• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalçadan iğne korkusu :(

önceden aile fertlerinizden birine rica edin bi şaplak atıversin kalçanıza onun acısının yanında kaynar gider :D

canım enjeksiyon yapılacak taraftaki bacagini dizinden yukari dogru kır veya duz uzatırken yapilacak taraftaki ayagini ice cevir kaslarin o sekilde cok fazla kasilmaz.. rahat ol..
Bu bende vajinismustan kaldi. Biliyorum alakasiz gelecek size ama doktor dokundugu an kastigimdan gormedigim bi yerden popoma dokununca hemsire hemen kasiyorum kendimi iste. Ama ayna olayini deneyecegim. Muhtemelen ignenin girisini gorursem o kadar kasilmam. Kolumdan hic kasilmiyorum hatta inceliyorum yaparlarken :)

Tatlım öncelikle geçmiş olsun ben bel ağrısından dolayı kalçadan hem ağrı kesici hemde kas gevşetici iğne vuruluyorum dün ilk defa vuruldum eve iğnenin batması değilde sonraki ilacın vucuda girmesi yakıyor klişe ama bütün bunlar sağlığımız için yalan yok ilaçtan sonra biraz yakıyor ama SAĞLIK çok çok önemli iğneyi düşünmeyin, sakinleşmeye çalışın, çok çok çok geçmiş olsun
Cok tesekkur ederim. Onceden daha rahattim ama o son hemsire yok mu yakti beni :)

Canım görmeyince daha rahat oluyorum ben tam tersi,korkma kapat gözlerini besmele çek kasma kendini bakmışsın olmuş bitmiş =)

Hem b12 hem demir eksikligim var degerlerim ciddi manada dusuk ve kalca da olsa kol da olsa feci igne korkum var .dr inatla igne istedi ilac alayin dedim fayda etmez dedi .igneyi iki kere arkadasima yaptirdim ama kiza resmen eziyet cektirdim aman of dur bekle diye diye:) ha acidigindan mi hayir sadece yersiz bir korku iste.baktim devam edemeyecegim biraktim igneleri gidalara yuklendin ne kadar b12 ve kan yapici gida varsa bolca yedim en son kan verdigim de degerlerim baya yukselmisti. Ha igne olmayin demiyorum:) ama gida takviyesi belki sizin degerleri de dengeleyebilir

Back
X