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi jaleyvuz #1 kızlar kalça dolgusu yaptıranınız var mı ? memnunmusunuz ?
I ipekoyku Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 28 Ocak 2015 115 15 13 31 10 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi jaleyvuz #2 Ben yaptirdim canim cukurlarim vardi hepsinden kurtuldum cok mutluyum :) Istersen doktorumu onerebilirim:)
Ben yaptirdim canim cukurlarim vardi hepsinden kurtuldum cok mutluyum :) Istersen doktorumu onerebilirim:)
angeliss Nirvana Kayıtlı Üye 25 Şubat 2008 771 303 648 11 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi jaleyvuz #3 ipekoyku .!.: Ben yaptirdim canim cukurlarim vardi hepsinden kurtuldum cok mutluyum :) Istersen doktorumu onerebilirim:) Genişletmek için tıkla... I ipekoyku Doktorun kimm ve çukurlardan kurtuldum derken selülitten mi bahsediyorsun? Yağlar nerelerden alındı?
ipekoyku .!.: Ben yaptirdim canim cukurlarim vardi hepsinden kurtuldum cok mutluyum :) Istersen doktorumu onerebilirim:) Genişletmek için tıkla... I ipekoyku Doktorun kimm ve çukurlardan kurtuldum derken selülitten mi bahsediyorsun? Yağlar nerelerden alındı?
I ipekoyku Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 28 Ocak 2015 115 15 13 31 12 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi jaleyvuz #4 Kalca yapim düzensiz di geçici dolgu yaptırdım. Dr. Mehmet Akgün aqualift dolgu yaptırdım canim
G gingerbread Guru Kayıtlı Üye 27 Aralık 2010 278 47 318 Ankara 27 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi jaleyvuz #5 Ben 4 gun sonra yag enjeksiyonu yaptiricam'aquafilling hem pahali hem de tamami bir sure sonra eriyo
I ipekoyku Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 28 Ocak 2015 115 15 13 31 28 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi jaleyvuz #6 gingerbread .!.: Ben 4 gun sonra yag enjeksiyonu yaptiricam'aquafilling hem pahali hem de tamami bir sure sonra eriyo Genişletmek için tıkla... Ben yaptirdim iyiyim hala hicbi degisiklik yok :)
gingerbread .!.: Ben 4 gun sonra yag enjeksiyonu yaptiricam'aquafilling hem pahali hem de tamami bir sure sonra eriyo Genişletmek için tıkla... Ben yaptirdim iyiyim hala hicbi degisiklik yok :)
K kabakiz Guru Kayıtlı Üye 15 Mart 2010 915 141 323 Amasya 12 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi jaleyvuz #7 Evet o dolgu silikonlar 4 en fazla 5 seneye kalmaz eriyorlar.bide pahalli bi estetik ya((bende düsündüm de bi ara :)))arastirdim epey ya yag dolgusu yapilmali yada bildigimiz silikon takilmali yoksa olmuyor
Evet o dolgu silikonlar 4 en fazla 5 seneye kalmaz eriyorlar.bide pahalli bi estetik ya((bende düsündüm de bi ara :)))arastirdim epey ya yag dolgusu yapilmali yada bildigimiz silikon takilmali yoksa olmuyor