Kalça Ultrasonu

Sherpil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2007
343
19
118
42
Ankara
Arkadaşlar kalça ultrasonunu nerede ve ne kadara yaptırdınız? Ben Hospitalium Çamlıcaya gidiyorum. Sgk lı fiyat 65 gibi bir fiyattı..

rutin olmuş sanırım kalça ultrasonu ..daha önce hiç bir bebeğimizden istemediler bizimm..rutine bağlanmışş..

Arkadaşlar kalça ultrasonunu nerede ve ne kadara yaptırdınız? Ben Hospitalium Çamlıcaya gidiyorum. Sgk lı fiyat 65 gibi bir fiyattı..

bende doğumu orda yaptım ama fiyat bana fazla geldi açıkcası beykozda emsey hastanesinde 12 ytlye yaptırdım sgklı fiyat.
kadın sağlığı merkezlerinde bedavaymış 153 lerde yaani

hizmet hastanesinde ssk fiyatı 25 ytl , bugün yaptırdık bi problemi yokmus kuzucugumun ama jel sürülünce çok ağladı çoook :((

hizmet hastanesinde ssk fiyatı 25 ytl , bugün yaptırdık bi problemi yokmus kuzucugumun ama jel sürülünce çok ağladı çoook :((

kıyamam ben onun minik kalçasına, benimki tınlamadı bile evde ıslak mendille silince ürperiyor ama nedense orada tepki göstermedi

kıyamam ben onun minik kalçasına, benimki tınlamadı bile evde ıslak mendille silince ürperiyor ama nedense orada tepki göstermedi

canım bizimkinin de evde sesi soluğu çıkmıyo ama nedense o jelden pek rahatsız oldu , hatta babası bile dayanamadı ağlamasına ağlıycaktı nerdeyse :jeyyar:

aman bişeyi yokmuş ya ağlasın biraz napalım :sm_confused:

kızlar kalça ultrasou nasıl çekiyolar devlet hastanesine gideceğim çocuk doktorumu yönlendiriyo ultrasona

Back
X