kalça dolgusu

Ya bende dikleşsin istiyorum squat yapmaya çalışıyorum ama o da ne kadar sürede ve ne kadar fayda eder bilmiyorum yaşım biraz büyüsün istiyorum çok taktım cidden memeden dahaçok buna taktım

Ya bende dikleşsin istiyorum squat yapmaya çalışıyorum ama o da ne kadar sürede ve ne kadar fayda eder bilmiyorum yaşım biraz büyüsün istiyorum çok taktım cidden memeden dahaçok buna taktım

canım vücut tipin müsait değilse istediğin kadar çabala istediğin gibi olmuyor ama senin vücut tipin nasıl bilmediğim için yorum yapamam. çalışmaya başlamadan önceki ve şu anki halini gönderebilirsen tavsiyede bulunabilir, moral verebilirim. jen selter'den neyin eksik di mi :)

Kızlar bende yaptırdım ama büyük abdestimi yaparken yerinden fırlayacak gibi oluyor tdeneyimleriniz benim için önemli lütfen yardım

Kızlar önce sporu deneyin bi sürü güzel sayfa var buralarda squat yapın en son düşünün bunu çünkü üç ayda bile sonuç alan var

Sakın sakın bi şey sürme Dr kontrole çağırmadı mı hiç kaç cc koyulmuş
Sürdüm canım her taraf battı soslanmış tavuk gibiydim bu arada 300 cc...doktora gidemedim ev arkadaşım botokstan dolayı dudak pörtünüğü oldu tüm yanağına yayıldı pörtücükler yanında kalmak zorunda kaldım

Tel açıp sorar mısın kendini riske atma lütfen ciddiye al bu durumu öyle kocakarı şeyleri olmaz enfeksiyon kaparsın allah korusun

S
Çarşamba günü 3 hafta olacak ne yapacagım bilemedim salça kekik ve zeytinyağı sür diyen bile oldu en iyisi doktoruma görünmek
. Slm kızlar bende kalca germe amelyatı olucam ama dikişlerin göze batmasından korkuyorum amelyat olan arkadaslar yarsımcı olabilrnisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…