- 14 Temmuz 2025
- 18
- 0
- 1
- 30
- Konu Sahibi ipekkkkkkkkkk
-
Benim kistim var bu ağrıları yaşıyorum mr girin ya da usg çektirinArkadaşlar benım gebelıgımım 3 ayında başlayıp ama doğumdan sonrada geçmeyen ağrım var tecrubelı ve daha önce yaşamış olan varsa benı bılgılendırırse çok sevınırım sol belımden vurup solayagımın arkasından assagı doğru vuran bı ağrım var damarlarım agrıo yanı ara sıra gıdıo gerı bı anda baslıo ağrı fızık tedavıye gıttım bel fıtıgı deılsın dedı rotken soktu bısey gozukmuyor dedı emara görmemde gerekıyordu ama ben gormedım korktugum ıcın
Canım pekı ne kıstıymıs kı bu bıraz bılgı verırmısın ıste emera gıremedım korkumdan suan hamıleyım dahada azmıs bı durumda dıer ayağımda sag belımde hıc problem yok damarlarım agrıo yanı pekı tedavın nasılBenim kistim var bu ağrıları yaşıyorum mr girin ya da usg çektirin
Benim çikolata kistim var yani yumurtada bacağım da değil ama etkiliyor kompleCanım pekı ne kıstıymıs kı bu bıraz bılgı verırmısın ıste emera gıremedım korkumdan suan hamıleyım dahada azmıs bı durumda dıer ayağımda sag belımde hıc problem yok damarlarım agrıo yanı pekı tedavın nasıl
Yumurtamda olsa kasın doğumcu gormezmı pekı hamıleyım ya sureklı kontrollerım varBenim çikolata kistim var yani yumurtada bacağım da değil ama etkiliyor komple
Evet görmeli mutlaka o yüzden bilemedim ama benim ağrılarım kist yüzündenYumurtamda olsa kasın doğumcu gormezmı pekı hamıleyım ya sureklı kontrollerım var
Merhaba geçmiş olsun. Benim ilk gebeligimde ve doğum sonrasında yaşadığım ağrıyı anlattınız. Gebelikte şiddetli bel ağrısı ve kalçadan dize kadar olan bir ağrı yaşadım. Bulunduğum şehrin alanında en iyi doktoruna da gittim o dönem ancak bir sonuç alamadım. Çok enteresan bir şekilde doğumdan 2-3 ay sonra kendiliginden ağrı yok oldu, gitti. Bir daha da yaşamadım çok şükür. Sizin de geçer gider inşallah, acil şifalar diliyorumArkadaşlar benım gebelıgımım 3 ayında başlayıp ama doğumdan sonrada geçmeyen ağrım var tecrubelı ve daha önce yaşamış olan varsa benı bılgılendırırse çok sevınırım sol belımden vurup solayagımın arkasından assagı doğru vuran bı ağrım var damarlarım agrıo yanı ara sıra gıdıo gerı bı anda baslıo ağrı fızık tedavıye gıttım bel fıtıgı deılsın dedı rotken soktu bısey gozukmuyor dedı emara görmemde gerekıyordu ama ben gormedım korktugum ıcın
O sızın dedıgınız ağrı hamılelıkte olan doğumdan sonra geçen bı ağrı onu bende yaşadım benım suan 6 cı gebelıgım 5 sıncı gebelıgımde başladı ve gecmedı artık doğumdan sonra korksamda emera görümcem mecburen yoksa ağrısı çok kötü yanı o dedıgınız ağrıtırsa yaşadım ama gebelıkten sonra gecıodu bu gecmedı kaldı bel fıtığı dıolar bırıde kıst dedı ama kıst ayakta bellı olur dıe düşünüyorum çünkü ınternetten baktım Vücut napsın 6 cı gebelıgım 30 yaşındayımMerhaba geçmiş olsun. Benim ilk gebeligimde ve doğum sonrasında yaşadığım ağrıyı anlattınız. Gebelikte şiddetli bel ağrısı ve kalçadan dize kadar olan bir ağrı yaşadım. Bulunduğum şehrin alanında en iyi doktoruna da gittim o dönem ancak bir sonuç alamadım. Çok enteresan bir şekilde doğumdan 2-3 ay sonra kendiliginden ağrı yok oldu, gitti. Bir daha da yaşamadım çok şükür. Sizin de geçer gider inşallah, acil şifalar diliyorum
Mr a girin mutlaka , teşhis konulsa tedaviye başlarsınız hemenO sızın dedıgınız ağrı hamılelıkte olan doğumdan sonra geçen bı ağrı onu bende yaşadım benım suan 6 cı gebelıgım 5 sıncı gebelıgımde başladı ve gecmedı artık doğumdan sonra korksamda emera görümcem mecburen yoksa ağrısı çok kötü yanı o dedıgınız ağrıtırsa yaşadım ama gebelıkten sonra gecıodu bu gecmedı kaldı bel fıtığı dıolar bırıde kıst dedı ama kıst ayakta bellı olur dıe düşünüyorum çünkü ınternetten baktım Vücut napsın 6 cı gebelıgım 30 yaşındayım
Evet herkez öyle dıyor kesın gıdıcem korkuttuğum ıcın gormedım ama ağrıda kötü yanıMr a girin mutlaka , teşhis konulsa tedaviye başlarsınız hemen
Pekı hala varmı agrı tedavi oldunuzmu ben suan hamıleyım MR’ye gıremıyorum ama gırıcem kırksamda doğumdan sonra dıer hamılelıgımde başladı bıdaha gecmedıBahsettiğiniz ağrı bende de oluyordu eşimde de aynı tarif ettiğiniz gibi bizimki bel fıtığı yapıyordu
Şu an için bende yok ama mesela şu anda eşimin yine bel ağrısı var bacağına vuruyorPekı hala varmı agrı tedavi oldunuzmu ben suan hamıleyım MR’ye gıremıyorum ama gırıcem kırksamda doğumdan sonra dıer hamılelıgımde başladı bıdaha gecmedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?