Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu bende vajinismustan kaldi. Biliyorum alakasiz gelecek size ama doktor dokundugu an kastigimdan gormedigim bi yerden popoma dokununca hemsire hemen kasiyorum kendimi iste. Ama ayna olayini deneyecegim. Muhtemelen ignenin girisini gorursem o kadar kasilmam. Kolumdan hic kasilmiyorum hatta inceliyorum yaparlarken :)canım enjeksiyon yapılacak taraftaki bacagini dizinden yukari dogru kır veya duz uzatırken yapilacak taraftaki ayagini ice cevir kaslarin o sekilde cok fazla kasilmaz.. rahat ol..
Cok tesekkur ederim. Onceden daha rahattim ama o son hemsire yok mu yakti beni :)Tatlım öncelikle geçmiş olsun ben bel ağrısından dolayı kalçadan hem ağrı kesici hemde kas gevşetici iğne vuruluyorum dün ilk defa vuruldum eve iğnenin batması değilde sonraki ilacın vucuda girmesi yakıyor klişe ama bütün bunlar sağlığımız için yalan yok ilaçtan sonra biraz yakıyor ama SAĞLIK çok çok önemli iğneyi düşünmeyin, sakinleşmeye çalışın, çok çok çok geçmiş olsun
Esim sehir disinda o olsaydi memnuniyetle yapardiönceden aile fertlerinizden birine rica edin bi şaplak atıversin kalçanıza onun acısının yanında kaynar gider![]()
ya sende haklısın yanında sevdiğin bi insanla git iğneye ben bu yaşımda iğneye annemle gidiyorum meselaCok tesekkur ederim. Onceden daha rahattim ama o son hemsire yok mu yakti beni :)
Gormeyince ha girdi ha girecek korkusu sariyor :) gordugum zaman en azindan hah tamam simdi giriyor diye hazir bekliyorum :)Canım görmeyince daha rahat oluyorum ben tam tersi,korkma kapat gözlerini besmele çek kasma kendini bakmışsın olmuş bitmiş =)
seni hınzırEsim sehir disinda o olsaydi memnuniyetle yapardi![]()
seni hınzır![]()
aynayla gidin görürwk yaptırısınız nediyeceğimi bilemedim ben nerenden olsa korkuyorum doğrusu.Sıkıntı iğnenin içindeki ilac degilkio iğnenin ben görmeden oraya girip acıtacak olması
![]()